| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Po Polsce - Przystań na cyplu Czerniakowskim
Cyryl - 2016-05-13, 06:46 Temat postu: Przystań na cyplu Czerniakowskim ma pytanie do kolegów z Warszawy:
w dniach 11-06-2016 do 12-06-2016 odbywa się w Warszawie Monta Beach Volley Club na plażach Warszawskiego Towarzystwa Wioślarskiego. to jeden z turniejów siatkówki plażowej oldboy-ów - będę tam grał.
czy ktoś wie, czy na tej przystani można stanąć kamperem?
Stanek - 2016-05-13, 07:15
Z głowy nie kojarzę, ale jeśli nikt nie podrzuci informacji to mogę któregoś dnia wskoczyć na rower i rozeznać sytuację.
mmbu - 2016-05-13, 16:14
Jest tam kawałek asfaltu nad samą Wisła z dwoma zatoczkami gdzie można stanąć. Ewentualnie pod Łazienkowską też jej kawałek miejsca,ale dużo kurzu(żwir) W ciagu dnia miłe miejsce, ale jak sytuacja wygląda w nocy, to nie wiem
gryz3k - 2016-05-13, 17:45
Na ternie samego portu czerniakowskiego tzn "Klub Rejsy" nie ma miejsca. Trzymałem tam łódkę w porcie i też nie miałem gdzie zaparkować kampera. Po drugiej stronie, na samym cyplu, przy WTW jest mały parking przed bramą. Myślę, że spokojnie możesz przenocować w kamperze. Pogadałbym jednak czy nie dałoby rady przenocować na terenie WTW. W okolicy dużo spacerowiczów, młodzieży itp. Jeżeli nie jesteś szczególnie strachliwy to w okolicy jest sporo miejsca.
Cyryl - 2016-06-04, 17:52
zmiana planów, 8-12.06 jadę na Mistrzostwa Polski Energetyków w siatkówce Plażowej już bez kampera, bo tam wszystko jest. Mistrzostwa odbywają się w Pogorzelicy, jak ktoś będzie w pobliżu w tym terminie - zapraszam.
|
|