| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Moja pierwsza podróż kamperem - Był i mój pierwszy raz:)
kosa1703 - 2015-10-05, 22:09 Temat postu: Był i mój pierwszy raz:) Na pierwszą wycieczkę zaraz po kupnie (oczywiście wcześniej przejrzałem Franklina pod kątem technicznym) wybraliśmy się nad nasze morze. Wyjechaliśmy w piątek około 12 a wróciliśmy w niedzielę po 24;) Zaliczyliśmy Ostrowo, Władysławowo, Hel. I napiszę wam szczerze że się zakochałem w kamperowaniu;) Wiem, że to emocje itp. ale to jest to czego szukałem. Na co dzień jestem człowiekiem bardzo kontaktowym, rozmownym itd. lecz do odpoczynku potrzebuje ciszy, spokoju, przyrody i bycia niezależnym. A widok morza o poranku ze stopnia mojego wymarzonego domu na kołach - bezcenny! Dzięki tej krótkiej wycieczce wiem co muszę zmienić,poprawić w Franklinie abym w przyszłym roku podróżował bardziej komfortowo. Korzystając z okazji chciałem serdecznie podziękować prof-os za wszelkiego rodzaju podpowiedzi, które okazały się bardzo pomocne. A z ciekawostek to po drodze na A1 minęli nas pierwsi użytkownicy Franklina czyli załoga jaWa;)
marekoliva - 2015-10-06, 13:47
| kosa1703 napisał/a: | | I napiszę wam szczerze że się zakochałem w kamperowaniu;) |
Zapewne nie Ty pierwszy i ostatni,
życzę wielu wspaniałych wrażeń z kamperowania
Andrut - 2015-10-06, 16:28
Dokładnie - też niedawno się zaraziłem Wiem co czujesz!
stef - 2015-10-06, 21:20
Super. Życzę wielu przyjemnych podróży.
Ja też w tym roku poczułem co to znaczy kamper... jednak moja żona nie za bardzo. Po długiej podróży narzeka, że jak siedzi z tyłu to bardzo mało widzi.
Natomiast dzieciaki wolą spać w kamperze, a nawet jednodniowa wycieczka musi być w kamperze.
|
|