Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

II Zlot CT Pajęczno 16-18.05.2008 - Nasz reportaż ze zlotu w Pajęcznie

janusz - 2008-05-25, 09:43
Temat postu: Nasz reportaż ze zlotu w Pajęcznie
Mam pytanko, czy ktoś przewiduje stworzyć jakiś reportaż z pajęczańskiego zlotu. Czy może są jakieś propozycje od Polskiego Carawaningu?
Może jest okazja by powstała redakcja - biuro prasowe CamperTeamu. Jest taki zaczątek naszej strony, tam by można umieścić fajną, nawet dość obszerną relację i dać linka do niej. Strona jest bardzo skromna, ale to początek. tutaj

prezesuu - 2008-05-25, 21:01

Od jutra zabieram się d pracy by nasza strona wyglądała bardziej kolorowo i ciekawie.
rafalcho - 2008-05-26, 15:05

prezesuu napisał/a:
Od jutra zabieram się d pracy by nasza strona wyglądała bardziej kolorowo i ciekawie.

Już się nie mogę doczekać jak zobaczę Twoje dzieło :szeroki_usmiech

PS.

Mam kiladziesiąt fotek ...... więc mogę podrzucić płytkę.

Pozdrawiam

Rafał

:spoko

paf - 2008-05-26, 15:20

janusz napisał/a:
Strona jest bardzo skromna, ale to początek. tutaj

ta strona będzie już szykowana na naszym serwerze - jestem w kontacie z człowiekiem od prezesuu i niedługo wskoczymy na naszą lokalizację :bigok

prezesuu - 2008-05-26, 21:04

Tak, tak potwierdzam. Już za chwileczkę, już za momencik nasza stronka zacznie się kręcić. :szeroki_usmiech
louis_cypher - 2008-05-26, 23:54

czy ta stronka nie kręci się wokół kieliszka narazie :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
janusz - 2008-05-26, 23:57

Taka strona to nie w kij dmuchał, a tak naprawdę to nie jest podstawowe zajęcie informatyków.
prezesuu - 2008-05-26, 23:59

louis_cypher napisał/a:
czy ta stronka nie kręci się wokół kieliszka narazie :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech

No nie to tylko zbiegowisko okoliczności. Coś trzeba było wkleić i padło na kielicha. :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech - był pod ręką.