| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Nadwozia kempingowe i zabudowy - dodatkowe lusterka samochodowe
eler1 - 2008-05-24, 12:16 Temat postu: dodatkowe lusterka samochodowe W fiacie ducato lusterka miałem dobre widziałem cały bok kamperka a transicie albo widzę duł lub góre nie mogę ich wcale ustawić więc zastosowałem dodatkowe lusterka stosowane przez naukę jazdy i teraz widzę gdzie jadę po krawężniku oraz czy nie zaczepiam o znak lub drzewo
AUTOJUR - 2008-05-24, 12:19
Jaka regulacja lusterka ręczna czy elektryczna ? Pomoge moge podać nr tel na PW
eler1 - 2008-05-24, 12:27
| Cytat: | | Jaka regulacja lusterka ręczna czy elektryczna ? Pomoge moge podać nr tel na PW | dzięki już jest ok - regulacja elektryczna
janusz - 2008-05-24, 12:30
| eler1 napisał/a: | | oraz czy nie zaczepiam o znak lub drzewo |
Drzewa wyrastają na drodze tak gwałtownie że najlepsze lusterko nie zabezpieczy przed ich atakiem
MariuszB - 2008-05-24, 12:33
U mnie w Ducato jest tak, że z prawej strony duże lustro skierowane jest w dół (widać całą długość pojazdu co bardzo pomaga przy parkowaniu) a górne lusterko pokazuje co się dzieje z tyłu... Jak dla mnie taki system sprawdza się. O drzewa nie zahaczam
Tadeusz - 2008-05-24, 14:15
| MariuszB napisał/a: | | O drzewa nie zahaczam |
Kiedyś musi być ten pierwszy raz.
eler1 - 2008-05-24, 15:37
| janusz napisał/a: | Drzewa wyrastają na drodze tak gwałtownie że najlepsze lusterko nie zabezpieczy przed ich atakiem | tak tak ale jak skręcamy wydaje się że jest daleko a może się szybko przybliżyć
|
|