Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Pomoc koleżeńska - Podziękowania dla Andrzeja 73

MILUŚ - 2016-06-24, 12:49
Temat postu: Podziękowania dla Andrzeja 73
Chciałbym w tym miejscu podziękować naszemu koledze Andrzejowi 73 za okazaną pomoc i fachowe wykonanie do mojego kampka materacy do dodatkowego przedniego łóżka .
Andrzeju jeszcze raz dzięki za wszystko........za trytytki też :diabelski_usmiech

andreas p - 2016-06-24, 21:14

Andrzej 73 jest nie do pobicia nam tez pomogl. :spoko
gino - 2016-06-25, 17:07

MILUŚ napisał/a:
Chciałbym w tym miejscu podziękować naszemu koledze Andrzejowi 73 za okazaną pomoc i fachowe wykonanie

można by rzec...nic nowego..
wysoka jakość prac i koleżeńskość to u Andrzejka tak oczywiste..jak śnieg w zimie :kwiatki:

Andrzej 73 - 2016-06-25, 22:11

Chłopaki dzięki za pochwały. Robię to jak lekarz jako potrzebę chwili i niesienia pomocy innym.
Jednak najmilszą chwilą jest jak mogę sobie z Wami porozmawiać.
A gulaszu u Andreasa i Jego Żony nie zapomnimy nigdy , był po prostu pyszny.
Nigdy nie odmawiam choć wiem że to czasem trochę to trwa , ale taka jest rola człowieka pracy który nigdy nie ma na nic czasu.
Cieszy mnie Wasze zadowolenie i zawsze jestem do dyspozycji.
Raz jeszcze wielkie dzięki za uznanie.
:spoko

MILUŚ - 2016-06-25, 22:17

Andrzej 73 napisał/a:
.......................
A gulaszu u Andreasa i Jego Żony nie zapomnimy nigdy , był po prostu pyszny.....

Też od trzech lat pamiętam gościnę w ich domu w Niemczech ; ale czy był gulasz ? .....nie pamiętam :niewiemm :hide: :oops:

MAWI - 2016-06-26, 08:03

Andrzej to super gość :bukiet:
andreas p - 2016-06-26, 10:11

Andrzej 73 u nas zawsze znajdziesz miske zupki gulaszowj . Jestescie zawsze mile widziani. :spoko
MILUŚ - 2019-03-16, 23:57

Po raz kolejny tutaj na forum chciałbym podziękować naszemu koledze Andrzej'owi 73 za trud włożony w reanimacje moich kamperowych foteli :bukiet: :bukiet: :bukiet:
Uwierzcie .....Andrzej miał naprawdę bardzo trudne zadanie ........... :chytry

izola - 2019-03-17, 13:28

Profesjonalnie i ładnie .
MisioKRAK - 2019-03-17, 19:16

Nie ukrywając radości też zaliczam się do tego zacnego grona, w którym Andrzej wniósł swoje serce do kampera...
MILUŚ - 2019-03-17, 19:55

MisioKRAK napisał/a:
Nie ukrywając radości też zaliczam się do tego zacnego grona, w którym Andrzej wniósł swoje serce do kampera...

Do mojego to z dwa razy :mrgreen: :spoko

Comsio - 2019-03-17, 20:32

My się cieszymy już trzeci sezon, :wyszczerzony: a o warsztacie już nie wspomnę. :szeroki_usmiech
Andrzej 73 - 2019-03-18, 09:23

MILUŚ napisał/a:
Po raz kolejny tutaj na forum chciałbym podziękować naszemu koledze Andrzej'owi 73

Nie ma za co. Zawsze się cieszę , że mogę pomóc swoją pracą i wiedzą Koledze z forum.
MILUŚ napisał/a:
Uwierzcie .....Andrzej miał naprawdę bardzo trudne zadanie

To nie ja miałem trudne zadanie , a klej który musiał skleić nową piankę ze starą. :-P
Najważniejsze , że się udało i można znów używać fotele przez kilkanaście lat. :ok

Bazyli - 2019-03-18, 15:46

Co tam fotele i tapicerka - ja mam dzięki niemu obecnego kampera !!!!!
Zuch nad zuchy !!!!

Andrzej 73 - 2019-03-18, 22:04

Bazyli napisał/a:
Co tam fotele i tapicerka

O rzesz TY , a tkanina na fotele poprzedniego kampera to pryszcz?
Dla mnie to był moment najważniejszy , bo od tego czasu zawiązała się przyjaźń z Tobą. :ok :pifko

Bazyli - 2019-03-19, 11:47

:pifko
stander - 2019-03-19, 19:22

A to i ja dorzucę swoje może troszkę przedwczesne podziękowanie dla Andrzeja ,który właśnie będzie robił nowe kanapy do ośrodka https://dolinalesnicy.pl/
Po dostawie Anrzejku pierwsza noc za fri :)
Pozdrawiam :spoko

Andrzej 73 - 2019-03-19, 19:26

stander napisał/a:
A to i ja dorzucę swoje może troszkę przedwczesne podziękowanie dla Andrzeja

Nie chwal dnia przed zachodem słońca. ;)
Właśnie dzisiaj zakończyłem prace nad Waszym prototypem foteli. Będzie zaj...ście.

salut - 2019-03-19, 21:02

Andrzej 73 napisał/a:
Właśnie dzisiaj zakończyłem prace nad Waszym prototypem foteli. Będzie zaj...ście. :spoko

W to nie wątpie :) W tym fachu dla Ciebie nie ma rzeczy niemożliwych :ok
Do dzisiaj wspominamy wybór tkaniny :haha: :haha:

Andrzej 73 - 2019-03-19, 21:16

salut napisał/a:
Do dzisiaj wspominamy wybór tkaniny

To prawda kilka kamperków ma identyczną tkaninę. Robiłem w nią swego czasu dosłownie seryjnie.
To były czasy. :ok
Ale mi się dostanie od Milusia za zaśmiecanie tematu. :oops:

MILUŚ - 2019-03-19, 22:37

Andrzej 73 napisał/a:
.........
Ale mi się dostanie od Milusia za zaśmiecanie tematu. :oops:

Temat jest ogólniedziękujący ...........Tobie
Przeca nie tylko ja Ci zawdzięczam małe co nie co :chytry

Ty już lepiej myśl o.....jutrzejszym spotkaniu :diabelski_usmiech :-P

Andrzej 73 - 2019-03-20, 23:56

Dzisiaj miałem przyjemność spotkać się z Mariuszem - Miluś , choć trwało to krótko to i tak chwila nie zapomniana. :bigok
Otrzymałem od niego Albańskie czerwone wino - całkowicie mnie Kolega zaskoczył.
Jeszcze raz Mariuszku dziękuję i choć tylko wirtualnie to stawiam piwo.
W realu mam nadzieję, że będę miał możliwość się zrewanżować.

MILUŚ - 2019-03-21, 12:25

Andrzej 73 napisał/a:
.....................
W realu mam nadzieję, że będę miał możliwość się zrewanżować.

Mobilizuj się i organizuj czas na wiedeńską majówke :bigok z mojej strony będzie tym razem ....wino algierskie :ok

chemik - 2019-03-21, 19:55

I to jest własnie wspaniałe! Forum zbliża ludzi, zamiast ich dzielić w wynik dyskusji politycznych - byłoby pięknie, gdybyśmy skupiali się TYLKO na sprawach kamperów i kamperowania. A jak napisze o naszych wyprawach czy nie zostanę oskarżony o niebycie patriota? Bo wyjeżdżam za granicę?
Pomagajmy sobie , jak tylko możemy! Bądźmy jedną , wspaniała rodziną Polaków, którzy chcą ze soba przebywać! :kwiatki:

Bronek - 2019-03-21, 20:03

Ależ tak jest zawsze.... Z kilka dni... Tylko musi być jakaś tragedia.
Teraz tylko czekać. Szkoda że nie mamy wulkanów, trzesień ziemi, potopy wichury na szczęście bywają :spoko

chemik - 2019-03-21, 20:36

Masz racje, w sytuacjach trudnych jesteśmy zjednoczeni, a potem utopimy bliźniego swego w łyżce wody...
Ale ja do Częstochowy mam stosunek własny pozytywny, bo tam wychowała się moja Mama, tam żyła moja rodzina i tam nadal żyją a ja na podlasiu....a gdzie szwedzkie okopy, gdzie św. Barbara, gdzie szpital w klasztorze w czasie II wojny Światowej dla Niemców? Już minęło... :spoko

gryz3k - 2019-03-23, 21:41

No to i na mnie przyszło. 😀

Dziękuję Andrzej za świetne obszycie siedzenia. Super dobór koloru i jakość wykonania. :spoko