Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Kamperowanie - Wybieramy kamperowca Campertimu

łoś - 2015-12-16, 01:18
Temat postu: Wybieramy kamperowca Campertimu
Tego nie było, ale po kilku latach istnienia forum warto się pokusić o wybranie kogoś kto znacznie się przyczynił do reklamowania tego forum. Swoimi publikacjami propagował turystykę kamperową.
Nie ukryję, ze myślę o Tadeuszu. Wiele pisać o jego zasługach dla nas i dla naszej działalności, więcej napiszcie Wy by ocena była sprawiedliwa.
Proponuję takie oceny co trzy lata, by nie przeszkadzały innym konkursom.
Niech to wyróżnienie będzie wyjątkowe.

kodi - 2015-12-16, 08:11

Wybacz Łosiu, ale jak to przeczytałem to od razu mnie naszła taka myśl

Łubu dubu, Łubudubu niech nam żyje prezes naszego klubu...
https://www.youtube.com/watch?v=DCE2OWZA82o

Wojciechu - 2015-12-16, 09:15

"Człowiek jest wart tyle, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje" a kamperowanie jest ważne dla naszego środowiska. Ocena celująca dla Tadeusza, nie tylko określa Jego wartość ale filozofie życia- od bezpłatnych korepetycji dla dzieciaków do bardzo specjalistycznych porad technicznych i życzliwych poglądów społecznych.Chciałbym przytoczyć kredo mądrego nczłowieka -"Człowieka trzeba mierzyć miarą serca-....- Tadeusz ma wielkie serducho, mocno otwarte na CAMPER TEAM. Jestem za :spoko
Simbus - 2015-12-16, 09:30

Kółeczko wzajemnej adoracji - czas start !
Tadeusz - 2015-12-16, 11:04

Oj, Bogusiu!

Czym ja się Tobie tak naraziłem, że wystawiasz mnie jak na strzelnicy. :)

Pozwól, że zamknę ten wątek jako, że to forum jest dla mnie fajną zabawą ale i przystanią, gdzie zwyczajnie mogę odpoczywać, rozmawiać, sprzeczać się i czuć swobodnie jak wśród przyjaciół.
Każdy z nas poprzez swoje działania stara się być postrzegany pozytywnie. To oczywiste.

Cieszy mnie jeśli tak mnie odbierasz i na tym poprzestańmy.

Na forum przez 9 lat jego istnienia przewinęło się mnóstwo fajnych ludzi. Pamiętajmy o nich, a osiągnięcia dla naszego środowiska nagradzajmy, tak jak dotychczas, CamperTeamkami.

To jest nagroda nobilitująca w wystarczającym stopniu.

Proszę zatem, chwalmy się nawzajem za piękne relacje z podróży, dziękujmy sobie za pomoc koleżeńską i przysługi, bądźmy dla siebie mili ale nie urządzajmy konkursów piękności jako, że nie wnoszą one w nasze forumowe życie wartości o które nam chodzi.

Bardziej dzielą niż łączą.

Dziękując za dobre chęci i miłe słowa zamykam ten wątek mocą nadaną mi onegdaj przez założyciela CT, Janusza, który uczyniwszy mnie administratorem zmobilizował do roboty. :szeroki_usmiech

:spoko
:spoko :spoko