| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Nadwozia kempingowe i zabudowy - Posklejany klosz lampy tylnej
Filip - 2016-06-11, 09:19 Temat postu: Posklejany klosz lampy tylnej Macie może doświadczenia jeśli zatrzymają mnie do kontroli za granicą z posklejanym kloszem lampy tylnej czy robią problemy?
Jeden sezon już tak jeździłem i nic się nie działo. Nie miałem co prawda żadnej kontroli i jechałem w bardziej dzikie rejony Europy, ale podczas badania technicznego diagnosta przestrzegał mnie żebym to wymienił.
W sierpniu wybieram się w Alpy i czeka mnie podróż przez Niemcy, Austrię może Szwajcaria... Mam pewne obawy czy jednak nie kupić klosza choć nowy strasznie drogi
Co o tym sądzicie?
willi7 - 2016-06-11, 10:01
w Austrii nawet do nowych ciężarówek mają zastrzeżenia, a bardzo drogi klosz, że tak spytam ile kosztuje?
Filip - 2016-06-11, 10:03
nie wiem dokładnie ale nowy pewnie ok 400 zeta
willi7 - 2016-06-11, 10:28
400 to chyba przesadziłeś, tutaj masz odpowiedź na pytanie czy od przyczepy pasuje, odpowiem Ci że nie, bo ma trójkąt
http://allegro.pl/lampa-p...6171826068.html
Nie "drutuj" bo w Austrii mandaty drogie - czas, nerwy, zepsuty nastój , tego nie wycenisz.
Szukaj używki - może cała lampa
Powodzenia
Filip - 2016-06-11, 12:55
to jest do przyczepy i tyle kosztuje a do kampera drożej niestety
gdzie tej używki szukać to jest pytanie...
Track222 - 2016-06-11, 13:09
| Filip napisał/a: | to jest do przyczepy i tyle kosztuje a do kampera drożej niestety
............................... |
A to nie ma znaczenia czy do kampera czy przyczepy, bo to jest ta sama lampa.
CORONAVIRUS - 2016-06-11, 13:23
| Track222 napisał/a: | | Filip napisał/a: | to jest do przyczepy i tyle kosztuje a do kampera drożej niestety
............................... |
A to nie ma znaczenia czy do kampera czy przyczepy, bo to jest ta sama lampa. |
nie ta sama tylko inna .
izola - 2016-06-11, 14:13
Filip, przecca nie musisz się chwalić że tak już jeżdzisz od roku- mogło się stać w drodze...
Jak ci to technicznie nie przeszkadza to gdzie jest problem?
W D jak i Fr, ci się nie przyczepią jak nie zagrażasz ruchu drogowego. w Austrii nie wiem - ja bym tak jechała a w razie kontroli wiedzieć jak to wytłumaczyć
W Fr. jak mi światło padło to podczas kontroli drogowej tylko zwrócono grzecznie uwage by jak najszybciej dać naprawić- kupiłam żarówki włożyłam i git
Edit;
jak przeszedłeś tak przegląd techniczny to oznacza że nie jest aż tak źle...
|
|