Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Kupujemy kampera - KUPIĘ MERCEDES HYMER INTEGRA

adenauer1 - 2016-06-27, 21:20
Temat postu: KUPIĘ MERCEDES HYMER INTEGRA
Witam!
Poszukuję MERCEDESA HYMERA INTEGRĘ rocznik 1990-1994, z silnikiem 2,9 DIESEL skrzynia MANUAL lub AUTOMAT rejestrowany na 6 osób. Zarejestrowany w Polsce lub do opłat.

Proszę zdjęcia wnętrza i karoserii przesyłać na mail andrzej.pawlak0@vp.pl lub dzwonić 505-40-28-67 Andrzej

Dzięki ewentualnie proszę o informację gdzie taki stoi do sprzedaży.

Bim - 2016-06-27, 22:15

Też Cie witamy serdecznie na forum :spoko
MAWI - 2016-06-27, 23:29

Też witamy. :spoko
światowiec - 2016-06-28, 00:52

Ja też cię witam :spoko :spoko
Wygnaniec - 2016-06-28, 01:00

witaj w rodzinie :spoko
zbychu - 2016-06-28, 09:25

Witaj - tylko nie w tym dziale :diabelski_usmiech
samotny wilk - 2016-06-28, 10:37

zbychu, chce kupić, to jest w dziele "kupujemy kampera". Nie czepiaj się. :bajer

To gdzie ma być, w dziale warzywnym?

Bim - 2016-06-28, 12:43

Zbychowi chodzi o słowo witaj :haha:
samotny wilk - 2016-06-28, 14:59

Bim, to Ty wiesz, o co chodzi zbychowi. On nie wie, o co mu chodzi?
Słowo witaj jest zawsze, jak najbardziej na miejscu.
Czeska komedia :haha:

MILUŚ - 2016-06-28, 15:00

samotny wilk napisał/a:
Bim, to Ty wiesz, o co chodzi zbychowi. On nie wie, o co mu chodzi?
Czeska komedia :haha:

Wychodzi na to ,że wszyscy wiedzą ............oprócz Ciebie :-P

samotny wilk - 2016-06-28, 15:22

MILUŚ, pal gumę. :chytry
MILUŚ - 2016-06-28, 23:53

samotny wilk napisał/a:
MILUŚ, pal gumę. :chytry

:niewiemm żeś akwizytor STOMILU czy co :-P

MAWI - 2016-06-29, 07:55

Chodzi o to ,że w dobrym tonie jest w pierwszym poście przedstawić się i napisać kilka słów o sobie. Jest to nie pisany obowiązek ,ale jak bardzo przestrzegany w gronie założycieli i wcześniej zarejestrowanych członków naszego forum. Niestety coraz częściej pomijany to obowiązek. Niektórzy jednak pielęgnują tę miłą tradycję ,i już masz odpowiedź skąd te wpisy. To jak by do twojego domu wszedł ktoś w jakiejś sprawie i na wstępie nie przywitał się. Ale musu nie ma.
Bronek - 2016-06-29, 08:29

Nawet już delikatne sugestie, nie pomagają. Ludzie nie jarzą o co kaman.

I tak dobrze, że to internet. W ryja się nie dostanie, automat zmieni co większe obelgi.

Nawet gość pod hypermarketem, gdy chce odstawić koszyk za zeta w w jego zamku. Gdy mu powiem, że jest tam żeton, to zachowa klasę i odstawi za darmo. Ma zasady.

Przy okazji sprawa Nicków... szfhibdgv1657 Cudo! Nie każdy musi wiedzieć, że Bronek to nick że Mawi to Wiesiek (choć w stopce akurat jest).

Ksywka służy do zwracania się do siebie. Imiona.... miło dla zaiteresowanych, ale dla większości mogą mącić.

Nie mniej mamy wolność wyboru.
Jestem ufny i niepodejrzliwy, nie wymagam np. by Gogle zamazało mój dom jak to niemiaszki nagminnie czynią.

Profile niektórych sugerują ich współpracę z wywiadem międzyplanetarnym, pełen kamuflaż :idea:

Wiesiu /Mawi ma rację, trzeba wypominać zamierzone lub nie, niewłaściwe zachowania.
"Ustąp miejsca starszej Pani, podnieś papierek"

Tym bardziej, że w ryj nie będzie. :bigok

krimar - 2016-06-29, 12:01

Bronek napisał/a:
Nawet gość pod hypermarketem, gdy chce odstawić koszyk za zeta w w jego zamku. Gdy mu powiem, że jest tam żeton, to zachowa klasę i odstawi za darmo. Ma zasady.

To jacyś szlachetni ci menele u Ciebie, ja raz po informacji o żetonie usłyszałem: "żeton?! to spr......aj"

Bronek napisał/a:
Przy okazji sprawa Nicków... szfhibdgv1657 Cudo!

gdzieżeś taki nick wypatrzył, przecie nie na ct

Bronek - 2016-06-29, 12:13

Nie bierz wszystkiego dosłownie... :mrgreen:
Nie każdy żebrak to menel.
Nie każdy pijak, ćpun, itp ma braki w wychowaniu.

A i kulturalny człowiek, skromny jak ja, przyciąga kulturalnych ludzi..... nawet meneli. :aniolek :bigok

MAWI - 2016-06-29, 15:42

Bronek napisał/a:
A i kulturalny człowiek, skromny jak ja, przyciąga kulturalnych ludzi..... nawet meneli.

Mam podobnie. :spoko

krimar - 2016-06-29, 19:34

Bronek napisał/a:
Nie każdy żebrak to menel

ale każdy pijak to złodziej

nercedes - 2016-07-05, 11:44

Może stan nie jest idealny ale cena dobra https://www.ebay-kleinanz...398113-220-6255
Shark - 2016-09-08, 16:47

Znalazłeś, kupiłeś ? Tez szukam podobnej konfiguracji. Znalazłem takiego http://olx.pl/i2/oferta/k...D5-IDfut6p.html ale już znalazł szczęśliwego nabywcę.
Brat - 2016-09-08, 21:39

No i 'adenauer' się obraził i więcej nie pojawił ...
Janusszr - 2016-10-11, 23:43

Witam,
może ktoś z Was spotkał się z tym autem?: http://otomoto.pl/oferta/...r-ID6yzarl.html
Z racji tego, że była bardzo późna pora, to nie telefonowałem, tylko napisałem do sprzedającego maila z prośbą o więcęj zdjęć, nie zza płotu oraz poprosiłem o nr VIN. I cisza. Szkoda, bo "wpadł mi w oko" ten samochód.

Jacek Górka - 2017-03-11, 20:09

Janusszr napisał/a:
Witam,
może ktoś z Was spotkał się z tym autem?: http://otomoto.pl/oferta/...r-ID6yzarl.html
Z racji tego, że była bardzo późna pora, to nie telefonowałem, tylko napisałem do sprzedającego maila z prośbą o więcęj zdjęć, nie zza płotu oraz poprosiłem o nr VIN. I cisza. Szkoda, bo "wpadł mi w oko" ten samochód.

Kupiłeś ??

Janusszr - 2017-03-11, 21:13

Nie, za bardzo się ślimaczyłem :(
Jak już się zdecydowałem, to otrzymałem SMSa, że właśnie odjechał.

Jacek Górka - 2017-03-11, 21:27

Janusszr napisał/a:
Nie, za bardzo się ślimaczyłem :(

Nadal szukasz kampera ??

Janusszr - 2017-03-11, 21:52

W tym sezonie tylko wypożyczalnia.
Jacek Górka - 2017-03-11, 22:42

Cieżko coś u nas kupić dobrego bo większość naprawiana ,zalana i kombinowana :/ Pozostaje tylko wyjazd Niemcy - Holandia bedzie drożej ale pewniej ;)
MAWI - 2017-03-11, 22:54

Janusszr napisał/a:

Było być bardziej zdeterminowany :spoko :spoko :spoko :spoko

Andrzej 73 - 2017-03-11, 23:09

Jacek Górka napisał/a:
Cieżko coś u nas kupić dobrego bo większość naprawiana ,zalana i kombinowana :/ Pozostaje tylko wyjazd Niemcy - Holandia bedzie drożej ale pewniej ;)

U nas faktycznie ciężko wypatrzyć coś fajnego. Rynek ograniczony.
Trzeba długo i cierpliwie czekać na okazję i nie chodzi mi o cenową , ale o okazję aby kamper był suchy i szczelny.
Jak już się pojawi należy jechać natychmiast.

Na zachodzie rynek jest o wiele większy i jest w czym przebierać.
Jednak zalecam , żeby również być czujnym i sprawdzać przed zakupem po całości kampera.

Jeśli miałbym kupować na już , to tylko wyjazd na zachód.

Powodzenia w poszukiwaniu.
:spoko

Jacek Górka - 2017-03-11, 23:27

Andrzej 73 napisał/a:
Jacek Górka napisał/a:

U nas faktycznie ciężko wypatrzyć coś fajnego. Rynek ograniczony.
Trzeba długo i cierpliwie czekać na okazję i nie chodzi mi o cenową , ale o okazję aby kamper był suchy i szczelny.
Jak już się pojawi należy jechać natychmiast.

Na zachodzie rynek jest o wiele większy i jest w czym przebierać.
Jednak zalecam , żeby również być czujnym i sprawdzać przed zakupem po całości kampera.

Jeśli miałbym kupować na już , to tylko wyjazd na zachód.

Powodzenia w poszukiwaniu.
:spoko

Dzięki mam nadzieję że coś z tego będzie . Czujność na 100% bo wiadomo wszędzie możemy spotkać oszusta ;) Pozdrawiam