|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Europa - pozostałe kraje - Wakacje w Hiszpania
Petra - 2015-11-17, 11:58 Temat postu: Wakacje w Hiszpania Ja planuje nasz pierwszy kemping wypoczynku do Hiszpania. Nie wiemy, gdzie udamy się na kempingu, ale myślę, że powinno być w Costa Dorada. Mam spojrzał na kempingi w Hiszpanii w www.lux-camp.pl. Oferują one szeroki wybór kempingów,.
Czy ktoś ma doświadczenie z doskonałymi kempingach w Hiszpania, gdzie są mile widziane, aby zabrać ze sobą psa?
yaca - 2015-11-17, 13:33
Petra, może coś tutaj znajdziesz
http://pl.camping.info/
JaWa - 2015-11-17, 16:22
Petra napisał/a: | Ja planuje nasz pierwszy kemping wypoczynku do Hiszpania. |
Ja też serdecznie Cie wita
kubryk1 - 2015-11-17, 17:47
Witaj Petra!
Może było by fajnie napisać najpierw coś o sobie (tak nakazuje dobry obyczaj na tym forum) - może okazać się, że lepiej z Tobą porozumiewać się w jakimś innym języku!
Byłem w Hiszpanii od marca do końca maja 2015 i ani razu nie miałem kłopotu z psem na kempingu.
Pozdrawiam
kubryk1
slawwoj - 2015-11-17, 20:01
To nowoczesne metody pozyskiwania klienta.
Dla mnie nie do przyjęcia. Mogliby sie normalnie ogłosić w odpowiednim dziale. A tak robia z nas głupa.
K.. taki świat
Bim - 2015-11-17, 23:03
Znam lepszy kemping www.graciarnia
chris_66 - 2015-11-17, 23:35 Temat postu: Re: Wakacje w Hiszpania
Petra napisał/a: | Ja planuje nasz pierwszy kemping wypoczynku do Hiszpania. Nie wiemy, gdzie udamy się na kempingu, ale myślę, że powinno być w Costa Dorada. Mam spojrzał na kempingi w Hiszpanii w www.lux-camp.pl. Oferują one szeroki wybór kempingów,.
Czy ktoś ma doświadczenie z doskonałymi kempingach w Hiszpania, gdzie są mile widziane, aby zabrać ze sobą psa? |
polski to trudna języka - naumiej się a potem pisz
MER-lin - 2015-11-18, 08:14
Lekarz w ramach terapii zalecił zajęcia z komputerem?
|
|