Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

CT- Świętokrzyskie - III PIKNIK RODZINNY BAŁTÓW 2016 26-29 05 2016

krzysieks - 2016-02-26, 10:36
Temat postu: III PIKNIK RODZINNY BAŁTÓW 2016 26-29 05 2016
Miło mi poinformować iż III Piknik Rodzinny Camperteam odbędzie się w Bałtowie w dniach27-29 maj 2016r.
Organizatorzy przewidują szereg nowych atrakcji dla dzieci i dorosłych. Jedną z nich będzie wycieczka do największego w Polsce Parku Linowego .
Szczegóły wkrótce. Pozdrawiam Krzysiek :spoko :spoko

krzysieks - 2016-02-27, 09:14

PROGRAM III PIKNIKU RODZINNEGO CAMPERTEAM BAŁTÓW 2016

PIĄTEK 27.05 2016

- Przyjazd załóg , odbiór pakietu przywitalnego , rozlokowanie się na placu zlotu.
- Całodzienne korzystanie z atrakcji Juraparku i Parku Rozrywki na podstawie identyfikatorów i opasek dla dzieci.
- zawody wędkarskie , turniej siatkówki.
- ATRAKCJA WIECZORU ( niespodzianka :diabelski_usmiech ) , wspólne muzykowanie przy ognisku.

SOBOTA 28.05.2016

- Dalsze atrakcje JURAPARKU i PARKU ROZRYWKI : malowanie twarzy , zabawy z animatorami , szereg tematycznych przedstawień dla dzieci.
- Wyjazd ok 10 minut amerykańskim skulbusem do największego w Polsce PARKU LINOWEGO w SKARBCE www. parklinowyskarbka.pl . Zabawa dla dzieci i dorosłych.
- dyskoteka dla dzieci ( zabawa z animatorami , szereg konkursów dla milusińskich )
- Uroczyste wręczenie nagród CAMPERTEAMKÓW
- DYSKOTEKA do białego rana połączona z profesjonalnym pokazem laserów.

NIEDZIELA 29.05.2016

- dalszy ciąg zabaw w Kompleksie Bałtowskim
- wycieczka rowerowa do Neolitycznej Kopalni Krzemienia w Krzemionkach Opatowskich (ok 15 km)
- w godzinach popołudniowych zakończenie PIKNIKU.

Organizatorzy zapewniają:
-piękną słoneczna pogodę :lol:
- podłączenie do prądu
- możliwość opróżnienia kota
- wszystkie dostępne atrakcje JURAPARKU i PARKU ROZRYWKI oraz szereg innych niespodzianek :lol: :lol:

W imieniu ORGANIZATORÓW CT Świętokrzyskie serdecznie WAS ZAPRASZAM :spoko :spoko :spoko

PS. W BAŁTOWIE będzie z NAMI PAN DARIUSZ ŁUCZAK , nasz camperowy CAMPERMAJSTER. Będzie on świadczył wszelkie naprawy i przeglądy camperowe. W przypadku spraw skomplikowanych Darek prosi o wcześniejszy kontakt telefoniczny: 501758889.
Na terenie zlotu będzie również zaprzyjazniony sklep Camperowy.

krzysieks - 2016-02-29, 10:43

Miło mi poinformować iż SPONSOREM tegorocznych CAMPERTEAMKÓW będzie FIRMA ELCAMP z KRAKOWA. Nagrody będą wręczane na III PIKNIKU RODZINNYM w Bałtowie.

Firma Elcamp będzie również w Bałtowie z swoim sklepem camperowym. Jeżeli chcecie zamówić coś konkretnego to proszę o kontakt telefoniczny z Panem Wojtkiem 602583657. :spoko :spoko

naristo - 2016-02-29, 13:34

Witam. Wnusia już się nie może doczekać :)
krzysieks - 2016-02-29, 14:53

Serdecznie zapraszamy :lol: :lol: . Pozdrawiam Krzysiek. :spoko :spoko
rado - 2016-03-02, 15:44

Krzysiek, czy będzie można przyjechać już 26 maja lub nawet ewentualnie 25-tego pod wieczór?
26 maja to Boże Ciało więc wcześniejszy przyjazd sam się narzuca ;)
Jeżeli będzie taka opcja, to ustal od razu na jakich warunkach, żeby uniknąć kolejnych pytań ;)

krzysieks - 2016-03-02, 15:54

Tak będzie można przyjechać w Boże Ciało . Za wcześniejszy przyjazd nie będziemy raczej pobierali opłat , co do pakietów zlotowych to raczej będą obowiązywały od piątku. Jak będę dokładnie wiedział to napiszę.
Pozdrawiam Krzysiek.

Czarna i Krzysiek - 2016-03-02, 17:40

Czyli jeszcze nie znamy kosztów w/w pakietów ? Bo moje dzieciaki już piszczą na samą myśl :spoko
slawwoj - 2016-03-02, 18:06

krzysieks napisał/a:
Tak będzie można przyjechać w Boże Ciało . Za wcześniejszy przyjazd nie będziemy raczej pobierali opłat , co do pakietów zlotowych to raczej będą obowiązywały od piątku. Jak będę dokładnie wiedział to napiszę.
Pozdrawiam Krzysiek.

Takich osób może być sporo.

andrzejbozena - 2016-03-02, 19:46

Dokładnie ....sporo😃
krzysieks - 2016-03-02, 20:40

Myślę ,że wszystko się wyjaśni w przeciągu 2 tygodni.
Mogę jedynie obiecać :) ....będziecie ZADOWOLENI :ok :ok :spoko :spoko

CrazyJack - 2016-03-03, 15:22

Witajcie ;)

Byliśmy u Was na zlocie jakieś dwa lata temu - było super :ok

Nawet powstało zdjęcie z powietrza - pokazujące ogrom zlotu - wykonane moim dronem :diabelski_usmiech

Mam tym razem inną propozycję :ok

Mogę zaproponować, a właściwie moja Pani (która zajmuje się tym zawodowo)
- masaże pleców, karku, całego ciała z wykorzystaniem wielu technik i np. stretching na macie.

Moglibyśmy przygotować do tego namiot z profesjonalnym stołem do masażu
- tak aby była intymna atmosfera dla kożystającego :ok

Moglibyśmy zaproponować specjalne zniżki na masaż dla uczestników zlotu :bigok

Nie wiem czy pomysł jest dobry, ale można pomysleć gdyby byli zainteresowani :spoko

Tak więc rzucam luźną propozycję :idea :idea :idea

krzysieks - 2016-03-03, 16:39

Jako współorganizator zlotu , nie widzę problemu. Jeżeli będą chętni to jestem za... :lol:
Wypowiedzcie się proszę czy jesteście zainteresowani taką formą relaxu. Ja jako trener lekkoatletyki dorzucę bezpłatną prelekcję odnośnie zdrowego biegania i nording walking. :spoko :spoko

andrzejbozena - 2016-03-03, 16:58

Wszystko co związane ze sportem i relaxem..... 👍👍👍
Marek i Aga - 2016-03-05, 10:55

Witam serdecznie
wiec bardzo prosze dopisać mnie jezeli jest lista zlotu na liste
załoga BLU TIM Marek i Aga + dwa pieski

Rodzinka Cztery Plus - 2016-03-06, 08:56

Popatrzyliśmy na foty z zeszłorocznej imprezy i zmieniam moje szanse przyjazdu z 90 na 100% :)
My też doturlamy się we czwartek.

krzysieks - 2016-03-06, 11:04

Cieszę się , że fotki z zeszłego roku zachęcają do odwiedzenia Juraparku Bałtów.
Postaramy się by w tym roku było jeszcze fajniej. W tajemnicy dodam ,że na ten rok przygotujemy szereg nowych atrakcji dla Naszych milusińskich i dla dorosłych. :lol: :lol: . Więcej informacji po 15 marca. Pozdrawiam Krzysiek :spoko :spoko

Qbek07 - 2016-03-06, 20:05
Temat postu: Kolejni zdecydowani na 100%
Deklarujemy swoje uczestnictwo - ekipa NO HOME z Olsztyna :)
KrzySówka - 2016-03-06, 23:17

Już się nie możemy doczekać :spoko Pozdrawiamy ,, krzysieks" :wyszczerzony: :spoko
Bajaga - 2016-03-06, 23:33
Temat postu: Re: III PIKNIK RODZINNY BAŁTÓW 2016 27-29 05 2016
Miło by było gdyby wszystkie atrakcje tego miejsca były dostępne dla zlotowiczów (a zwłaszcza dzieci) za okazaniem identyfikatora. W przeszłości bywało to różnie.
krzysieks - 2016-03-07, 10:26

Na podstawie identyfikatora dostępny będzie Park Jurajski , Oceanarium , Dolny Zwierzyniec , Sabatówka. Będzie można dokupić dla dzieci opaskę na 3 dni do Parku Rozrywki (karuzele , dmuchańce i inne atrakcje). Górny zwierzyniec (safarii) i kino emocji dodatkowo płatne 10 zł bilet , do zakupu w biurze zlotu. Pozdrawiam Krzysiek. :spoko :spoko
Marek i Aga - 2016-03-07, 10:34

jest tworzona jakaś lista na zlot czy kto przyjedzie ten bedzie ???
krzysieks - 2016-03-07, 10:58

Na CT Świętokrzyskie jest lista zlotowa.
Pozdrawiam Krzysiek. :spoko

CAPOMAN - 2016-03-13, 13:02

No nie... nie mogę przepuścić takiego spotkania- chociaż od 4 miesięcy moje prace przy kamperze wstrzymane.... i mam inne zajęcie :mikolaj co absorbuje cały mój wolny czas.

Natomiast gdybym miał nawet przyjechać bez mebli to i tak muszę być :ok

Pytanie- standardowe :wyszczerzony: - czy można zabrać dodatkowe dwie ekipy podróżników, ale z wykorzystaniem namiotu- czy jest tam możliwość rozbicia i lokalizacji?

krzysieks - 2016-03-13, 13:54

Tak jest możliwość rozbicia namiotu. Do wyboru albo na terenie zlotu lub tuż obok na polu namiotowym. :spoko
Marek i Aga - 2016-03-18, 17:19

witam Krzysiu powiedz jakie beda koszty bo ja slepy jestm i nie moge sie doczytac jak to ma wyglądać
krzysieks - 2016-03-18, 20:31

Postaram się napisać o wszystkim w niedzielę.
Jest już uzgodnione ,że zlot rozpoczynamy w czwartek w godzinach południowych.
w imieniu organizatorów mogę zapewnić ,że nie zabraknie super atrakcji zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Wiecej postaram się napisać w niedzielę. :spoko :spoko

krzysieks - 2016-03-20, 17:51

Witam serdecznie Wszystkich....

W imieniu organizatorów CT Świętokrzyskie pragnę serdecznie zaprosić Wszystkich chętnych na III PIKNIK RODZINNY CAMPERTEAM BAŁTÓW 2016.
Powiem Wam szczerze , że w tym roku czeka Nas tyle emocji, atrakcji ,że nie wiem jak damy radę :lol:
Nie porywał bym się na organizację takiej wielkiej imprezy bez pomocy przyjaciół: Moniki , Ewy , Gosi , Piotra, Andrzeja i mam nadzieję ,że Waszej :lol: :lol:

Bałtowa nie trzeba chyba Wam szczegółowo opisywać, nie pomylę się jak powiem krótko , jedna z największych atrakcji turystycznych w Polsce.
Dla tych którzy jeszcze nie byli w Juraparku Bałtów i dla tych którzy pragną przypomnieć sobie atmosferę z poprzednich zlotów proponuję fotorelację Naszych Zlotowiczów z poprzednich lat...

2013 r- www.camperteam.pl/forum/v...r=asc&start=255
2014r- www.camperteam.pl/forum/v...r=asc&start=135
2015- www.camperteam.pl/forum/v...er=asc&start=75

Mając na uwadze ,że 26 maj jest dniem wolnym od pracy , Piknik zaczynamy dzień wcześniej :lol:

PROGRAM ZLOTU wygląda następująco:

26 MAJ CZWARTEK:

- godziny dopołudniowe: przyjazd załóg , meldunek w biurze zlotu , ustawienie campera wg. zaleceń organizatorów zlotu
- indywidualne zwiedzanie Juraparku Bałtów na podstawie otrzymanych identyfikatorów zlotowych (Jurapark , Oceanarium , Sabatówka , Dolny Zwierzyniec). Na park Rozrywki dla dzieci będą oddzielne opaski które będą obowiązywały od piątku i będzie je można zakupić w biurze zlotu.
- wieczorem , wspólne ognisko , Karaoke i wspólne muzykowanie do godzin nocnych.

27 MAJ PIĄTEK:

- zawody wędkarskie o puchar PREZESA CAMPERTEAM ( jeziorko na terenie Juraparku)
- całodniowe zwiedzanie Juraparku , Oceanarium , Dolnego Zwierzyńca , Sabatówki na podstawie identyfikatorów , zabawa w Parku Rozrywki na podstawie opasek zakupionych w Biurze Zlotu.
- 9:15 i 11:45 wyjazd amerykańskim samochodem szkolny (ok 3km) do największego w Polsce Parku Linowego w Skarbce. Dla zlotowiczów na podstawie identyfikatorów -10% zniżki za bilet. Ceny uzależnione od stopnia trudności trasy. www.parklinowyskarbka.pl
- wycieczka autokarowa do Fabryki Porcelany AS w Ćmielowie. www.as.cmielow.com.pl
Ćmielów- Fabryka Porcelany AS to manufaktura kultywująca powojenne tradycje wytwórni Świtw Ćmielowie. Na terenie fabryki działa ŻYWE MUZEUM PORCELANY w którym można zapoznać się z całym procesem produkcji porcelany. W Kawiarni Leżąca Kotka można skosztować najbardziej wykwintnej kawy świata KOPI Luwak podawanej oczywiście w filiżankach wykonanych ręcznie w FABRYCE AS. Koszt wycieczki autokarowej z przewodnikiem i biletem wstępu ok 20zł.
- wieczorem przejażdżki bryczką po terenie Juraparku , ognisko , wspólne muzykowanie , profesjonalny pokaz ogni sztucznych.

28 MAJ SOBOTA:

- ciąg dalszy zabaw w Juraparku Bałtów , Parku Rozrywki , możliwość indywidualnego wyjazdu na Safarii (12zł osoba , bilet do zakupu w Biurze Zlotu)
- wyjazd do Parku Linowego 9:15 i 11:45
- ok godziny 16:00- 18:00 zabawa dla dzieci z animatorami
- 19:00 Uroczyste wręczenie corocznych CAMPERTEAMKÓW , losowanie nagród dla ZLOTOWICZÓW
- 20:00 Dyskoteka uwieńczona przedstawieniem - ŚWIATŁO i DZWIĘK ( profesjonalny pokaz laserów)

29 MAJ NIEDZIELA

-wycieczka rowerowa ok 15km do neolitycznej Kopalni Krzemienia w Krzemionkach Opatowskich.
www.krzemionki.pl
W Krzemionkach Opatowskich znajduje się największy w Świecie kompleks pradawnych kopalni krzemienia pasiastego z okresu neolitu 3900-1600 lat p.n.e. Krzemionki Opatowskie kandydują do wpisania na listę Światowego Dziedzictwa UNESCO
- ciąg dalszy zabaw w Juraparku , Parku Rozrywki.
- w godzinach popołudniowych zakończenie zlotu.

OBLIGATORYJNA OPŁATA ZA ZLOT ( załoga max 5 osobowa) wynosi 150zł (osoba dodatkowa +30zł)
W cenę zlotu wliczono:
- podłączenie do prądu (prosimy o nie korzystanie z czajników elektrycznych , farelek itp..)
- możliwośc opróżnienia kota
- wielokrotne zwiedzanie Juraparku , Oceanarium , Dolnego Zwierzyńca , Sabatówki.
- przejażdżki bryczkami
- jednokrotny zjazd na Rolerkosterze
Oraz szereg innych atrakcji zlotowych.

OPŁATY DODATKOWE ( NIEOBLIGATORYJNE)
- opaska do parku Rozrywki , obowiązująca od piątku do niedzieli 30 zł
-Safarii 12 zł
- Dojazd i powrót z Parku Linowego 3 zł ( opłata za korzystanie z atrakcji Parku na miejscu indywidualnie)
- Wycieczka autokarowa do Ćmielowa 20 zł
- KINO emocji 5D 10zł.

Na terenie zlotu będzie funkcjonował sklep camperowy FIRMY ELCAMP.
Przy nietypowych zamówieniach prosimy o kontakt telefoniczny do Pana Wojtka 602583657.
Tradycyjnie napraw i przeglądów camperów będzie dokonywał Pan Dariusz Łuczak 501758889.

Jesteśmy otwarci na pytania i sugestie. Pozdrawiam Krzysiek :spoko

:spoko

Rodzinka Cztery Plus - 2016-03-21, 09:20

Czy jeśli mój szósty załogant liczy sobie 14 miesięcy, to też dopłacam 30 zł ekstra?
krzysieks - 2016-04-01, 18:00

Dzieci do lat 5 nie będą liczone jako dodatkowa osoba w camperze :spoko :spoko
La Digue - 2016-04-02, 19:22

Krzysiu, gdzie można się zapisać ?

już wiem !!!

krzysieks - 2016-04-18, 16:26

Witam serdecznie po dłuższej nieobecności.
Przygotowania do Pikniku Rodzinnego idą pełną parą. :lol: . Jestem pewien ,że i tym razem Jurapark Bałtów Was zachwyci. W sobotę wizytowałem Park Linowy i powiem Wam jestem pod wielkim wrażeniem. Szykuję się wspaniała zabawa zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Mnogość tras i umiejscowienie Parku linowego (stary kamieniołom) robią naprawdę wrażenie.
Tak jak pisałem wcześniej cały Jurapark będzie do Naszej dyspozycji. Specjalnie dla Nas będzie przygotowany profesjonalny pokaz Fajerwerków oraz fantastyczny pokaz laserów.
Swą obecność na Pikniku potwierdził Pan Dariusz Łuczak ( spec od napraw camperowych) orza sklep Elcampu.
Po uroczystym wręczeniu Camperteamków będziemy mieli losowanie specjalnych nagród dla 3 załóg zlotowych. Dla Naszych milusińskich przygotowane jest szereg zabaw i konkursów.

Nic tylko rezerwować sobie termin i przyjeżdżać do Bałtowa :spoko :spoko :spoko

Edzia - 2016-04-22, 10:41

Witam.
Proszę o jakieś informacje na temat zawodów wędkarskich które maja być przeprowadzane w piątek (kto może brać udział, jaką metodą, czy trzeba wykupić jakieś specjalne zezwolenie na ten akwen itd.)
Jeszcze w Bałtowie nie byłam i nie znam tego jeziorka.
Z góry dziękuję za informację.

krzysieks - 2016-04-22, 11:00

Nie trzeba pozwolen bo to jeziorko juraparku. Lapiemy na splawik lub z gruntu. Ryby:karpik , karas ,płoc.
Pozdrawiam Krzysiek :spoko

romanki - 2016-04-24, 12:07

:bigok witam serdecznie organizatora milo nam bedziee spotkac sie na zlocie z wami prosze o wpisanie na liste zaloga R O M A N K I do zobaczenia :spoko
krzysieks - 2016-04-24, 14:24

OK. dopisane. Do zobaczenia w Bałtowie :spoko
Batmobil - 2016-04-24, 19:00

Proszę o dopisanie naszej załogi w składzie 2+1+pies
Pozdrowienia i czekamy na info w sprawie Słupi

krzysieks - 2016-04-24, 19:12

Bałtów dopisany.
O Dymarkach w Słupii jest informacja na stronie CT Świętokrzyskie.
Pozdrawiam Krzysiek :spoko

krzysieks - 2016-04-28, 11:41

W nawiązaniu do pytań które zadajecie , pragnę poinformować iż na Pikniku mile widziane będą również załogi z przyczepami campingowymi i namiotami. Wszak jesteśmy jedną Rodziną Caravaningową :lol: :lol:
CAPOMAN - 2016-04-28, 21:20

krzysieks napisał/a:
namiotami. :lol: :lol:

No to super! i medal za takie podejście.
Właśnie namawiam kolejną ekipę z swojej strony, ale z namiotem :ok
mam nadzieję, że trochę "zielonego" będzie, aby się na spokojnie rozbić i rozlokować w grupie :szeroki_usmiech

krzysieks - 2016-04-29, 10:06

Pod namioty jest miejsce z toaletą ciepłą wodą i prysznicem.Pozdrawia Krzysiek :spoko :spoko
RotCamper - 2016-05-02, 13:45

Witam
Proszę o dopisanie naszej załogi RotCamper: 2+dziecko + pies

Andrzejek10 - 2016-05-02, 14:08

A wpisowe kiedy, przelew czy przy przyjeździe ???
krzysieks - 2016-05-03, 08:45

Gotówka na miejscu :spoko
krzysieks - 2016-05-06, 11:00

Informacja dla Zlotowiczów
Jeżeli ktoś jest zainteresowany gazem w zielonych butlach kompozytowych , proszę o info na PW.
Ilość butli ograniczona. :spoko

Andrzejek10 - 2016-05-08, 07:57

Mam pytanie czy przy wykupieniu dodatkowego pakietu:

OPŁATY DODATKOWE ( NIEOBLIGATORYJNE)
- opaska do parku Rozrywki , obowiązująca od piątku do niedzieli 30 zł

zjazd na Rolerkosterze jest w to wliczony?, czy obowiązuje inna dodatkowa opłata.

krzysieks - 2016-05-08, 08:16

Nie , rolekoster nie należy do Parku Rozrywki. Kazdy z uczestnikow bedzie miał w prezencie jeden darmowy zjazd . Będzie możliwość zakupu biletow po preferencyjnych cenach w biurze zlotu. Pozdrawiam Krzysiek :spoko
RotCamper - 2016-05-11, 10:56

Proszę o info czy jesteśmy zapisani 2 osoby dorosłe +dziecko 2 lata +psiak
Zapłacimy na miejscu

krzysieks - 2016-05-11, 11:20

Tak jesteście na liście poz. 54. Do zobaczenia w Bałtowie.
Pozdrawiam Krzysiek. :spoko

Macher - 2016-05-12, 00:45

Witam, miło nam będzie dołączyć zarówno do zlotu jak i CT Świętokrzyskie jako załoga z Kielc. Prosimy Krzysieks o dopisanie do listy zlotu. Zaloga 2+2. Do zobaczenia w Bałtowie.
krzysieks - 2016-05-12, 06:38

Dopisano do listy zlotu , pozycja 65.
Macher miło będzie poznać ziomali :lol:
Witajcie w grupie CT Świętokrzyskie :spoko :spoko

szeski - 2016-05-15, 01:44

Witajcie, pragniemy dołączyć do CT jak i poznać się z Wami bliżej na zlocie w Bałtowie jako nowa załoga ze Zgierza.
Załoga 2+2 Tynka & Linka Team

dominik - 2016-05-15, 05:54

Witaj, dopisano do listy pod nr 66.
landara - 2016-05-15, 11:13

Czy wiadomo coś o innych, późniejszych zlotach CT, np. kolejny Krasiejów? My chyba w tym roku nie damy rady przyjechać do Bałtowa, bo nam to wypada w "białym tygodniu"...

Ale wszystkim, którzy jadą życzymy super zabawy, a tym którzy się wahają, radzimy się jak najszybciej zapisać :)

SlawekEwa - 2016-05-15, 11:22

Cytat:

Czy wiadomo coś o innych, późniejszych zlotach CT,

Zajrzyj tu http://www.camperteam.pl/...pic.php?t=23183

romanki - 2016-05-15, 17:22

:bigok witam organizatora iz przykroscia chce poinformowac ze nie wezmiemy udzialu w imprezie bo w tym czasie otrzymalismy skierowanie do senatorium na ktore czekalismy ponadpoltora roku przepraszamy izyczymy milej jak zawsze udanej imprezy pozdrawiamy zaloga ROMANKI :spoko
landara - 2016-05-15, 20:59

SlawekEwa napisał/a:
Cytat:

Czy wiadomo coś o innych, późniejszych zlotach CT,

Zajrzyj tu http://www.camperteam.pl/...pic.php?t=23183

No właśnie tam nie ma żadnych planów na lipiec i sierpień...

wbobowski - 2016-05-15, 21:23

landara napisał/a:
No właśnie tam nie ma żadnych planów na lipiec i sierpień...

Zróbcie jakiś zlot, dajcie mi znać, ja wpiszę do Harmonogramu i... będą plany :spoko :bigok

krzysieks - 2016-05-15, 21:37

Lipiec i sierpien to miesiące wakacyjne. W tych miesiacach raczej nie ma co liczyc na zloty. No chyba.,że małe spotkania w mniejszych grupach. Pozdrawiam Krzysiek :spoko
landara - 2016-05-15, 22:26

krzysieks napisał/a:
Lipiec i sierpien to miesiące wakacyjne. W tych miesiacach raczej nie ma co liczyc na zloty. No chyba.,że małe spotkania w mniejszych grupach. Pozdrawiam Krzysiek :spoko

A zeszłoroczny Bałtów - pożegnanie wakacji? Przecież końcówka sierpnia to była :)

peter45 - 2016-05-15, 23:26

Witam serdecznie. Mam pytanie, w którym miejscu jest teren zlotu, bo nie bardzo mogę się doczytać w poprzednich postach. Pozdrawiam
krzysieks - 2016-05-16, 10:09

Bedziemy stali na terenie Juraparku. Miejsce bedzie oznakowane , obsluga Juraparku bedzie kierowała w odpowiednie miejsce.
Do zobaczenia ns Pikniku. Pozdrawiam Krzysiek. :spoko

qdlaty_78 - 2016-05-16, 17:56

Prosimy o wpisanie na listę 2+1. To nasz pierwszy zlot :lol:
dominik - 2016-05-16, 20:15

Zapisano nr 89 :spoko
dominik - 2016-05-16, 20:24

W zeszłym roku staliśmy na tym placu w/g Google Maps 51.016530, 21.540861
Jarobaro - 2016-05-18, 18:45

Prosze o dopisanie zaloga jarobaro 3+1 jesli jeszcze nie za późno
levisdj - 2016-05-20, 16:58
Temat postu: III PIKNIK RODZINNY BAŁTÓW 2016
Proszę o dopisanie załogi levisdj /2+3/ do listy
Planujemy podobnie jak w ubiegłym roku przyjechać w czwartek, oby tylko pogoda dopisała.
Myślę że tym razem w sobotni wieczór wyskoczyć z naszą niespodzianką podczas pokazu laserów :-)
Będzie frajda dla wszystkich :spoko :spoko

krzysieks - 2016-05-20, 17:02

Dopisujemy do listy.
Jesteśmy bardzo ciekawi Waszej niespodzianki. :bigok
Do zobaczenia w Bałtowie :spoko

CAPOMAN - 2016-05-20, 20:53

My również planujemy przyjechać naszą ekipą w czwartek.

Natomiast- jeżeli nie uda mi się załatwić wolnego w piątek to będę musiał sam wrócić osobowym wieczorem do Kato - zostawiając kompanów -przyjadę ponownie w piątek po południu :spoko , ale to tzw. "czarny scenariusz" :roll:

attenka74 - 2016-05-20, 23:07
Temat postu: wpis na zlot
Witam
Proszę o wpisanie nas 2+1 na zlocik. Tez wybieramy się już w czwartek

Do zobaczenia :ok

dominik - 2016-05-21, 07:10

Witamy, dopisano do listy zlotu .
attenka74 - 2016-05-21, 09:01

dziekujemy.... :ok
Mir - 2016-05-21, 16:38

Witamy, my też prosimy o zapisanie naszej załogi /2 osoby/ od czwartku :wyszczerzony:
krzysieks - 2016-05-21, 16:46

Ok. dopisani :lol:
Mir - 2016-05-21, 18:06

Serdeczne dzięki! :ok
krzysieks - 2016-05-21, 18:27

Witam serdecznie Wszystkich uczestników III Pikniku Rodzinnego Camperteam 2016.
Jeszcze kilka dni i Jurapark Bałtów będzie do Waszej dyspozycji. Czeka Was weekend pełen emocji , zabaw , spotkań z przyjaciółmi.
W Bałtowie będziemy na Was oczekiwać od czwartku rano. Dla tych którzy będą pierwszy raz informacja iż zlot będzie na terenie Juraparku , opodal placu kempingowego. Wjeżdżając na teren Juraparku znaki poprowadzą Was w odpowiednim kierunku.Dodatkowe namiary:51.016530, 21.540861.
W sobotę wybieramy się na wycieczkę autokarową do Żywego Muzeum Porcelany w Ćmielowie. Koszt wycieczki wraz z biletem i przewodnikiem wynosi 25zł. Liczba miejsc ograniczona. W związku z tym prosimy o wpisywanie chętnych na osobną listę (43 osoby).
W przypadku dodatkowych pytań jesteśmy do Waszej dyspozycji.
Pozdrawiam Krzysiek 691220027 :spoko

Marek i Aga - 2016-05-21, 23:15

Witam Krzysiu czy bedzie problem jak już bedziemy w środe i gdzie sie zgłosić wcześniej jezeli to nie problem ???
kapebiba - 2016-05-22, 15:41

Proszę o dopisanie załogi kapebiba 2+2 na zlot w BAŁTOWIE (przyczepa kampingowa)
będziemy w czwartek :spoko

krzysieks - 2016-05-22, 16:14

Dopisano do listy. Do zobaczenia w Bałtowie :spoko
jan58 - 2016-05-22, 21:19
Temat postu: witam
Jesteśmy zainteresowani udziałem w zlocie, prosimy o rejestracje 2 osoby plus camper.
krzysieks - 2016-05-23, 10:08

Jan 58 dopisani do listy. Do zobaczenia w Bałtowie :spoko
Andrut - 2016-05-23, 10:11

Hej,

my po wczorajszej komunii syna mamy biały tydzień... więc pewnie dobijemy sobota rano - będzie jeszcze coś wolnego?

Wcześniej nie damy rady :(

krzysieks - 2016-05-23, 10:21

Tak , przyjeżdżajcie :lol: . Pozdrawiam Krzysiek. :spoko
Urwisy NH - 2016-05-23, 17:08

Witam proszę o dopisanie Urwisy NH 2+2
Dziękuje i Pozdrawiam :spoko

krzysieks - 2016-05-23, 17:25

Dopisano do listy. Do zobaczenia w Bałtowie :spoko
CAPOMAN - 2016-05-23, 20:49

krzysieks napisał/a:
Dzieci do lat 5 nie będą liczone jako dodatkowa osoba w camperze :spoko :spoko

Rozumiem, że generalnie dzieci do 5 lat pow. pełnej załogi tzn. (5 osób) nie będą liczone? :ok nawet te w namiotach :szeroki_usmiech .

Hehehe moje dwie ekipy się połączyły i będą spać wszyscy w jednym dużym namiocie- czyli 1 namiot = (6 dorosłych + 3 dzieciaków) - czyli jeżeli dobrze liczę to 150zł (załoga) + 30zł dopłata za 1 osobę dorosłą :ok

krzysieks - 2016-05-24, 11:51

Dobrze liczysz. Jeżeli dzieci nie mają 6 lat to za taki namiocik zaplacicie 180zl :spoko
Batmobil - 2016-05-24, 12:02

Można przyjechać 25 wieczorem
krzysieks - 2016-05-24, 12:08

Jeszcze jedna prośba od uczestników zlotu .
Jeżeli ktoś ma możliwość zakupienia karty ACSI z informatorem i przywiezienie do Bałtowa , to bardzo proszę.
Jeszcze jedno :lol: . Jeżeli macie z poprzednich zlotów smycze do identyfikatorów to wezcie z sobą... jakoś krucho w tym roku z nimi :gwm .
Z utęsknieniem oczekujemy na Was w Bałtowie :lol: .
Pozdrawiam Krzysiek :spoko :spoko
PS. Jak ktoś się jeszcze zastanawia nad przyjazdem do Bałtowa to informujemy , że jeszcze kilkanaście wolnych miejsc się znajdzie :wyszczerzony:

piotr4x4 - 2016-05-24, 19:44

Prszę o dopisanie do listy Piotr4x4 3+2 przyjedziemy LT35.
CAPOMAN - 2016-05-24, 20:38

Jak na razie organizacja - profeska :)

Jako, że nie byłem jeszcze akurat w Bałtowie na wcześniejszych zlotach- mam jeszcze kilka pytań:

- czy na terenie lub w bliskiej odległości jest jakiś bankomat ?
- czy gdzieś w pobliżu jest jakiś sklep typu Biedronka/ Lidl- gdyby nagle zabrakło "mleka" :pifko dla dzieci :wyszczerzony:
- nie wiem- być może nie doczytałem, ale czy są prysznice etc.?
- nie wiem czy zabierać rowerki dla dzieci- czy jest tam gdzieś pośmigać ?

krzysieks - 2016-05-24, 20:52

Odpowiedz jest krótka i szybka :haha:
4xTak :bigok .
Do zobaczenia w Bałtowie :spoko

dominik - 2016-05-24, 21:06

CAPOMAN napisał/a:
Jak na razie organizacja - profeska :)

Jako, że nie byłem jeszcze akurat w Bałtowie na wcześniejszych zlotach- mam jeszcze kilka pytań:

- czy na terenie lub w bliskiej odległości jest jakiś bankomat ?
- czy gdzieś w pobliżu jest jakiś sklep typu Biedronka/ Lidl- gdyby nagle zabrakło "mleka" :pifko dla dzieci :wyszczerzony:
- nie wiem- być może nie doczytałem, ale czy są prysznice etc.?
- nie wiem czy zabierać rowerki dla dzieci- czy jest tam gdzieś pośmigać ?

- tak jest w bliskiej odległości bankomat Bank Spółdzielczy(w linii prostej ale za rzeką, więc za drogą dalej)
- sklep Groszek, po drodze do bankomatu,
- Park ma przygotowane miejsce biwakowe chyba na 4-6 stanowisk, WC, prysznic,umywalka (po drodze na miejsce zlotu około 350m) po sztuce, damski, męski, my mamy miejsce zlotu na łące nad rzeką,
- rowerem bliżej: do sklepu po mleko :wyszczerzony: , do bankomatu, wycieczka rowerowa do Krzemionek jest w rozkładzie jazdy

DC - 2016-05-24, 21:10

Witamy serdecznie z Kaszub, dzieci już niemogą się doczekać i od miesiąca odliczją dni do wyjazdu. Byliśmy w zeszłym roku i dzieci były zachwycone. Mam pytanie do organizatorów, planujemy wyjazd w czwartek ok. 14.00 , mamy przed sobą 8-9 godzin jazdy, czy nie będzie problemu jak dojedziemy o 22.00- 23.00, czy szukać postoju gdzieś po drodze ?
dominik - 2016-05-24, 21:39

Nie ma problemu, czynne jest do .... no właśnie :ok , zapraszamy
Szalony - 2016-05-24, 21:58

Czy jeszcze można się dopisać??
krzysieks - 2016-05-24, 22:02

Można :bigok
Szalony - 2016-05-24, 22:04

To się dopisujemy i płacimy na miejscu :)
norbi - 2016-05-24, 22:15

Witajcie proszę o wpisanie na listę uczestników :zastrzelic
norbi 2+1 dzięki i do zobaczenia

krzysieks - 2016-05-25, 05:40

Ok.dopisuję :spoko
dominik - 2016-05-25, 17:42

Biuro zlotu już czynne zapraszamy :ok :ok :ok
tel. 691 220 027 Krzysiek, 604 245 879 Piotrek.

attenka74 - 2016-05-25, 20:02

Bałtów 8a, 27-423 Bałtów

to taki adresik??

dominik - 2016-05-25, 20:45

w/g Google Maps 51.016530, 21.540861, oznaczona droga dojazdu,
Janwil - 2016-05-25, 21:21

Bardzo proszę o dopisanie, /jeśli wcześniej tego nie zrobiłem/:
1/ Janwil +1 kamper Ford Transit 350
2/Borowskie + 3 przyczepa TEC 560 K1,

pozdrawiam, dziekuję

dominik - 2016-05-25, 21:30

OK, przybywajcie, zapiszemy na miejscu, jak by był problem z dojazdem to telefon pomoże :ok
Biuro zlotu już czynne zapraszamy :ok :ok :ok
tel. 691 220 027 Krzysiek, 604 245 879 Piotrek.

CAPOMAN - 2016-05-25, 21:35

hmmm a ja zaliczyłem wtopę "logistyczną".
Dzisiaj wieczorem wyjazd z garażu- wszystko teoretycznie zapakowane, zbiorniki zalane - stoję już z sprzętem w Kato i..... coś mnie ruszyło i klops...

Mam minimalną ilość płynu do WC- może na jeden zbiornik starczy :gwm

Jak ktoś ma na zbyciu w zapasie to zabrać proszę- chętnie odkupię :ok bo bez tego "bida" będzie :szeroki_usmiech

dominik - 2016-05-25, 21:41

Przecież sklep kamperowy będzie w Bałtowie :idea:
krzysieks - 2016-05-26, 00:08

Ognisko się pali Mazurek pięknie gra ,żaby rechotają :lol: . Zapraszamy do Bałtowa. :spoko
Janwil - 2016-05-26, 06:07

Nawigacja mówi że Bałtowy są w Polsce conajmniej dwa. Puławski i Ostrowiecki.
Gdzie jechać?

Pozdrawiam

gino - 2016-05-26, 06:40

pewnie ten w Świętokrzyskim, skoro CT-Świętokrzyskie jest organizatorem zlotu.. :)
Janwil - 2016-05-26, 06:58

Gino masz rację, logiczne...ale licho nie śpi. Jak się jedzie z dziecmi i wnukami, w dwa pojazdy a nawet w trzy, trzeba być odpowiedzialnym! I nie może być wtopy...
Dziękuję za pomoc i Trzepowo...Ilekroć z Warszawy będę jechał nad Zalew lub dalej na Mazury, to np. po wodę /CPN wodę miał.../ do kampera wpadam do Ciebie?

Pozdrawiam

P.s. Gino z dużej litery to nie z powodu początku zdania, ale z szacunku do Ciebie

Ed - 2016-05-26, 08:38

Startuję dzisiaj dojadę jutro :spoko oby ognisko się paliło a Mazurek jeszcze koncertował :kawka: Krzysiu zabieram wnuka a więc 2 plus 1
ZEUS - 2016-05-26, 08:50

Janwil napisał/a:
Nawigacja mówi że Bałtowy są w Polsce conajmniej dwa. Puławski i Ostrowiecki.
Gdzie jechać?

Pozdrawiam

Ostrowiecki... :)

Andrut - 2016-05-26, 09:23

Hej,

Jak z jedzeniem? Czy na miejscu wszystko jest? Czy można kupić? Czy pakować lodówkę?

My będziemy pierwszy raz w Bałtowie :oops:

Dzięki za info

CAPOMAN - 2016-05-26, 09:49

Ja wlasnie ruszam... I z awaria:) mam nadzieje ze specjalista na miejscu pomoze :ok

Oj cos dla mnie ten wyjazd "pod gore" :ok

Rodzinka Cztery Plus - 2016-05-26, 10:56

Jak zwykle z 2h opóźnieniem, ale z czwórką dzieci to norma... Ruszamy :) )
krzysieks - 2016-05-26, 10:58

Tak jest gastronimia i sklep.
attenka74 - 2016-05-26, 11:40

my wyruszamy za godzine,.........
attenka74 - 2016-05-26, 11:43

Andrut napisał/a:
Hej,

Jak z jedzeniem? Czy na miejscu wszystko jest? Czy można kupić? Czy pakować lodówkę?

My będziemy pierwszy raz w Bałtowie :oops:

Dzięki za info

do zobaczenia Andrut, my tez jedziemy

DC - 2016-05-26, 12:09

No to ruszamy, dzieci od rana już siedzą w kamperze :wyszczerzony: teraz tylko 530 km. i już jesteśmy.
Do zobaczenia koło 21.00-22.00 :spoko

krzysieks - 2016-05-26, 12:16

Czekamy na Was :spoko
Tadeusz - 2016-05-26, 15:55

Życzę Wam, mili moi, fantastycznej zabawy i słonecznej pogody. :ok

Organizatorom życzę wypełnienia wszystkich zamierzeń i entuzjazmu uczestników. :szeroki_usmiech

Bardzo mi smutno, że nie mogę być z Wami. :(

Rodzinka Cztery Plus - 2016-05-26, 23:35

Załoga nr 21 melduje: jest cudnie :) )
dominik - 2016-05-27, 09:48

Tadeusz pogoda super, zabawa przednia, nam też Was brakuje. Pozdrawiamy i imieniu Gości i Komitetu :ok :spoko
slawwoj - 2016-05-27, 10:47

Tyle dzieci to dotąd nie widziałem na złocie Pozdrawiamy Tadeuszu
Tadeusz - 2016-05-27, 10:57

slawwoj napisał/a:
Tyle dzieci to dotąd nie widziałem na złocie

Dla dzieci to jest najlepszy zlot pod słońcem. Patrzeć na radość maluchów to jest to czego potrzeba takiemu tetrykowi jak ja.

Dzieciaki! Pokażcie co potraficie. :ok

Andrut - 2016-05-27, 11:36

My ruszamy dziś 19:30. Na 22:00 powinniśmy być - dorzucimy jeszcze dwójkę dzieciaków do kompletu :spoko
jacik - 2016-05-27, 18:20

Się dzieje...
nagrywane kalkulatorem

Ciężko będzie jutro wyjechać.

Marek i Aga - 2016-05-29, 16:38

Wielkie dzięki organizatorom a w szczegulności KRZYSIOWI I MAŁŻONCE jego , było zaje..... teraz juz bede co roku , organizacja extra dla dzieci i dla dorosłych pokłony dla CT ŚWIETOKRZYSKIEGO

POZDRAWIAM
BLU TIM Marek i Aga

aleks123 - 2016-05-29, 18:21

My już w domciu 😄Było superowo 😄Dziękujemy za wspaniałą zabawę organizatorom i sąsiadom 😄😄😄Rodzinka4 Plus , Urwisy z NH, Krzysowka :kwiatki:
Ed - 2016-05-29, 19:25

:bigok Pozdrawiamy organizatorów wielki szacun piękny zlot wnuczek zadowolony jak zawsze a zabytki także :spoko dotarliśmy do domu bez korków pozdrawiam mrugającego lampkami :bigok
Wojciechu - 2016-05-29, 21:04

Krzysiu – Twój pomysł na nasz Bałtów można porównać do snu – a my śniliśmy niecodzienne chwile, gdzie wszyscy wiedzieli, że powtórzyć sukces jest trudniej niż odnieś go po raz pierwszy -Tobie się udało. Gratulacje :spoko
CAPOMAN - 2016-05-29, 21:16

Moje wszystkie Ekipy również cało i szczęśliwie w domku.

Cóż mogę powiedzieć - było SUPER
Naprawdę można zlot oceniać pod różnymi względami, ale organizacja to najwyższy poziom. Wszystko przemyślane, atrakcji dla samych zlotowiczów mnóstwo :ok

W końcu poznałem osobiście Krzysztofa- organizatora :spoko Najbardziej doceniłem fakt, że Krzysztof do każdego tematu, problemu, zapytania podchodził indywidualnie - udzielając odpowiedzi od A do Z- innymi słowy- pomimo dużej ilości zlotowiczów, każdy przy Krzysztofie mógł poczuć się honorowym gościem :)

Takie przynajmniej moje zdanie/ odczucia - wolno mi- a co :diabelski_usmiech

ps. czekam na filmiki z drona :ok

CAPOMAN - 2016-05-29, 21:17
Temat postu: Re: Kolejni zdecydowani na 100%
Qbek07 napisał/a:
Deklarujemy swoje uczestnictwo - ekipa NO HOME z Olsztyna :)

hehe moi sąsiedzi :szeroki_usmiech , ale tablice rejestracyjną to macie trafioną w 10 :wyszczerzony: :spoko

eeik - 2016-05-29, 21:32

My również w domu.

Jak zwykle było cudnie, organizacja na najwyższym poziomie.
Dziękujemy Krzysiowi , Monice, Piotrusiowi, Ewie, Małgosi oraz naszemu nie do pobicia KO-wcowi Andrzejowi, a także wszystkim uczestnikom za niezapomniana atmosferę .

Do zobaczenie za rok w Bałtowie.

:ok

DC - 2016-05-29, 22:30

Po 7 godzinach i 40 minutach dotarliśmy bezpiecznie do domu, tylko trochę nam żal tych co stali w przeciwną stronę na bramkach na A1 gdzieś tak z dziesięć kilometrów. Przede wszystkim serdeczne podziękowania dla organizatorów, trzeba mieć anielską cierpliwość żeby to wszystko ogarnąć, zlot jeszcze lepszy niż rok temu, może dla tego że poznaliśmy kilka fajnych ekip które serdecznie pozdrawiamy :spoko
Jak by co to zapisujemy się od razu na przyszły rok, nawet jak zrobicie zlot w listopadzie :wyszczerzony:

Rodzinka Cztery Plus - 2016-05-29, 22:47

Powiem tak... Jechaliśmy wyposażeni w rowery (bo jak będzie nudno, to się pojeździ chociaż), książki (bo jak wieczorem będzie nudno, to się poczyta), dzieciom wzięliśmy tonę płyt DVD (bo jak będzie nudno, to pooglądają).
Książki i płyty - no, gdzieś były i są. Rowery - cóż, wobec tulu atrakcji służyły li tylko do dojazdów do i z parku, oraz do transportu przyczepką kota i naczyń ;)
Moja trójca dzieci była i jest absolutnie zachwycona zlotem. Czwarta pociecha jeszcze za mała, ale chyba też zadowolona. W imieniu kota się nie wypowiadam, ale kampera strzegł dzielnie i psom licznym się nie kłaniał ;) Dzielne kocisko.
W zasadzie powinienem egoistycznie napisać, że było do kitu bo wtedy za rok było by na tyle co teraz, czyli w sam raz ;)
Nie wiem, jak wam się to udało, byłem na wieli zlotach, rajdach, etc - tak fajnej zabawy nie było na żadnym. Dziękuję w imieniu dzieci i naszym. Kota też. Czekamy na kolejny. Szczególnie synek, co się był zadurzył w jednej takiej zlotowiczce ;)

Rodzinka Cztery Plus - 2016-05-29, 22:55

aleks123 napisał/a:
My już w domciu 😄Było superowo 😄Dziękujemy za wspaniałą zabawę organizatorom i sąsiadom 😄😄😄Rodzinka4 Plus , Urwisy z NH, Krzysowka :kwiatki:

My wam też serdecznie dziękujemy :) Nasz syn szczególnie :wyszczerzony:

Andrut - 2016-05-29, 23:35

My też już w domu! Cała ekipa z płaczem wyjeżdżała, żeby tylko jeszcze jeden dzień dłużej zostać ;) To był nasz pierwszy zlot i jedna z najlepszych imprez życia! Dlatego, że czuliśmy wolność i byliśmy z Wami, wspaniałymi i otwartymi ludźmi - mało już jest takich :spoko Dziękujemy, że oderwaliście nas od codziennego świata, obowiązków, pracy itp. i zabraliście w tą podróż.

Wielkie dzięki dla Krzyśka i małżonki - świetne spotkanie. Serdeczne pozdrowienia dla animatora dyskoteki dla dzieci - Andrzeja :ok Moja 5 letnia córka nie mogła wyjść z podziwu, że disco prowadzi "goły Pan" :haha: , a ja, że miałeś tyle energii :ok

Pozdrowienia dla wspaniałych sąsiadów, z którymi spędziliśmy urocze chwile :pifko2 Anety z Mariuszem, Mikołajków i Janki z Andrzejem vel. Robakiem :spoko

Dzięki Wam wszystkim - za to, że jesteście i człowiek znów nabiera wiary w to wszystko!

Miłej nocy i do zobaczenia na kolejny, zlocie :spoko

Skalniaki - 2016-05-30, 08:16

Pięknie dziękujemy Krzysiowi i jego ekipie za jak zawsze wspaniały zlot :kwiatki: :kwiatki: :kwiatki:
Dla nas był również wyjątkowy, bo byliśmy z naszymi dziećmi. Nie ważne, ile dzieci mają lat - prawda?

Pozytywni - 2016-05-30, 08:17

I nasza cała "banda" dotarła do domu:
Elwood /Ania & Seba/
Elwood / Irena & Jarek/
Elwood /Michał & Ula/
Elwood /Zbyszek & Lena/

Szczególne podziękowania dla Elwood za zaproszenie :) Wielkie podziękowania Krzysiowi , Monice, Piotrusiowi, Ewie, Małgosi za wspaniałe śpiewy przy ognisku, zabawę dla małych i dużych i dłuuuugie rozmowy polaków :)

Jeszcze raz dziękujemy - od dziś na swoim Niku :)

Do zobaczenia znów.

Kotek - 2016-05-30, 09:25

Skalniaki napisał/a:
Pięknie dziękujemy Krzysiowi i jego ekipie za jak zawsze wspaniały zlot :kwiatki: :kwiatki: :kwiatki:
Dla nas był również wyjątkowy, bo byliśmy z naszymi dziećmi. Nie ważne, ile dzieci mają lat - prawda?

Prawda, prawda, dzieci zawsze pozostaną dziećmi, i już. Buziaki dla Was wszystkich. :kwiatki:

slawwoj - 2016-05-30, 09:51

dziękujemy

Jak zwykle team Monika, Ewa, Gosia, Krzysiek, Piotr i Andrzej spisał się wyśmienicie.

Szczególne podziękowania i wyrazy uznania dla Andrzeja :spoko

krzysieks - 2016-05-30, 11:19

Naprawdę nie wiem co mam napisać :oops: ....
W imieniu Organizatorow zlotu CT Świętokrzyskie serdecznie dziękuję Wam ,za tak liczne przybycie do Bałtowa. :kwiatki: . To dzięki Wam ten Piknik był tak udany :roza: . Mieliśmy trochę obaw czy po raz kolejny będzie chciało Wam się przyjeżdżać do Bałtowa , czy dopisze pogoda , czy spełnimy Wasze oczekiwania. :lol: :lol: .
Jeszcze raz pragnę serdecznie podziękować tym dzieki którym mogliście się tak fantastycznie bawić:
Monice , Ewie , Gosi , Piotrkowi , Andrzejowi którzy współorganizowali zlot. :kwiatki: . Eli i Włodkowi Bobowskim z sklepem Camperteam , Wojtkowi z Elcampu , Darkowi z firmy Alpo , Leszkowi Mazurkowi ,że pomimo innych planów odwiedził Nas i przy akompaniamencie żab dał niezapomniany koncert do białego rana. :kwiatki: :kwiatki:
III Piknik Rodzinny Camperteam to już historia. W przyszłym roku , jeżeli oczywiście będą chętni postaramy się również zorganizować podobną Rodzinną imprezę.
Do zobaczenia za rok wJuraparku Bałtów :spoko :spoko

PS. Z tegorocznego zlotu została niewielka kwota ok 300-400 zł wynikająca ze zwrotu opustu z Parku Linowego. Postanowiliśmy przeznaczyć ją na przyszłoroczne nagrody dla Naszych milusińskich. Jeżeli ktoś uważa inaczej to prosimy o kontakt na PW i podanie konta na które odeślemy należne zwroty.

Rodzinka Cztery Plus - 2016-05-30, 11:45

Jeśli będą chętni? Moje dzieciaki już pytają, kiedy następny Piknik ;)
Andrut - 2016-05-30, 11:59

A my wracamy już w czwartek - nie zdążyliśmy wszystkiego zobaczyć :bigok
JHJKi - 2016-05-30, 12:02

Było SUPER ;) Dziękujemy wszystkim zaangażowanym w organizację i już czekamy na zlot za rok! :spoko
Dzieciaki wybawione na maxa, nigdy nie mają dość Bałtowa. Pogoda wymarzona, wspaniała atmosfera. Jest duch dobrej zabawy w narodzie :)

Pozdrawiam i do zobaczenia w trasie :spoko

Asia JHJKowa

PS
Dziękuję za pomoc i wsparcie moralne przed pierwszą samodzielną podróżą za kółkiem. Dojechałam do celu bez problemu i chyba szybko kierownicy nie oddam :mrgreen:
Szczególne podziękowania dla załogi Agi i Piotra za pomoc w zwinięciu majdanu :roza:

qdlaty_78 - 2016-05-30, 13:32

Super , super i jeszcze raz super. Wielki ukłon w stronę organizatorów za pomysł i realizację. Pozdrowienia dla wszystkich załóg , i do zobaczenia mam nadzieję za rok w jeszcze większym gronie. :spoko
Szalony - 2016-05-30, 14:21

My po 12h jazdy do domu dotarliśmy cało i zdrowo. Chcielibyśmy jeszcze raz podziękować za naprawdę extra zlot i bardzo miłą atmosferę . Pozdrawiamy serdecznie i jeszcze raz dziękujemy.
p.s.
Zdjęcia i filmiki będę zamieszczał jeśli mogę w tym wątku :)

krzysieks - 2016-05-30, 14:26

Możesz a wręcz prosimy bardzo byś to zrobił :bigok
Szalony - 2016-05-30, 15:07

Link do zdjęć z drona (Phantom 3adv)
reszta filmików wieczorkiem :)

zibikruk - 2016-05-30, 17:19

Właśnie dotarliśmy do domku.
Olbrzymie dzięki za organizację Monice, Ewie, Gosi, Krzysiowi, Piotrowi i Andrzejowi (skąd tyle w nim energii?).
Towarzystwo jak zwykle dopisało, było wspaniale.
Szczególne podziękowania dla Piotra za okazaną pomoc techniczną.
Do zobaczenia na następnych Zlotach i na trasie. :spoko

CAPOMAN - 2016-05-30, 18:33

Szalony :ok :szeroki_usmiech
wrzucaj kolejne - z pokazu laserów czy też z wspólnego zdjęcia :ok

ps. dlaczego nie ma jeszcze w ogóle zdjęć wklejonych :ok - nikt nie robił czy co:)

Pozytywni - 2016-05-30, 19:03

CAPOMAN napisał/a:

ps. dlaczego nie ma jeszcze w ogóle zdjęć wklejonych :ok - nikt nie robił czy co:)

Pewnie wszyscy pracują, żeby szybko jechać na kolejne spotkania :)
My zapraszamy na wspólne kameralne spotkanie 17-19 czerwiec w Podlesicach okolice Zawiercia woj. śląskie :) chętni? zapraszamy

qdlaty_78 - 2016-05-30, 19:16

Pozytywni napisał/a:
Pewnie wszyscy pracują, żeby szybko jechać na kolejne spotkania
:ok
Szalony - 2016-05-30, 19:37

CAPOMAN, Ale to nie ja robiłem foto zbiorowe :P :spoko

CAPOMAN - 2016-05-30, 20:34

Szalony- super :wyszczerzony: piwko poleciało - a za rok w realu :spoko
poniżej widok mojego najmłodszego nawigatora w drodze powrotnej- mina mówi wszystko za siebie :mrgreen:

wbobowski - 2016-05-31, 00:54

Serdeczne dzięki całej zgrai pod przewodnictwem Krzysia, że Wam się jeszcze chce... podobnie jak i nam.
Dla Tych, których nie było... aby przeżywali to co my... choć troszkę, a dla tych co byli... ku pamięci.

Warto obejrzeć do końca.

Dla tych co nie korzystali... prawy dolny kwadracik... i widzicie pełny ekran.

krzysieks - 2016-05-31, 06:55

Dziękujemy Włodek :kwiatki: . Piękny filmik oddający atmosferę Pikniku Rodzinnego.
W podziękowaniu leci wirtualne pifko :pifko . Prawdziwe będzie w Radawie :spoko

SlawekEwa - 2016-05-31, 07:15

Dzięki Włodziu :bukiet: tak jak byśmy tam byli z Wami.
Ed - 2016-05-31, 08:41

Ale żeście nie byli :chytry a szkoda bo fajne z was ludki :spoko
schulek - 2016-05-31, 09:27

Wielkie podziękowania dla organizatorów a w szczególności - Krzysiowi i jego małżonce oraz ekipie z CT Świętokrzyskiego , wspaniała organizacja dla dzieci i dla dorosłych. Do zobaczenia za rok.
KrzySówka - 2016-05-31, 13:25

Jesteśmy już w domu . Dziękujemy za kolejny wspaniały zlot organizatorom i wszystkim którzy się do organizacji przyczynili. Było naprawdę wspaniale i nie ma słów by opisać nasze zadowolenie.Już nie możemy doczekać się kolejnego zlotu i tak wspaniałej niezapomnianej atmosfery. Dziękujemy sąsiadom alex 123 oraz ,,dziadkowi gadżeciażowi" z załogą ( batmobil ) za mile spędzony wspólnie czas oraz innym nie wymienionym z uwagi na fakt iż było ich wielu. Pozdrawiamy i do kolejnego zobaczenia :spoko :spoko :spoko :spoko :spoko :spoko :spoko :spoko :spoko :spoko :spoko :spoko :spoko :spoko
Koziołki - 2016-05-31, 13:38

Załoga Koziołki z najmłodszą uczestniczką zlotu bardzo dziękuje organizatorom za wspaniale zorganizowane spotkanie. Wszystko było dopięte na ostatni guzik łącznie z pogodą. Apropo pogody to dziękujemy ZIBIKRUKOWI za ulokowanie nas w najlepszym miejscu wśród wspaniałych sąsiadów. Lenka dziękuje za przyjemny chłodek.
rjas - 2016-06-01, 00:25

No i co by tu napisać..... :roll: jak już praktycznie wszystko zostało napisane. Podziękowania, podziękowania i jeszcze raz podziękowania :kwiatki: :kwiatki: :kwiatki: dla całej ekipy Świętokrzyskiej.
Był to nasz pierwszy zlot i od razu taki z "przytupem" - a wszystko dzięki Krzysiowi i "grupie trzymającej władzę" :diabelski_usmiech . Było nam niezmiernie miło spotkać Was ponownie w tak przyjemnych okolicznościach przyrody :wyszczerzony: Szczerze mówiąc nie spodziewaliśmy się takiej atmosfery, zabawy i tak wielu atrakcji. Naprawdę niezapomniane chwile i mamy nadzieję że to dopiero początek naszej przygody z Wami wszystkimi. :spoko :spoko :spoko :spoko

Rodzinka_pl - 2016-06-01, 09:12

Tak jak Piknik Rodzinny minął w serdecznej i rodzinnej atmosferze, tak też i droga powrotna minęła do swojego gniazdka. To spotkanie podkreśliło - poprzez już wspomnienia, czym jest CamperTeam a w szczególności jacy ludzie wokół niego zebrali się. Poeta napisze "nic w życiu nie mija skoro pozostają wspomnienia" a z pewnością dla Rodzinki PL wspólne chwile w takim gronie wyrysowały wspomnienia, które będą z nami. Jeden z kolegów rzucił hasło - nie będzie nas, będzie CamperTeam, co też świadczy, że w grupie tej jest jakaś myśl nad którą warto zastanawiać się. Dziękujemy organizatorom za zaangażowanie, za zorganizowanie czasu nie tylko dorosłym ale i dzieciom, za atrakcje, za włożony trud i obsługę choć może i z nie jedną łzą. Kamilek, Danielek, Dawidek dziękują ZIBIKRUKOWI za okazaną troskę przejawiającą się poprzez wskazanie odpowiedniego chłodnego i wilgotnego miejsca - dzięki czemu nie kasłali. Rodzinka PL dziękuje również za towarzystwo przemiłego sąsiedztwa. Do zobaczenia ...
GENAS - 2016-06-01, 11:22

Było superowo 😄Dziękujemy za wspaniałą zabawę organizatorom i sąsiadom.Droga powrotna była spokojna :spoko jeszcze raz Wielkie podziękowania Wszystkim znajomym,nowo poznanym i tym których nie zdążyliśmy poznać :bukiet: :bukiet:
krzysieks - 2016-06-01, 12:22

Cieszymy się ,że na Piknik Rodzinny przyjeżdża coraz więcej Rodzin z dziećmi. :lol: . Postaramy się by zlot ten był dedykowany w szczególności Naszym milusińskim. W przyszłym roku postaramy się zaskoczyć Was nowymi atrakcjami (mamy już pewne pomysły) :diabelski_usmiech .
Na zakończenie pragnę jeszcze raz podziękować Wam za fantastyczną atmosferę którą stworzyliście na zlocie , za wzajemną serdeczność i bezinteresowną pomoc w szczególności do początkujących zlotowiczów, :bukiet: :kwiatki: .
Pragnę przytoczyć słowa jednego kolegi który był pierwszy raz na zlocie:
Krzysiek nie sądziłem ,że spotkam tylu miłych ,serdecznych , otwartych ludzi. :lol: :lol:
Pozdrawiam Krzysiek :spoko :spoko
PS. Jak ktoś ma trochę fajnych fotek zlotowych , to wklejcie je na stronę :roza: .

Tadeusz - 2016-06-01, 13:01

Krzysiu, zloty w Bałtowie są wielkim świętem karawaningu. Stworzyliście, Ty i Twoi Przyjaciele z którymi organizujesz to wielkie przedsięwzięcie, imprezę bez której trudno wyobrazić sobie kalendarz naszych spotkań i budowanie relacji w ciągle rosnącym środowisku turystów z domkami na kółkach.

Przyjmij wyrazy ogromnego szacunku dla Ciebie i wszystkich którzy pomagają Tobie w tym zbożnym dziele.
Los nie pozwolił mi być z Wami. To moja strata i żal.

Dziękuję wszystkim którym chce się bezinteresownie pracować dla dobra innych bez oglądania się na zaszczyty.

Krzysiu z Moniką, Piotrze z Ewą, Andrzeju z Gosią, kocham Was za radość którą niesiecie dzieciakom.

:roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza:

rado - 2016-06-02, 09:12

Wszystkim organizatorom bardzo dziękujemy za świetnie zorganizowany zlot. Dzieci były przezadowolone przez cały czas :)
Fakt, że Krzysiek musiał się pożywiać zupą ugotowaną w lesie, świadczy tylko o tym, że energii potrzebował cały czas :haha:

Misio - 2016-06-02, 09:38

Cieszymy się że zlot się udał, brawo Krzysiu. :roza: :roza: :roza: :pifko

Włodziu, na Ciebie można zawsze liczyć. Dzięki za filmik. :roza: :pifko

naristo - 2016-06-02, 11:31

Dziękuję Krzysztofowi i wszystkim którzy pomogli przy organizacji III Pikniku w Bałtowie. Było wspaniale :kwiatki: . Dziękuję wszystkim uczestnikom za super atmosferę zlotu i za wspólną zabawę. :pifko
attenka74 - 2016-06-02, 13:29

Andrut napisał/a:
My też już w domu! Cała ekipa z płaczem wyjeżdżała, żeby tylko jeszcze jeden dzień dłużej zostać ;) To był nasz pierwszy zlot i jedna z najlepszych imprez życia! Dlatego, że czuliśmy wolność i byliśmy z Wami, wspaniałymi i otwartymi ludźmi - mało już jest takich :spoko Dziękujemy, że oderwaliście nas od codziennego świata, obowiązków, pracy itp. i zabraliście w tą podróż.

Wielkie dzięki dla Krzyśka i małżonki - świetne spotkanie. Serdeczne pozdrowienia dla animatora dyskoteki dla dzieci - Andrzeja :ok Moja 5 letnia córka nie mogła wyjść z podziwu, że disco prowadzi "goły Pan" :haha: , a ja, że miałeś tyle energii :ok

Pozdrowienia dla wspaniałych sąsiadów, z którymi spędziliśmy urocze chwile :pifko2 Anety z Mariuszem, Mikołajków i Janki z Andrzejem vel. Robakiem :spoko

Dzięki Wam wszystkim - za to, że jesteście i człowiek znów nabiera wiary w to wszystko!

Miłej nocy i do zobaczenia na kolejny, zlocie :spoko

Witajcie
Było super....osobiście MEGA WYPOCZYNEK......dziekujemy za spotkanie - jesteście mega pozytywni.....zarażacie optymizmem.
MAM NADZIEJE NA DALSZE WSPÓLNE SPOTKANIA :szeroki_usmiech :aniolek

jacik - 2016-06-02, 13:35

Pociąg
piotr4x4 - 2016-06-02, 13:54

Było super ,za rok na pewno nas nie zabraknie
Link do fotek https://picasaweb.google.com/111152538869498989048/6291546184648461505

Pozytywni - 2016-06-02, 14:34

piotr4x4 napisał/a:
Było super ,za rok na pewno nas nie zabraknie
Link do fotek https://picasaweb.google.com/111152538869498989048/6291546184648461505

Super fotki :) miło powspominać :)

Rodzinka Cztery Plus - 2016-06-02, 15:46

To dorzucam swoje fotki.
https://goo.gl/photos/b8sJ35kGeAXQ521f6

jan58 - 2016-06-02, 17:10

Dziękujemy za miłe przyjęcie Wszystko było świetne Do zobaczenia za rok Pozdrowienia dla Agi i Marka
Ania i Janek

slajd - 2016-06-03, 09:45

Dziękujemy (po raz kolejny-to jest nasz trzeci zlot w tym miejscu) Organizatorom
za Wspaniale zorganizowany zlot :pifko
Choć już pojawiło się trochę zdjęć z "lotu ptaka" to i ja dorzucę parę :ok

slajd - 2016-06-03, 22:24

cd zdjęć
krzysieks - 2016-06-04, 14:26

Dzięki Jurek za piękne fotki :kwiatki: . Cieszymy się bardzo ,że po raz kolejny byłeś z Nami w Bałtowie :pifko .
Cieszymy sie bardzo ,że Bałtów i tym razem Was zaczarował :lol: . Zapraszamy serdecznie za rok.
W imieniu CT Swietokrzyskie . Krzysiek :spoko :spoko

Andrut - 2016-06-04, 21:46

Zaczarował? To mało powiedziane :ok My znów na miejscu :spoko Tydzień temu nie sposób było wszystko zobaczyć :mrgreen:
Pozytywni - 2016-06-06, 08:09

To od nas też trochę wspomnień!
https://www.youtube.com/w...eature=youtu.be

Autor: Pozytywny szwagier :)

attenka74 - 2016-06-06, 14:22

fotki to dobry wynalazek :ok
krzysieks - 2016-06-06, 16:22

Fajne filmiki :lol: .W podziekowaniu choć wirtualne :pifko .
slawwoj - 2016-06-06, 16:27

Krzysiek zabieraj browara z powrotem - link nie działa. :haha:
salut - 2016-06-06, 16:34

Sławoj znowu straszysz :) Wszystko działa.
:spoko :spoko

slawwoj - 2016-06-06, 16:40

Salut gdzie tu straszenie?
Chyba ktoś Cie mocno w Baltowie wystraszył :lol:

salut - 2016-06-06, 16:47

Sławek, to wszystko te kumaki :haha: :haha:
slawwoj - 2016-06-06, 16:56

Ęęeeeeeeeeeeerr tam

Najgorsze były żaby.

Pozytywni - 2016-06-07, 09:03

To jeszcze kilka dla wspomnień:)

Miłego oglądania z pozdrowieniami!!!

Jerzy, Elżbieta Grzesiak - 2016-06-07, 20:57

Po sześciu tygodniach, dwóch zlotach (Spiczyn, Bałtów) i pokonaniu niezliczonej ilości zakrętów w Górach Świętokrzyskich no i oczywiście w drodze z i do domciu zjechaliśmy wczoraj do "bazy". Swiętokrzyskie jest piękne. Lubelszczyzna też jest piękna. Piękne są chwile spędzone wśród braci kamperowej. Całe to piękno (którym się napawaliśmy ja z żoną, a myślę, że i inni zlotowicze) jest wynikiem zaangażowania grupki kilku osób, że wymienię tylko reprezentantów organizatorów tj. Włodka za Spiczyn i Krzyśka za Bałtów. Im i ich współpracownikom również pięknie dziękujemy. Pozdrawiamy Waldka z załogą (niezapomniany chrzest kampera), Marka z załogą, pozostałą część klanu Grzesiaków (załogi Bodzia i Sławka) oraz wszystkich, z którymi prowadziliśmy nocne i dzienne dysputy, spacerowaliśmy i degustowaliśmy różne napoje. Pozdrawiamy wszystkich zlotowiczów.
levisdj - 2016-06-11, 03:54

I cóż napisać????
Było zajefajnie, załoga zadowolona a dzieci tym bardziej. Może następnym razem znów Krasiejów???
Olbrzymie podziękowania za zorganizowanie pikniku :spoko

krzysieks - 2016-06-11, 10:00

Są pewne pomysły by połączyć Bałtów i Krasiejów :diabelski_usmiech ., ale o tym może później.... :lol: :lol: :lol:
o6lly1x1 - 2016-08-22, 17:31

Świetne materiały :) mam nadzieję, że w kolejnej edycji uda mi się dołączyć :) aż szkoda, że nie znalazłem się tu szybciej :)
krzysieks - 2016-08-23, 13:09

Zapraszamy do Bałtowa na przyszłoroczny PIKNIK RODZINNY. :spoko :spoko
raffi-87 - 2016-11-13, 15:55

zdjęcia są świetne, zachęcają :) mam nadzieję, że za rok się zjawie, a może zna już ktoś przybliżoną datę?