| 

| 

|  | Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam 
 |  |  Nadwozia kempingowe i zabudowy - dodatkowe lusterka samochodowe

eler1 - 2008-05-24, 12:16
 Temat postu: dodatkowe lusterka samochodowe
 W fiacie ducato lusterka miałem dobre widziałem cały bok kamperka a transicie albo widzę duł lub góre nie mogę ich wcale ustawić więc zastosowałem dodatkowe lusterka stosowane przez naukę jazdy i teraz widzę gdzie jadę po krawężniku oraz czy nie zaczepiam o znak lub drzewo
 AUTOJUR - 2008-05-24, 12:19

Jaka regulacja lusterka ręczna czy elektryczna ? Pomoge moge podać nr tel na PW
 eler1 - 2008-05-24, 12:27

dzięki już jest ok - regulacja elektryczna 	  | Cytat: |  	  | Jaka regulacja lusterka ręczna czy elektryczna ? Pomoge moge podać nr tel na PW | 
   janusz - 2008-05-24, 12:30

| eler1 napisał/a: |  	  | oraz czy nie zaczepiam o znak lub drzewo | 
 Drzewa wyrastają na drodze tak gwałtownie że najlepsze lusterko nie zabezpieczy przed ich atakiem
   MariuszB - 2008-05-24, 12:33

U mnie w Ducato jest tak, że z prawej strony duże lustro skierowane jest w dół (widać całą długość pojazdu co bardzo pomaga przy parkowaniu) a górne lusterko pokazuje co się dzieje z tyłu... Jak dla mnie taki system sprawdza się. O drzewa nie zahaczam
   Tadeusz - 2008-05-24, 14:15

| MariuszB napisał/a: |  	  | O drzewa nie zahaczam | 

Kiedyś musi być ten pierwszy raz.
   eler1 - 2008-05-24, 15:37

tak tak ale jak skręcamy wydaje się że jest daleko a może się szybko przybliżyć 	  | janusz napisał/a: |  	  | Drzewa wyrastają na drodze tak gwałtownie że najlepsze lusterko nie zabezpieczy przed ich atakiem   | 

|  |