|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Wędkarstwo - nawet ryby były w Pajęcznie
ARCADARKA - 2008-05-18, 22:43 Temat postu: nawet ryby były w Pajęcznie Witam serdecznie wędkarzy
Nie przypuszczałem , że w takim niewielkim oczku wodnym , gdzie głębokość wynosi około 1,50 wiem bo sam osobiście sprawdziłem kąpiąc się w nim grasują takie drapieżniki
Osobiście wręczyłem go Januszowi to małe podziękowanie od nas wszystkich za organizację zlotu
martes - 2008-05-19, 01:19
Arkadarka to był ostatni drapieżnik (i Jedyny) na tym jeziorku ...okoliczni wędkarze DŁUGO będą Cię wspominać.
ARCADARKA - 2008-05-19, 14:23 Temat postu: ARCADARKA
martes napisał/a: | Arkadarka to był ostatni drapieżnik (i Jedyny) na tym jeziorku ...okoliczni wędkarze DŁUGO gędą Cię wspominać. |
Martesik,
na pewno jeszcze parę sztuk zostało, złapałem w tym oczku jeszcze około 5 szt , ale je wypuściłam oczywiście mniejsze , miejscowi wędkarze trochę byli źli na mnie , że to robię
, ale wytłumaczyłem im , że to dzieci .Oprawiony łeb szczupaka oddałem Panu Włodkowi właścicielowi nadbrzeżnego baru , mam obiecaną flaszeczkę przy następnym zlocie
Tolo-Digli - 2008-05-19, 20:40
martes napisał/a: | ...okoliczni wędkarze DŁUGO będą Cię wspominać. | to chyba jedyni ludzie którym nasz zlot będzie się czkawką odbijał oni tam po trzy dni siedzieli i nic a Darek dobrze kampa nie zaparkował i jedynego szczupaka w Pajęcznie szarpnął
Tolo-Digli - 2008-05-19, 20:43
osobiście podejrzewałbym janusza o ustawenie tego połowu ponieważ organizatoży dbali o każdy szczegół
eeik - 2008-05-19, 21:22
Cytat: | osobiście podejrzewałbym janusza o ustawenie tego połowu ponieważ organizatoży dbali o każdy szczegół
_________________ |
Nie powiem tez mi to przez myśl przeszło, jakiś nurek czy inna stwora
Ale z kolei zadawałam tak "durne" pytania nt połowu ryb , że Darek zdegustowany moją niewiedzą otrzymał od losu nagrogę za moją ignorancję w temacie połowu ryb
Bim - 2008-05-19, 21:25
Zlot zakończony i teraz to dopiero się zacznie jak fama pójdzie w eter, że takie sztuki się łowi z biegu w Pajęcznie
Oby miejsca starczyło na przyszły rok na tym placu Kampery ,4x4 i towarzystwo moczące kije różnej długości już to widzę
|
|