Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Nadwozia kempingowe i zabudowy - wymiana częściowa sufitu

ADAM OLSZEWSKI - 2016-01-24, 21:45
Temat postu: wymiana częściowa sufitu
Witam serdecznie wszystkich czy może mi ktoś podpowiedzieć jak naprawić częściowo dach w moim kamperze HYMER ERIBA 544. Przy oknie dachowym była nieszczelność przez co część sufitu i ściany tylnej jest do wymiany.Gdzie kupiĆ sklejkę?;-)[/code]
CORONAVIRUS - 2016-01-24, 21:50

sklejka to bardzo optymistycznie przy planowaniu zakupów do takiej naprawy :) zdziwisz się jak zdejmiesz to i owo , jak się nie czujesz to lepiej się nie zabieraj za to :spoko
ABCkamp.pl - 2016-01-24, 22:03
Temat postu: Re: wymiana częściowa sufitu
ADAM OLSZEWSKI napisał/a:
Witam serdecznie wszystkich czy może mi ktoś podpowiedzieć jak naprawić częściowo dach w moim kamperze HYMER ERIBA 544. Przy oknie dachowym była nieszczelność przez co część sufitu i ściany tylnej jest do wymiany.Gdzie kupiĆ sklejkę?;-)[/code]

najpierw to poczytaj :wyszczerzony:
http://www.camperteam.pl/...d605efd52ff2a40

Wojciechu - 2016-01-24, 23:01

Przy założeniu, że "CAPOMAN" nie miał zacieków w pierwotnej wersji swojego kampera, to Ty widząc je i zakładając wymianę częściową tyłu i dachu możesz mieć :zimno :help: :ochyda :placz - a do tego "syf z gilem". Posłuchaj chłopaków - poczytaj, porozmawiaj z kimś co się na tym zna i Ci pomoże. Mam nadzieję, że Ci się uda, bo mimo ogromu pracy finał może być ok. -czego Ci życzę. :spoko