Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Jugosławia* - Kroatia 2015

Martin B - 2015-11-07, 11:27
Temat postu: Kroatia 2015
Hallo ! Minelo juz pare tygodni po powrocie z trzy tygodniowego urlopu ....jeszcze wiecej czasu potrzebowalismy z ponad 1600 zdiec pare wybrac i je do naszej strony dolaczyc .Dla zainteresowanych na razie tylko "Fotoreportarz" tekst i dopisy beda pozniej dolaczone ,moze pomage w planowaniu urlopu na 2016 :ok zapraszam :spoko
http://www.hymis-reisen.d...atien-2015.html

izola - 2015-11-07, 12:03

Cytat:
Dla zainteresowanych na razie tylko "Fotoreportarz" tekst i dopisy beda pozniej dolaczone ,moze pomage w planowaniu urlopu na 2016 :ok zapraszam :spoko

ładne zdięcia , i ciekawą HP masz...
jednak texty w obcym języku nie kaźdemu są przydatne w planowaniu urlopu ...

Lepiej to robi nasz kolega Toscaner - pisze po Polsku , a mógłby nam nadawać po Włosku ;)

Martin B - 2015-11-07, 14:08

Hallo ! Izola takie zycie...dla zainteresowanych nie jest problemem tekst przy pomocy internetu przetlumaczyc dla innych chetnie odpowiem na pytania,juz jedno jezyczna HP jest bardzo czasochlonna zyje tutaj i dzieki bogu nie jestem chinczykiem to tlumaczenie byloby jeszcze trudniejsze :ok jak juz pisalem ..dla zainteresowanych chetnie na pytania odpowiem :spoko
izola - 2015-11-07, 14:33

Cytat:
zyje tutaj i dzieki bogu nie jestem chinczykiem to tlumaczenie byloby jeszcze trudniejsze :ok

dziękuję za informację nie potrzebującą translatora ... masz rację z Chińszczyzny byłoby trochę ucięźliwe tłumaczenie :szeroki_usmiech

stef - 2015-11-14, 21:14

Fajna podróż, super fotki... ale chyba języki pomyliłeś albo w adresie forum miał być .de... przepraszam Cię ale drażnią mnie takie sprawy... równie dobrze jak pisze Izola... Toscaner mógłby po Włosku, ja po Rosyjsku a i pewnie i wiele innych języków by się znalazło.
Co do tłumaczenie przez roboty... sam chyba wiesz jak takie tłumaczenie wygląda.

MILUŚ - 2015-11-14, 22:34

stef napisał/a:
i wiele innych języków by się znalazło......

Dobry pomysł..........może po ..........hanysku :ok