|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
W TV, Internecie - Nasz kolega w "Polsat News" program "To był d
SlawekEwa - 2016-03-21, 20:57 Temat postu: Nasz kolega w "Polsat News" program "To był d Przyznać się publicznie kto wystąpił dzisiaj o 20 w Polsacie ubrany w barwy CamperTeamu?
yuras - 2016-03-22, 12:03
Tadeusz - 2016-03-22, 12:11
Nie oglądałem, nie wiem zatem o czym Marcin mówił i CO mówił.
Zapewne wkrótce dowiem się od niego albo jego Taty, Krzysztofa - Krimara.
Brat - 2016-03-22, 17:38
... ale podpis na ekranie źle rokuje ...
CORONAVIRUS - 2016-03-22, 17:43
Brat napisał/a: | ... ale podpis na ekranie źle rokuje ... |
obawiam się najgorszego
ZEUS - 2016-03-22, 17:51
ale to tylko temat sondy... nie znamy odpowiedzi respondenta
SlawekEwa - 2016-03-22, 17:54
yuras napisał/a: |
Nie oglądałem, nie wiem zatem o czym Marcin mówił i CO mówił. |
http://www.polsatnews.pl/...warcie_6365776/ 17:45 można posłuchać
Jak forum może tak cytować "selektywnie"?
yuras - 2016-03-22, 18:25
SlawekEwa napisał/a: | Jak forum może tak cytować "selektywnie"? |
Cytowałem obiektywnie z zamkniętymi oczami.
zbyszekwoj - 2016-03-22, 20:43
Wypowiedż młodszego Krimara całkiem sensowna.
CORONAVIRUS - 2016-03-22, 21:44
zbyszekwoj napisał/a: | Wypowiedż młodszego Krimara całkiem sensowna. |
komuś się chce posprawdzać te cyferki o których mówił ???
Rav - 2016-03-22, 23:44
BIORCA napisał/a: | zbyszekwoj napisał/a: | Wypowiedż młodszego Krimara całkiem sensowna. |
komuś się chce posprawdzać te cyferki o których mówił ??? |
A co tu sprawdzać. Deko truizmów + powołanie się na wyniki symulacji z modelu ekonomicznego (podałbyś odrobinę inne zmienne lub pogmerał w modelu i miałbyś zupełnie inne wyniki). Tu nie ma za bardzo o czym gadać. Jeszcze się taki nie narodził co opisałby dokładnie rzeczywistość modelem, który by się w pełni sprawdzał.
moskit - 2016-03-23, 00:10
Do kolegi Marcina W.
Szkoda że barwy CT sami zaczynamy wkręcać w ..........., źle wróży
Kotek - 2016-03-23, 06:14
Przepraszam bardzo, ale uważam, że Marcin W. powinien być w stroju prywatnym, albo w barwach partii, do której przynależy.
Bronek - 2016-03-23, 06:39
Nie przesadzajmy.
Nie szata, czy limuzyna zdobi człowieka.
Aczkolwiek....
Niekiedy jednak to jedyna możliwa forma upiększenia wizerunku szeroko pojętego.
Czasem dochodzi tytuł. Profesor, mgr, Wójt czy Prezydent, no jeszcze aktor i redaktor...
Do tematu :
Drapnął kapotę z brzegu szafy. Mało używana i pod kolor telewizyjny. Niebieskie dobrze wychodzi na ekranie.
Jako widz, uczestnik zgodnie z scenariuszem, miał wyglądać "luzacko".
Akurat pod barwami CT, wielu takich nie ma. Stąd tu takie komentarze.
Ps. Panowie w koloratkach organizacyjnych występują, wypowiadając takie niekiedy bzdury i jakoś to im przechodzi..
CORONAVIRUS - 2016-03-23, 07:11
Ciekawym opinii szefa wszystkich szefów czyli Janusza naszego ukochanego . To by była wiążąca interpretacja przepisów dotyczących barw CT w życiu publicznym , już teraz politycznym
Janusz , wywołuję Ciebie do odpowiedzi
SlawekEwa - 2016-03-23, 07:12
Bronek napisał/a: |
Akurat pod barwami CT, wielu takich nie ma |
Nie znam człowieka, ale gdyby nie te barwy CT /skacząc po kanałach Polsatu w poszukiwaniu Kiepskich/ nie zawiesiłbym oka akurat na tym programie.
Bronek - 2016-03-23, 07:42
Gdyby zamachowiec ze zdjęcia miał polarek Camperteamu, to zrobili by mi rewizję?
Powinno być karane nienoszenie tych kurteczek. Mam dwie podarowane i kolor mi nie odpowiada.
Niebieski nie dla mnie.
Różowy bym nosił.
To dopiero wymaga interwencji
Brat - 2016-03-23, 14:55
A ja tam niebieski lubię ... a tzw. 'świat' dowiedział się, że istnieje cosik takiego jak CT.
Poza tym - Marcina widywałem parokrotnie, zawsze był w tym polarku ... to się przyzwyczaiłem
A gada do rzeczy, chociaż niewielu zrozumiało, co gada ...
CORONAVIRUS - 2016-03-23, 17:41
Brat napisał/a: | Marcina widywałem parokrotnie, zawsze był w tym polarku ... |
no własnie ... mam identyczne spostrzeżenia może lubi a może ma ich kilka a może nie ma nic innego ....
kubryk1 - 2016-03-23, 18:45
Kogo reprezentował człowiek w polarze klubowym? Brać kamperową? Chyba nie - to lepiej by było bez polarka. Po co plątać kamperowanie do polityki choćby w ten sposób?
eler1 - 2016-03-23, 19:03
A umie film się nie otwiera wyskakuje napis " Przepraszamy, wystąpił problem z materiałem wideo"
Tadeusz - 2016-03-23, 19:06
eler1 napisał/a: | A umie film się nie otwiera wyskakuje napis " Przepraszamy, wystąpił problem z materiałem wideo" |
U mnie również. Wciąż nie wiem co Marcin prawił.
Bronek - 2016-03-23, 19:35
A czy to ważne?
Słowa, słowa, słowa.
1
slawwoj - 2016-03-23, 19:47
kubryk1 napisał/a: | Kogo reprezentował człowiek w polarze klubowym? Brać kamperową? Chyba nie - to lepiej by było bez polarka. Po co plątać kamperowanie do polityki choćby w ten sposób? |
To profanacja logo CT
CORONAVIRUS - 2016-03-23, 20:33
u mnie śmiga jak śmigało Barwy CT są teraz barwami partii RAZEM
seba1 - 2016-03-23, 20:37
Tadeusz napisał/a: | eler1 napisał/a: | A umie film się nie otwiera wyskakuje napis " Przepraszamy, wystąpił problem z materiałem wideo" |
U mnie również. Wciąż nie wiem co Marcin prawił. |
Skopiuj adres i wrzuć do innej przeglądarki (np IE) i będzie hulać
Bronek - 2016-03-23, 22:07
Niektórzy pewnie wybaczą jak zmieni barwy....... partyjne.
Naszych się toleruje.
CORONAVIRUS - 2016-03-23, 22:25
wrzucam na kilka dni oglądajcie od 17:30
https://picasaweb.google.com/112783723224563846719/23Marca2016?authkey=Gv1sRgCPqxvOmovYLC3wE
gino - 2016-03-24, 07:46
BIORCA napisał/a: | oglądajcie |
''invalid parameters''
CORONAVIRUS - 2016-03-24, 07:56
gino napisał/a: | BIORCA napisał/a: | oglądajcie |
''invalid parameters'' |
to ja się poddaję...u mnie wszystko śmiga
Bronek - 2016-03-24, 08:04
Jeśli flash to może być lipa na androidzie
Ten link już podany chodzić powinien http://www.polsatnews.pl/...warcie_6365776/
17.30 to nie godzina, tylko minuty, jakby co
Ale tłumacząc z polskiego na nasze. To bez obciachu wypowiedź. Jedni się zgodzą inni nie. Normalka
Wsytdu nie ma i pomijając wszystkie aspekty, partyjno polityczne i dane ekonomiczne itd. Nie widzę problemu. Fajnie, że założył polarek.
Czepianie się polarka to jest wprowadzanie polityki.
A polarek jak polarek.
A co powiedzieć o zlotach religijnychi oklejonychnkamperach CT na pół ściany. To mnie dopiero wikła i to na wyższym poziomie.
A może ja innowierca jestem? Ot co! I sobie nie życzę...
No tośmy se pogadali.
Ps. Pewnie jestem taki milutki, dla niego, gdyż wejście do Unii mi pasuje. Inaczej bym był zbulwersowany,
Tadeusz - 2016-03-24, 10:28
Bronek napisał/a: | Wsytdu nie ma i pomijając wszystkie aspekty, partyjno polityczne i dane ekonomiczne itd. Nie widzę problemu. Fajnie, że założył polarek.
Czepianie się polarka to jest wprowadzanie polityki.
A polarek jak polarek. |
Czekałem na taki rozsądny głos.
Lubię rozmowy z Marcinem. Mądry chłopak, rozsądny, głodny wiedzy i chłonny jak mało kto.
Wstydu nam nie przynosi, a wręcz przeciwnie.
Zastanawiam się skąd taki owczy pęd do ustawiania ludzi pod ścianą, oceniania ze swojego, "jedynie słusznego" punktu widzenia i deprecjonowania zanim rzeczywiście pozna się ich i ich racje.
Marcinie, ładnie Ci w naszym polarku. Wyglądasz znacznie lepiej i znacznie mądrzej niźli niektórzy zlotowicze po całonocnej balandze. Oczywiście w naszym polarku.
moskit - 2016-03-24, 11:16
Dla wyjaśnienia
Według mnie nie reprezentował CT tylko inną organizację oraz siebie, stąd mój wpis.
Sama wypowiedź jest OK.
Andrzej
zbyszekwoj - 2016-03-24, 12:08
A ja za granicą w czasie wyjazdu, gdzie oficjalniejsze wystąpienie to nakładam polarek CT , a nawet z flagą sie fotografuję.
KrzySówka - 2016-03-24, 12:20
Ja osobiście uważam ,że występowanie w barwach klubowych i udzielanie wywiadów w sprawach jakichkolwiek nie związanych z klubem i jego działalnością jest nadużyciem i nie powinno mieć miejsca.
Bez względu na to co dana osoba mówi, widz może odebrać jej wypowiedzi jako reprezentanta danej grupy . Zgadzam się z wypowiedzią ,,kotka" ,że winien być w stroju prywatnym lub partii która reprezentuje .
Jest to moje prywatne zdanie i nie wymaga polemiki . Pozdrawiam
kimtop - 2016-03-24, 12:49
Za powyższą wypowiedź stawiam piwko
KrzySówka - 2016-03-24, 13:02
Dziękuję
yuras - 2016-03-24, 17:25
A mnie zaciekawiła ta skrzecząca szamanka w rytualnym naszyjniku,który wygląda jakby był wykonany z suszonych końcówek czerwonoskórych braci.
jarek73 - 2016-03-24, 19:03
KrzySówka napisał/a: | Ja osobiście uważam ,że występowanie w barwach klubowych i udzielanie wywiadów w sprawach jakichkolwiek nie związanych z klubem i jego działalnością jest nadużyciem i nie powinno mieć miejsca.
Bez względu na to co dana osoba mówi, widz może odebrać jej wypowiedzi jako reprezentanta danej grupy . Zgadzam się z wypowiedzią ,,kotka" ,że winien być w stroju prywatnym lub partii która reprezentuje .
Jest to moje prywatne zdanie i nie wymaga polemiki . Pozdrawiam |
Twoja wypowiedź kojarzy mi się z jakimś klubem motocyklowym 1 % , heel angels, albo innymi gangsterami,
a tu CT klub jak mi się wydaje pacyfistyczny , w części emerycki 😊 a ty o barwach klubowych, lekko pojechales
p.s.
Partia razem to ludzie którzy w swoim programie mają zamiar zabrać mi 70 % moich dochodów to moi prawdziwi wrogowie i polar CT im nie pomoże
Pawcio - 2016-03-24, 20:06
A mnie to lotto z Marcinkowym polarem. (Bo o to lotto chyba w temacie)
Jak patrzę na ludki śmigające po świecie to jestem euroentuzjastą.
Jak patrzę w gminie ile się zadłużyli, żeby dostać fundusze to jestem eurosceptykiem.
Osobiście, jak idę do kościoła, to się ubieram w czystą koszulę i zakładam wypastowane buty- sorry CT ,polar zostaje w kamperowej szafie
zbyszekwoj - 2016-03-24, 20:47
Pawcio napisał/a: | ,polar zostaje w kamperowej szafie |
Ale teraz na zlocie wszyscy będą kojarzyć "rodzinę krimarów" , a jakby się ubrał w garnitur ?
Dodam, że polar nie byle jaki, bo z pierwszego wypustu z gwiazdkami i tak budzi zazdrość, to jak się nie pochwalic w telewizji. Ja jestem wyrozumiały dla zdolnych studentów.
SlawekEwa - 2016-03-24, 21:06
zbyszekwoj napisał/a: |
Ale teraz na zlocie wszyscy będą kojarzyć "rodzinę krimarów" , a jakby się ubrał w garnitur |
I oto mi chodziło zakładając ten temat , a wszelkie dorabiane do tego "ideologie" to wybaczcie ale
CORONAVIRUS - 2016-03-24, 21:12
A Januszek to strajkuje na forum ???
krimar - 2016-03-24, 22:32
Czemu od razu strajkuje, regulamin używania logo klubowego został jasno określony przez tego, kto je stworzył i wisi na forum http://www.camperteam.pl/...p?p=43224#43224
a co do polarka CT, to ulubiony strój Marcina - chodzi w nim wszędzie, nawet profilowe zdjęcie na fb sobie w nim walnął.
Posadźcie przed ekranem kogoś, kto nigdy nie widział polara ani logo CT, to nic nie zauważy i nie odczyta adresu internetowego CT. Żaden nadawca TV nie pokaże żadnego logo za darmo. Forumowiczom polar wpadł w oko, bo wiedzą co to jest, a Kogut (Kombatant czepialski) wszczyna burzę w szklance wody, bo jak chciał promować swoją firmę i prowadzić sprzedaż na zlocie pod flagą CT, to sugerowano mu, że ma za to zapłacić (a co najmniej podzielić się zyskiem).
gino - 2016-03-25, 08:33
krimar napisał/a: | to ulubiony strój Marcina - chodzi w nim wszędzie |
to miło .. krimar napisał/a: | Żaden nadawca TV nie pokaże żadnego logo za darmo |
to prawda..
z tego samego powodu, tuż przed zdjęciami do pewnego serialu, szybciutko nakleiłem CT na tylnych drzwiach kamperka..
ot takie ''lokowanie produktu''
papamila - 2016-03-25, 12:38
Cytat: | polar nie byle jaki, bo z pierwszego wypustu z gwiazdkami |
Zbyszku,
to był drugi wypust, pierwszy był bez gwiazdek
SlawekEwa - 2016-03-25, 15:03
Jarku czy to ten najdroższy ze wszystkich polarów?
krimarson - 2016-03-26, 09:30
Tak jak pisał krimar nasz polar nosze bardzo często i nie zastanawiając się specjalnie poszedłem w nim na uczelnie, a potem do Polsatu. Unijne gwiazdki wkurzyły kukizowców i innych eurosceptyków, ale nie spodziewalem się, że wywołają zamęt poza studiem. Oczywiscie rozumiem istniejace argumenty przeciwko wypowiadaniu się politycznie w polarze klubu. Przepraszam za wywołany zamęt, a w ramach przeprosin na najbliższym strzeleckim zlocie CT pod Łodzią stawiam flaszkę. Ostatnio udało mi sie wyprosić krimara z małżonką z domu i zrobić imprezę, po której zostało mi sporo alkoholu.
Brat - 2016-03-26, 09:46
Słaba ta dzisiejsza młodzież ...
Po imprezie zostało im sporo alkoholu !!!!
O tempora, o mores ...
donald - 2016-03-26, 09:48
Co za czasy...zazwyczaj po imprezie to brakowało alkoholu i ojcu się podbierało flaszkę czy dwie.. A tu zostało...koniec świata
slawwoj - 2016-03-26, 11:35
Albo na metę po nocy się leciało.
Bronek - 2016-03-26, 11:43
Cofam opinię. Ta wypowiedź jest bulwersująca.
Co też Partia (jakakolwiek) potrafi zrobić z człowieka.
Potem tacy idą do władzy.
A nie byli na mecie po flache
Impreza? Na studiach? Co to za studia, ekonomiczne? No tak uczą ekonomii, sknerstwa, umiaru.
Jezu jak dobrze, że się wcześjiej urodziłem.
O dupeczki, to nawet nie pytam.
kimtop - 2016-03-26, 12:21
Aście się chłopaka uczepili.Dajcie na luz.
Przecież On ,chodząc po mieście w polarze z unijnymi gwiazdkami,ryzykuje zdrowiem z może nawet życiem
A gorzały zostało bo kupił dwie flaszki
krimar - 2016-03-26, 13:30
kimtop napisał/a: | A gorzały zostało bo kupił dwie flaszki |
flaszek to kupił ze 20 (a może i więcej - wypełniały cały wózek w sklepie), drugie tyle ponoć przynieśli goście, zostało około 12, po imprezie 2 poprowadziła mu siostra
nie ma się co cieszyć w tym co zostało, oprócz jednej flaszki wódki reszta to same wina,
a na zlocie strzeleckim to proponuję wprowadzić 100% abstynencję
moskit - 2016-03-26, 13:39
flaszka na sześciu , dozorca szklanę i wszystko pijane
co za czasy , co za młodzież
Fux - 2016-03-26, 17:31
Sobie dworujecie z Człowieka.
A co by było, gdy na upodleniach, zwanych Zlotami , uczestnicy leżą pokotem przy resztkach ognisk, w otoczeniu resztek pokarmu, opakowaniach po %, wytwornej, plastikowej zastawie , w „gajerkach" forumowych.
Kto robi większą siarę?
Dajcie Mu spokój.
slawwoj - 2016-03-26, 17:34
Fux napisał/a: | Sobie dworujecie z Człowieka.
A co by było, gdy na upodleniach, zwanych Zlotami , uczestnicy leżą pokotem przy resztkach ognisk, w otoczeniu resztek pokarmu, opakowaniach po %, wytwornej, plastikowej zastawie , w „gajerkach" forumowych.
Kto robi większą siarę?
Dajcie Mu spokój. |
Odezwał się stały bywalec zlotów.
klaudynka - 2016-03-26, 17:52
zbyszekwoj napisał/a: | A ja za granicą w czasie wyjazdu, gdzie oficjalniejsze wystąpienie to nakładam polarek CT , a nawet z flagą sie fotografuję. | Jak w lutym w czasie ferii na Florydzie chodzilibyśmy w polarkach to by nas za głupków wzieli! Chodziarz z drugiej strony po zmianie władzy i tak nas za nich uważają !
Bronek - 2016-03-26, 17:56
Fux, nie kumasz. Ale jesteś blisko.
To jest tzw delikt zwany :"Sprawa polarka,"
On nie miał prawa na trzeźwo w nim wystąpić w TV.
Gdyby był "wczorajszy" , gdyby wypił jak PPiK. Było by OK
Do tego próba przekupstwa jedną flaszką.
Opis marnej postawy jako studenta Prawdziwego Polaka i Katolika, urąga godności wielu.
Ot... Co
Polityka przy takich zarzutach i poglądy oraz przekonania to kompletnie schodzą na dalszy plan.
Nie wiem jak chłop sobie z tym poradzi?
Może niech ojca spyta?
Tu też widać, że kilku rozumie o czym mowa.
Brat - 2016-03-26, 18:04
krimar napisał/a: |
a na zlocie strzeleckim to proponuję wprowadzić 100% abstynencję | Dzięki Krzysiu, wiedziałem, że na Ciebie mogę liczyć ... Przyjąłeś na klatę problem, z którym od jakiegoś czasu się wożę, nie wiedząc, jak narodowi to przekazać
Ogłoszenie !
Zgodnie z wolą/życzeniem uczestników zlotu strzeleckiego w Parzęczewie w dniach 2 i 3 kwietnia br. w czasie trwania zlotu obowiązuje "suchyj zakon" !
Przed wejściem na strzelnicę będzie stanowisko z alkomatem i uzbrojonym, nieprzekupnym personelem !
dulare - 2016-03-26, 18:08
Brat napisał/a: | krimar napisał/a: |
a na zlocie strzeleckim to proponuję wprowadzić 100% abstynencję | Dzięki Krzysiu, wiedziałem, że na Ciebie mogę liczyć ... Przyjąłeś na klatę problem, z którym od jakiegoś czasu się wożę, nie wiedząc, jak narodowi to przekazać
Ogłoszenie !
Zgodnie z wolą/życzeniem uczestników zlotu strzeleckiego w Parzęczewie w dniach 2 i 3 kwietnia br. w czasie trwania zlotu obowiązuje "suchyj zakon" !
Przed wejściem na strzelnicę będzie stanowisko z alkomatem i uzbrojonym, nieprzekupnym personelem !
|
Brat, trzeba by to samo napisać w wątku zlotu żeby nikt nie miał wątpliwości.
Brat - 2016-03-26, 18:21
A co będzie, jeśli uwierzą ? Wtedy tylko Ty i krimar przyjedziecie ...
dulare - 2016-03-26, 18:29
Hm, kameralnie będzie... Najmniejszy oficjalny zlot CT
Fux - 2016-03-26, 20:16
slawwoj napisał/a: |
Odezwał się stały bywalec zlotów. |
Świat zwiedzam a nie zloty.
CORONAVIRUS - 2016-03-26, 20:50
Ogłoszenie !
|
coś mnie tknęło ...przeczucie ... w porę się wypisałem z tego smutnego spotkania
Przyjadą Krimary a za nimi polsat
SlawekEwa - 2016-03-27, 16:24
Ogłoszenie !
|
Trudno będzie, bo nawet podczas Zlotu w Częstochowie nieliczne wprawdzie % ale się unoszą
|
|