Klub mi³o¶ników turystyki kamperowej - CamperTeam

Po Polsce - Zaproszenie na 2. Miêdzynarodowy Zlot Caravaningowy ¦widnica

AKSudecki - 2016-02-21, 20:53
Temat postu: Zaproszenie na 2. Miêdzynarodowy Zlot Caravaningowy ¦widnica
Szanowni Pañstwo,
w imieniu organizatorów, tj. Prezydenta Miasta ¦widnica, Powiatu ¦widnickiego oraz Automobilklubu Sudeckiego, chcieliby¶my zaprosiæ Pañstwa na II Miêdzynarodowy Zlot Caravaningowy - ¦widnica 2016 "Odkrywamy Tajemnicê Z³otego Poci±gu", który odbêdzie siê na terenie O¶rodka Sportu i Rekreacji w ¦widnicy – Camping „¦widnica” nr 231***.
Wydarzenie to jest kontynuacj± zesz³orocznego 54. Europejskiego Zlotu Caravaningowego Europa Rally, dlatego w g³ównej mierze zlot ten jest dedykowany go¶ciom powracaj±cym z 55. Zlotu Europa Rally w Holandii, jak i wszystkim pozosta³ym mi³o¶nikom caravaningu.
Motywem przewodnim tegorocznego Zlotu jest Z³oty Poci±g, czyli nierozwi±zana do dzisiejszego dnia tajemnica 65 kilometra trasy kolejowej Wroc³aw-Wa³brzych. Gwarantujemy Pañstwu wielo¶æ atrakcji oraz niezapomniane prze¿ycia w miêdzynarodowym gronie. Razem spróbujemy odnale¼æ nie tylko Z³oty Poci±g – udamy siê na poszukiwanie Wroc³awskich Krasnali, by ostatecznie przyjrzeæ siê bli¿ej tradycjom naszego piêknego miasta ¦widnica.
Prze¿yjmy to RAZEM!

W za³±czeniu znajd± Pañstwo nastêpuj±ce dokumenty:
- formularz zg³oszeniowy w formacie PDF.
Serdecznie zapraszamy do udzia³u w tej miêdzynarodowej imprezie mi³o¶ników caravaningu!

Wiêcej informacji: www.caravaning.ak-sudecki.pl lub https://www.facebook.com/europarallyswidnica2015/.

ZAPRASZAMY!