| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Kupujemy kampera - Okna Dometic Kupie same szyby moga byc
DarKu - 2015-12-04, 12:14 Temat postu: Okna Dometic Kupie same szyby moga byc Szukam dla mojego szefa dwoch okien firmy Dometic o wymiarach 120x50 oraz 70x35
ktore uszkodzil wiatr, okna sa podwojne, czysta plexi nie przyciemniana uchylne do gory,
duze z dwoma klamkami i podnosnikami po bokach i male z jedna klamka i dwoma
podnosnikami po bokach, jesli ktos ma i chce sprzedac to piszta
kaimar - 2015-12-04, 16:18
Można zamówić samą szybę, ale uprzedzam, że długo się czeka.
Do zamówienia potrzebne jest dokładny wymiar z określeniem czego dotyczy - najlepiej jak jest to wymiar otworu na okno (okno a nie szybę).
DarKu - 2015-12-04, 22:12
| kaimar napisał/a: | Można zamówić samą szybę, ale uprzedzam, że długo się czeka.
Do zamówienia potrzebne jest dokładny wymiar z określeniem czego dotyczy - najlepiej jak jest to wymiar otworu na okno (okno a nie szybę). |
Dlatego wlasnie poruszam ten temat tutaj.
Okno w Austriackim sklepie duze to 245€ a male 175€ troche nizsze ceny ma Duni bo za duze 200€ a za male 150€ no ale czas oczekiwania to prawdopodobnie nowy rok dojda.
Czyli powinienem zmierzyc tzw swiatlo otworu w ktorym jest osadzone okno, to bedzie ciezko zmierzyc
kaimar - 2015-12-04, 23:18
Ja pisałem o szybach jako o części zamiennej a nie o całych oknach. Okna są łatwiej dostępne.
Ostatnio ściągałem z firmy Dometic klientowi szybę do okna 700 x 600 i kosztowało netto 745 zł plus koszt transportu 140 zł.
|
|