Michal_ZUMBA - 2016-06-08, 08:46 Temat postu: LamzacCzęść Wam
Niedawno zakupiliśmy coś takiego o nazwie Lamzac Ciężko dokładnie określić co to, bo może służyć za dmuchaną sofę, leżak, hamak.... Zresztą sami zobaczcie https://www.youtube.com/watch?v=_Ou8kGnYU4o
My kupiliśmy polską podróbkę na allegro już używamy i jesteśmy zadowoleni krzlac - 2016-06-08, 09:18 A jakiegoś linka do tej sprawdzonej podróbki byś zapodał?
Spodobało mi się dmuchanie wiatrem i mały pakuneczek po złożeniu.Bronek - 2016-06-08, 09:41 http://allegro.pl/lamzac-...=p4&bi_c=147321
to przykład sa tańsze 159 zł
krzlac - 2016-06-08, 10:20
Bronek napisał/a:
to przykład sa tańsze 159 zł
Tego tez znalazłem - 159 zł z wysyłką. Ale dwa podstawowe pytania:
1. Czy wytrzyma moje 100 kg?
2. Czy ma kieszonkę na piwo?Bronek - 2016-06-08, 10:46 Masz dwie w związku z tymi pytaniami moje odpowiedzi.
Ad1 Wchdzisz do środka
Ad2 Napełniasz cały piwem.
Właśnie kupiłem ten droższy bo nie miał komentarza "typu Lamzac" , co nic nie oznacza...
Mam podobną wagę, to za 3 dni dam odpowiedź merytoryczną Michal_ZUMBA - 2016-06-08, 11:12
dokładnie tego za 199 kupiliśmy niby wytrzymuje do 200kg siedzieliśmy ja, żona i dwójka dzieciaków i wytrzymał, choć to nie było 200kg :P
kieszonki na piwo brak krzlac - 2016-06-08, 12:42
Bronek napisał/a:
za 3 dni dam odpowiedź merytoryczną
Też dam odpowiedź, ale o tym za 159,90. Za zaoszczędzone 40 zł kupię kilka czteropaków,
aby próba była miarodajna.Bronek - 2016-06-09, 19:18 Przyszedł.
Jak dla chłopa to wstyd się tym bawić. Szeleszczący bo zew materiał a w środku worek foliowy.
Chyba że tak mają podróbki...
Trzeba opanować sztukę korzystania, bo wstyd wywalić się przy ludziach.
Szczerze.... gdyby nie wnuk i żona to można odpuścić.. Czyli jeśli brać to za 155 zł lub za darmo.
Ale ja bym nawet za darmo nie chciał.izola - 2016-06-09, 19:22 Bronku , dzięki za wytestowanie- dzieci mają frajdę doputy nie przebiją
... mój pies by to zaraz załatwił...myszy, jaszczurki , szczury, koty, i dmuchane obiekty itd. z miejsca są unieszkodliwiane Michal_ZUMBA - 2016-06-09, 23:06
Bronek napisał/a:
Przyszedł.
Jak dla chłopa to wstyd się tym bawić. Szeleszczący bo zew materiał a w środku worek foliowy.
Chyba że tak mają podróbki...
Trzeba opanować sztukę korzystania, bo wstyd wywalić się przy ludziach.
Szczerze.... gdyby nie wnuk i żona to można odpuścić.. Czyli jeśli brać to za 155 zł lub za darmo.
Ale ja bym nawet za darmo nie chciał.
tutaj cenę robi to że to nowe. Oryginał kosztuje ponad 300zł.
Szeleści?? No taki jest materiał. Ponoć taki sam z jakiego robi się spadochrony. A worek w środku ma zapewnić lepsze napompowanie. Wszystko jest w opisie napisane Bronek - 2016-06-10, 06:25 Opis...? Słusznie jak jest w opisie to musi być Ok.
Zmieniam zdanie! bom nie krowa.
jest ślicznny i generuje szum morskich fal.
A worek foliowy, koreluje z lotniczym materiałem.
Można go wykorzystać, jak mnie zemdli przy wirowaniu aby napełnić to cudo.
A i sam poziom nadymania przypomina mi mój wzwód obecny, co mi ułatwia pogodzenie się z tym Bo raźniej gdy człek uwali się niestabilnie, ciesząc, że nie jest sam z problemem.
No i w końcu ten materiał taki jak na spadochrony.
Jestem pod wrażeniem, bo one ratują życie i zdrowie. A to takie mi bliskie.
Popłakałem się ze wzruszenia
Kupiłem z ciekawości i tą zaspokoiłem
Tylko....
To moja subiektywna, spaczona opinia
Obie opinie Michal_ZUMBA - 2016-06-10, 15:38 cóż za opisy
być może masz racje, że to kosztuje za drogo, jednak crocsy też kiedyś kosztowały 200zł
mi tam pasuje Victus - 2016-06-10, 16:08 Uchachałem się jak obejzałem film poglądowy użytkownika.
Bronek - 2016-06-10, 16:14 O to chodzi .
Gość oddał sens mojej recenzji, lub ja jego doświadczenia
To jak ten zestaw onanistyczny do mycia samochodu.
Na reklamach cud.
Dobre na lotnisku za samolotem lub jak piz.. ... jak w kieleckim.
I nie o cenę mi chodzi.
To nie powinno powstać Michal_ZUMBA - 2016-06-10, 16:22 haha no z tym się zgodzę :P chociaż mi to idzie raz dwa, ale moja żona ma już problem :PBronek - 2016-06-10, 16:25 Na zgodę profesjonalista i z kieszonką na browar
krzlac - 2016-06-10, 20:38 Mój za 159 nie został wysłany. Czekają na dostawę. Przyszedł e-mail. Jeszcze kilka dni czekania lub zwrot kasy. I po Waszych komentarzch nie wiem co wybrać.Bronek - 2016-06-10, 21:13 Ja kupiłem, bo żona kazała. O fajne kup to zobaczymy. Bo my som gadżeciarze.
Nie widzę w tym nic szczególnego. Nawet jak opanujesz napełnianie.
Ale to moja opinia, nie szukam usprawiedliwienia.. Mój błąd, że pokazałem nie ten filmik.
Kasa!krzlac - 2016-06-10, 22:50 A ja chciałem żonę zaskoczyć na jutrzejszym biwaku: POLEŻYSZ KOCHANIE?
Z jutrzejszej niespodzianki nici, a zwrot kasy kusi. Też jestem gadżeciarzem, do tego lubię poleżeć w lesie a do blaszka to już łóżko polowe nie wejdzie. Na kocyk to mam za stare korzonki. CO ROBIĆ?Michal_ZUMBA - 2016-06-11, 08:26
krzlac napisał/a:
A ja chciałem żonę zaskoczyć na jutrzejszym biwaku: POLEŻYSZ KOCHANIE?
Z jutrzejszej niespodzianki nici, a zwrot kasy kusi. Też jestem gadżeciarzem, do tego lubię poleżeć w lesie a do blaszka to już łóżko polowe nie wejdzie. Na kocyk to mam za stare korzonki. CO ROBIĆ?
przy zakupach internetowych zawsze masz 14 dni na zwrot
Ja jestem zadowolony, miejsca zajmuje mało, waży mało, a rozłożyć można wszędzie. Koledze Bronkowi widać nie podpadł cóż, ile ludzi tyle opini dulare - 2016-06-13, 10:49 Jeśli nie boicie się kupować bezpośrednio w Chinach to tutaj jest tańsza opcja. Nasi sprzedawcy z Allegro też ściągają najpierw z Chin albo nawet bezpośrednio z Chin wysyłają...