|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Włochy - Wybrzeże Toskanii-Castiglione della Pescaia i nie tylko
DreamsOnWheels - 2016-02-25, 20:15 Temat postu: Wybrzeże Toskanii-Castiglione della Pescaia i nie tylko Ostatnia część naszych toskańskich wojaży - wybrzeże. Odwiedziliśmy Castiglione della Pescaia - śliczne! Oraz kurorty - Marina di Grosseto i Marina Cecina. Myślę, że warto zerknąć przy planowaniu wakacji.
We wpisie nie napisałam nic o noclegach dla kamperowców - Włosi uwielbiają kamperować, więc wybrzeże roi się zarówno od zakazów dzikiego kamperowania, jak i kempingów. Zimą wiadomo, stanąć można prawie wszędzie, bo jest pusto, latem trzeba nastawić się na kemping lub płatny parking, których też jest trochę. Dobrze wszystko oznaczone.
A oto wpis:
Wybrzeże Toskanii
Barbara i Zbigniew Muzyk - 2016-02-25, 20:39
Wytypowałam Was do nagrody,za najciekawsza trase
DreamsOnWheels - 2016-02-26, 13:09
Barbara i Zbigniew Muzyk napisał/a: | Wytypowałam Was do nagrody,za najciekawsza trase |
Dzięki, bardzo to miłe!:)
Wojciechu - 2016-02-26, 14:00
Faktycznie - Basia Muzyk ma racje. Wasze wojaże powinny mieć w swoje miejsce w Panteonie CT.
O gustach się nie dyskutuję, więc pozwolę sobie na zachwyt nad męskimi butami jakie żeście zamieścili. Kojarzą mi się również Wasze zdjęcia z Torunia (oprócz Torunia przypominam sobie zjawiskową urodę ładniejszej części załogi). Pozdrawiam
DreamsOnWheels - 2016-02-27, 22:24
prof-os napisał/a: | Faktycznie - Basia Muzyk ma racje. Wasze wojaże powinny mieć w swoje miejsce w Panteonie CT.
O gustach się nie dyskutuję, więc pozwolę sobie na zachwyt nad męskimi butami jakie żeście zamieścili. Kojarzą mi się również Wasze zdjęcia z Torunia (oprócz Torunia przypominam sobie zjawiskową urodę ładniejszej części załogi). Pozdrawiam |
Aż poszłam do lustra się obejrzeć;) baby to jednak próżne... dziękuję za komplement i przekazuję go do twórców, czyli rodziców. A buty- wszyscy zwracają na nie uwagę, kazdy powinien mieć taką parę.
Ps planowanie tras zaczynamy od przeczytania wypraw camperteamowcow- na nich sie opieramy. To skarbnica wiedzy
ZEUS - 2016-02-28, 13:09
DreamsOnWheels napisał/a: | baby to jednak próżne |
miałem coś dopisać ale wystarczy sama
Barbara i Zbigniew Muzyk - 2016-02-28, 20:53
DreamsOnWheels napisał/a: | Aż poszłam do lustra się obejrzeć | ja zapamietalam fotki w kapeluszu,wtedy sobie pomyślałam taka dziewczyna może pozować do zdjęc.Ja teraz raczej robie fotki wiec nie ma obawy że jestem w kadrze.W moim wieku można dać fotke do albumu rodzinnego a nie na forum.
emeryl - 2016-03-01, 09:29
Jestescie Wspaniali.
|
|