Skandynawia - Film z przesłaniem dla kamperowców .
CORONAVIRUS - 2015-10-21, 21:07 Temat postu: Film z przesłaniem dla kamperowców .Byłem w kinie na fajnym filmie a na dodatek naszej produkcji
Jeśli macie dzieci i jedziecie na wakacje do Skandynawii , jesteście nerwowymi rodzicami , lejecie swoje pociechy bo za głośno graja w karty albo spóźniły się na obiad to obejrzyjcie OBCE NIEBO być może nie wpadniecie w kłopoty
krimar - 2015-10-21, 21:20 do Grecji też lepiej z dziećmi nie jeździć jeśli jesteście dla nich czuli http://www.fakt.pl/emeryt...y,440984,1.htmlMILUŚ - 2015-10-21, 21:48 No to Koguta już nie zobaczym w Sztokholmie CORONAVIRUS - 2015-10-21, 21:55
MILUŚ napisał/a:
No to Koguta już nie zobaczym w Sztokholmie
tam już byłem, szkoda życia na powroty a dlaczego ja się po szwedzkich lasach włóczyłem ??? lałem dzieci i tylko wiewiórki to widziały MILUŚ - 2015-10-21, 22:38 Ciekawe jak Szwedzi będą reagować na muslimów każących swoim dzieciom się wysadzać w szkołach ? Endi - 2015-10-22, 02:36
MILUŚ napisał/a:
Ciekawe jak Szwedzi będą reagować na muslimów ...
Faszystów i nacjonalistów nie brakuje. Taki np. Breivik CORONAVIRUS - 2015-10-22, 05:36 Szwedzi juz dawno tam mają i ciemnych i ciapatych Dają radę , oni potrafią . Akurat trafiliśmy dwa lata temu do takiego islamskiego centrum na noc , wieczorem bawiliśmy się z ciapatymi a rano ekipa sprzątająca młodych Szwedów posprzątała po nas i setce innych , którzy wieczory spędzają inaczej niż przy TV toscaner - 2015-10-22, 12:01 No Skandynawia kusi i w przyszłym roku dojedziemy.
Twoje relacje Kogut przeczytałem i filmy oglądnąłem.
Ciekawą natomiast rzeczą jest to co widzę w UK. Małe dzieci na smyczach, a nie raz widziałem jak na ulicy rodzic wpie..szył dzieciakowi i nikt nawet uwagi na to nie zwrócił.
Co kraj to obyczaj.MILUŚ - 2015-10-22, 12:10
toscaner napisał/a:
No Skandynawia kusi i w przyszłym roku dojedziemy.....
Życzę , żebyście byli szybsi od...........muslimów CORONAVIRUS - 2015-10-22, 12:11 Spróbuj w Szwecji na ulicy w mieście dzieciakowi przydzwonić albo szarpnąć .... za chwilę masz patrol policji na głowie i socjal ... Moja ciotka kilkanaście lat była tam konsulem honorowym RP , nasłuchałem się i polaczkach . Zrezygnowała bo miała dosyć tłumaczenia Szwedom , że Polak jak wypije to nie jest tak groźny jak tygrys MILUŚ - 2015-10-22, 12:22 Dokładnie ..........przed laty podczas naszej pierwszej wyprawy do Norwegii miałem "małą" scysję z synem i tak jak piszesz ..........po paru minutach pojawił sie patrol policji razem ze.......starszą niewiastą o posępnym spojrzeniu . Już prawie brali mi syna do radiowozu kiedy ten ..........pomachał im przed nosem dowodem osobistym i w niewybredny sposób aczkolwiek w dobrym angielskim dał im do zrozumienia że maja sie od........ć Od tego czasu .....syn się przestał często golić