| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Kamperowców podróże nie kamperowe - Krotka fotorelacja z wycieczki niekamperowej do Izraela
MirekKliny - 2016-03-14, 19:08 Temat postu: Krotka fotorelacja z wycieczki niekamperowej do Izraela Powitac wszystkich, oto link do istagrama ze zdjeciami z naszej wyciaczki do Izraele.
Jedna uwaga jakbyscie jechali: uwazajcie w Jerozolimie i jak mozecei to plaćcie gotowka a jesli juz ni ema innego wyjscia to zawsze sprawdzajcie kwote na terminalu zanim podacie karte i wklepiecie pin, mnie tak chceili oszukac na 400usd.
A teraz milego ogladania troszke słońca dla Was
https://www.instagram.com/familytravelpl/
izola - 2016-03-14, 20:51
dziękuję za słoneczko...na dziś się przyda.
Co do płatności w Izraelu mam stąd jak najbardziej pozytywne doświadczenia- nikt mnie nie chciał "olulać" jak byłam tam ...może miałeś pecha albo ja szczęście
Wojciechu - 2016-03-14, 22:04
Jak znam Mirka i jego "węża w kieszeni" to trafił swój na swego – "oszczędny" Polak kontra "oszczędny" Żyd . Najważniejsze, żeby być czujnym jak ważka – nie będzie nam Izraelita cwaniakował – bo - nie ma cwaniaka nad Lubliniaka.
JolaR - 2016-03-14, 22:20
Świetna wycieczka! Mam ten kierunek w planie w zimie w przyszłym roku.
Dużo interesujących zdjęć!
A czy dobrze się domyślam, że w kwestii noclegów korzystaliście z Couchsurfingu?
MirekKliny - 2016-03-15, 17:39
| prof-os napisał/a: | Jak znam Mirka i jego "węża w kieszeni" to trafił swój na swego – "oszczędny" Polak kontra "oszczędny" Żyd . Najważniejsze, żeby być czujnym jak ważka – nie będzie nam Izraelita cwaniakował – bo - nie ma cwaniaka nad Lubliniaka. |
Hahaha
MirekKliny - 2016-03-15, 18:08
| izola napisał/a: | dziękuję za słoneczko...na dziś się przyda.
Co do płatności w Izraelu mam stąd jak najbardziej pozytywne doświadczenia- nikt mnie nie chciał "olulać" jak byłam tam ...może miałeś pecha albo ja szczęście |
Generalnie ok, tylko ten jeden przypadek, i zastaw z wypozyczalni nadal wisi na karcie
ale moze w tym tygodniu juz zniknie
MirekKliny - 2016-03-15, 18:10
| JolaR napisał/a: | Świetna wycieczka! Mam ten kierunek w planie w zimie w przyszłym roku.
Dużo interesujących zdjęć!
A czy dobrze się domyślam, że w kwestii noclegów korzystaliście z Couchsurfingu? |
Couchserfing, booking.com, airbnb
|
|