Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

CamperTeam w mediach - Camperteam w Familiadzie

GOSIAARCADARKA - 2016-07-10, 22:11
Temat postu: Camperteam w Familiadzie
Tadeusz już wspomniał, że rozmawiałam z Karolem o udziale Camperteamu w Familiadzie.
Propozycja została bardzo miło przyjęta, mam już kontakt do kierownika produkcji, z którym mam dopiąć szczegóły ale ..........

Zwracam się do Was z pytaniem co o tej propozycji myślicie ?

Kto jest chętny do wzięcia udziału ?

Za jaką wersją byście byli : kamperowcy kontra przyczepowcy , Panie z Camperteamu kontra Panowie z Camperteamu a może Mazowszaki kontra np. Górale

a może jeszcze jakieś pomysły ?

Ważne jest to kto chciałby uczestniczyć w tej zabawie ?

Zaproponowałam aby dochód - wygrana została przeznaczona na jakiś szczytny cel - do ustalenia jaki.

Beta - 2016-07-10, 23:12

Gosiu , tak jak już pisałam - ja bardzo chętnie wezmę udział w teleturnieju. Jestem za : kamperowcy kontra przyczepowcy. Wygrana najchętniej na jakieś schronisko dla zwierząt. Oczywiście jestem otwarta na inne ( lepsze ) pomysły :spoko
GOSIAARCADARKA - 2016-07-10, 23:35

Beatko, gratulacje za odwagę :ok

Musimy zebrać 10 - ciu chętnych i odważnych , chcących się zabawić

1. Beatka (załoga BigTeam)

Beta - 2016-07-10, 23:46

Czasem oglądając Familiadę , zauważyłam , że najlepsze zespoły są mieszane czyli kobitki i faceci , bo każdy ma inną wiedzę i inne skojarzenia :ok
Takie teamy najlepiej się uzupełniają :spoko

Czarna i Krzysiek - 2016-07-10, 23:56

My też chętnie weźmiemy udział :) Polecamy się :) :spoko
GOSIAARCADARKA - 2016-07-11, 00:04

Super,

1. Beatka (BigTeam)
2. Edyta i Krzysiek
3. Krysia (Kimtop)

kimtop - 2016-07-11, 08:42

No to ja zgłaszam moją Żonę.
Nie przepuszcza żadnej Familiady

Czarna i Krzysiek - 2016-07-11, 09:40

GOSIAARCADARKA napisał/a:
1. Beatka (BigTeam)
2. Edyta i Krzysiek
3. Krysia (Kimtop)

Jakby co, Nas liczycie jako jedną czy dwie osoby ?

GOSIAARCADARKA - 2016-07-11, 10:46

To zależy tylko od Was :szeroki_usmiech ja przyjęłam, że oboje jesteście chętni :szeroki_usmiech
Czarna i Krzysiek - 2016-07-11, 11:18

ja przyjęłam, że oboje jesteście chętni

I tego się trzymajmy :spoko :bigok

zbyszekwoj - 2016-07-11, 14:16

To się nazywa, parcie na szkło. :haha:
GOSIAARCADARKA - 2016-07-11, 14:29

Zbyszku, to nie parcie na szkło, to coś fajnego co koleżanki i koledzy chcą zrobić dla Camperteamu i dla nas. W przeciwieństwie do Ciebie

Bądź na tyle odważny i też zrób coś fajnego a nie tylko stukanie w klawisze

Aż mnie kusi aby skomponować drugą drużynę :

Zbyszekwoj
Krimar
Bronek
Biorca
Izola

:bigok

GOSIAARCADARKA - 2016-07-11, 14:31

1. Tadeusz - musi być - to moje zdanie
2. Beatka
3. Krysia
4. Edyta
5. Krzysiek

czekam na chętnych do drugiego zespołu :szeroki_usmiech

CORONAVIRUS - 2016-07-11, 14:33

Gosia .... jeszcze jednej nie masz a juz drugą * kusisz * ?

Ja już w familiadzie się wygłupiałem , wiem jak to tam jest ... daję szansę tym,którzy nie doznali tych pieszczot :-P

GOSIAARCADARKA - 2016-07-11, 14:39

Adaś, powyżej Twojego postu jest lista na pierwszą drużynę - przeczytaj dokładnie :szeroki_usmiech
CORONAVIRUS - 2016-07-11, 14:41

już widzę ...Ty wysłąłaś a ja pisałem swój post ... lista rezerwowa to podstawa :)
GOSIAARCADARKA - 2016-07-11, 14:45

Adam, uważam, że jak już byłeś, to tym bardziej powinieneś się zgłosić - masz praktykę, obyty z kamerami, doświadczenie - drugi raz będzie łatwiej :spoko
Misio - 2016-07-11, 14:49

Chetnie wezmiemy udzial w Familiadzie, tym bardziej jesli chodzi o szczytny cel. MisioKot.
GOSIAARCADARKA - 2016-07-11, 14:53

1. Tadeusz
2. Beatka
3. Krysia
4. Edyta
5. Krzysiek

1. Kotek
2. Misio
3.
4.
5.

BiG Team - 2016-07-11, 15:15

Zbyszku, to nie parcie na szkło, to coś fajnego co koleżanki i koledzy chcą zrobić dla Camperteamu i dla nas. W przeciwieństwie do Ciebie

Zbyszekwoj
Krimar
Bronek
Biorca
Izola

Gosiu, piwko poleciało :spoko

Beta - 2016-07-11, 15:20

Gosiu , ponieważ nie jest jeszcze określony termin teleturnieju, to będzie potrzebna lista zapasowa. Tak na wszelki wypadek...
:spoko

GOSIAARCADARKA - 2016-07-11, 15:24

Beatko, za kilka dni będą dokładne informacje na temat terminu nagrania.
Będę to ustalać z kierownikiem produkcji.

Wszystkim zainteresowanym oczywiście te informacje i ustalenia zostaną przekazane :szeroki_usmiech

Beta - 2016-07-11, 15:53

Super :ok

Bronek - 2016-07-11, 16:17

Zbyszku, ................................

.........................

Niestety ja też tylko stukam , pomagam ( czasem poza a ekranem ) i piwka daje i otrzymuje . Na więcej mnie nie stać.
Realu CT nie przewiduję . Musu chyba nie ma ?

Nie widzę w tym programie nic zabawnego , kilka razy oglądałem ten program i mnie nie bawi .

Po za tym nie nadaje się merytorycznie , bo nie wiem co PiPKa, najczęściej odpowiada na pytania np :

>. sławne seriale polskie ?
-np. M jak miłość

>. polska aktorka ?
-np. Marta Żmuda Trzebiatowska

>. miasta nad morzem na wakacje?
-np. Mielno czy Kołobrzeg

>. potrawa świąteczna
-np. barszcz z uszkami

>. nosimy to na szyi ?
np. wisiorek

>. na smyczy nosimy ?
np. komórkę lub klucze

>. zabawy dziecięce?
np. w chowanego, czy berek

Zadałem sobie trud i wyszukałem. Jestem też smutas

Zaniżał bym poziom i to w TELEWIZJI PUBLICZNEJ, wolę juz tu to robić .

Ale Pozdrawiam i Życzę Wygranej , każdej ze stron . Pro Publico Bono .
:bukiet:

qdlaty_78 - 2016-07-11, 17:08

To może na dworek w Zieleninie
BiG Team - 2016-07-11, 17:26

BIORCA napisał/a:

Ja już w familiadzie się wygłupiałem , wiem jak to tam jest ... daję szansę tym,którzy nie doznali tych pieszczot :-P

Adaś, podaj kiedy to było, chętnie obejrzymy :spoko

Bajaga - 2016-07-11, 17:28

Warto by jeszcze podrzucić prowadzącemu jakiś żenujący żart na początek ( czyli suchar :mrgreen: ), najlepiej coś o kamperowaniu :lol:
Beta - 2016-07-11, 17:51

Jeszcze się nic nie zaczęło a już jest jest trudno. Jak to na forum :diabelski_usmiech
Ja osobiście od zawsze biorę udział we wszystkich możliwych zabawach , konkursach , grach , itd., itp..Ten typ tak ma :ok Uwielbiam rywalizować , ale też umiem przegrywać.
Ostatnio na moich imieninach zorganizowałam taką zabawę (podpatrzoną od Duńczyków ) , że wszystkim szczęki opadły. Śmiechu było co niemiara :lol:

CORONAVIRUS - 2016-07-11, 18:18

BiG Team napisał/a:
BIORCA napisał/a:

Adaś, podaj kiedy to było, chętnie obejrzymy :spoko

na moje szczęście były to czasy gdy nie było YT a płyta kompactowa sie rodziła :) Mam to na VHS i nadzieja w tym,że mam ostatnia kopie na świecie :haha: :haha: :haha:

ogólnie nie było źle tylko nasza rodzinna ekipa wygrała ... jak to Karol Pan powiedział wtedy , taktyczne ZERO :( jako młody żonkiś liczyłem na łatwa mannę z nieba a tu taka taktyczna porażka :szeroki_usmiech przebolałem , przepłakałem, wydałem tylko to co co zarobiłem a nie wygrałem ... na dziś jest prawie ok , moje nerwy i psychika odsapnęła ale jak widać i słychać nie zawsze jeszcze psycha pracuje prawidłowo ... łudzę się,że to wina telewizji :-P

Gosiu ... ja mam naprawdę alergię na KURWIZJĘ , to nie jest przesada ... ten pajac szef za wielu porządnych ludzi wyp****** z roboty by mu robić przyjemności ... reklamy i tak polecą, Karol swoje zarobi ale łapy do tego nie przyłożę bo ja tylko BIORCA jestem ... Na CT BIORCA to minimum minimalne ... dziękuje za nominacje , bardzo mi miło ale z przykrością rezygnuję zgodnie z aktualnym zdaniem naszego PAPY " Nie widzę bowiem potrzeby pokazywać swojej gęby kiedy mogą za mnie zrobić to młodsi i ładniejsi"

... i tego będę się trzymał jako BIORCA na CT :haha:

izola - 2016-07-11, 18:41

Zbyszekwoj
Krimar
Bronek
Biorca
Izola

podoba mi się bardzo sklad drugiej drużyny...same twardziele i chłopy z ja,,,mi :diabelski_usmiech

CORONAVIRUS - 2016-07-11, 18:50

izola napisał/a:

podoba mi się bardzo sklad drugiej drużyny...same twardziele i chłopy z ja,,,mi :diabelski_usmiech

zgłaszam zdanie odmienne

zbyszekwoj - 2016-07-11, 21:06

Skład tej drugiej drużyny mnie się podoba,ale ja niestety nie wystąpię.
Podam motywację.
Jak czytam kilka stron za i przeciw po kilkuminutowym wystąpieniu Gosi i Darka, to wyobrażam sobie te komentarze po takiej familiadzie. Jak jeszcze w stresie pierdyknąłbym np. coś seksistowskiego o mojej konkurentce z przeciwnej drużyny bo widząc skład az ręce same składają się do chęci mycia pleców.
Ale zachęcam do udziału. Miesiąc pisaniny przewiduję co najmniej, oby tylko w m-cach zimowych.

JaWa - 2016-10-10, 19:38

Widziałem w niedzielę familiadę z jakimis "kamperowcami". Gdyby to byli kamperowcy pewnie by nie dostali do zera. :placze2
Tadeusz - 2016-10-10, 19:41

JaWa napisał/a:
Widziałem w niedzielę familiadę z jakimis "kamperowcami". Gdyby to byli kamperowcy pewnie by nie dostali do zera.

To ekipa organizacyjna Targów turystycznych. Oni kampery wypożyczają. Czasami. :szeroki_usmiech

Bim - 2016-10-10, 19:45

JaWa napisał/a:
Widziałem w niedzielę familiadę z jakimis "kamperowcami".

Też widziałem :wyszczerzony:

sromotna porażka

Ciekawe czy wiedzą że istnieje takie forum ja CT :haha:

Spytajcie Pana Karola w pozdrowieniach było do spotkania na zlocie

Bim - 2016-10-10, 19:49

Tadeusz napisał/a:
To ekipa organizacyjna Targów turystycznych.

Tadeusz normalnie nadużycie nazwy nastąpiło :haha: :haha:

KAMPEROWCY z ........ :bajer

Ty jako rzecznik powinieneś ich zmowtywać :oops:

co by nie psuli wizerunku "Kamperowca"