| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Nadwozia kempingowe i zabudowy - Stelaż do przedsionka Safari Room
@ndrzej - 2008-05-12, 14:42 Temat postu: Stelaż do przedsionka Safari Room Może ktoś wybierający się do Pajęczna ma przedsionek Safari Room do markizy Omnistor 5800???
Kupując kampera dostałem od sprzedającego go Niemca właśnie taki przedsionek, ale niestety bez stelaża Zorientowałem się o tym dopiero w ostatni weekend, kiedy to próbowałem rozłożyć go po raz pierwszy. Chętnie obejrzałbym taki stelaż i spróbował dopasować coś niedrogiego. Sądzę, że oryginalny kosztuje bardzo dużo, a szczerze mówiąc używać go będę sporadycznie...
piotr - 2008-05-12, 23:39 Temat postu: Re: Stelaż do przedsionka Safari Room
| @ndrzej napisał/a: | Może ktoś wybierający się do Pajęczna ma przedsionek Safari Room do markizy Omnistor 5800???
Kupując kampera dostałem od sprzedającego go Niemca właśnie taki przedsionek, ale niestety bez stelaża Zorientowałem się o tym dopiero w ostatni weekend, kiedy to próbowałem rozłożyć go po raz pierwszy. Chętnie obejrzałbym taki stelaż i spróbował dopasować coś niedrogiego. Sądzę, że oryginalny kosztuje bardzo dużo, a szczerze mówiąc używać go będę sporadycznie... |
[ Dodano: 2008-05-13, 00:43 ]
Witam cie Andrzeju latwo zrobic stelaz ze starych rurek od namiotu lub tez mozna wykorzystac lozko polowe-(troche zabawy ale warto)pozdrawiam
@ndrzej - 2008-05-13, 12:16
Wczoraj, zupełnie bez nadziei, napisałem do "mojego" Niemca, od którego kupiłem w listopadzie kampera. Odpisał, że stelaż został w piwnicy jego przyjaciela w Getyndze, u którego on sam mieszkał w ubiegłym roku, podczas pobytu w Europie (na stałe mieszka w Kanadzie). Ten przyjaciel będzie w Warszawie w lipcu swoim kamperem i przywiezie mi te wszystkie rurki i duperelki :-D
rafalcho - 2008-05-13, 13:02
I problem się rozwiązał ...........
Pozdarwiam
Rafał
piotr - 2008-05-17, 23:10
extra to masz po problemie.Pozdrawiam Ramzes
|
|