|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
CamperTeam w mediach - Camperteam w Familiadzie
GOSIAARCADARKA - 2016-07-10, 22:11 Temat postu: Camperteam w Familiadzie Tadeusz już wspomniał, że rozmawiałam z Karolem o udziale Camperteamu w Familiadzie.
Propozycja została bardzo miło przyjęta, mam już kontakt do kierownika produkcji, z którym mam dopiąć szczegóły ale ..........
Zwracam się do Was z pytaniem co o tej propozycji myślicie ?
Kto jest chętny do wzięcia udziału ?
Za jaką wersją byście byli : kamperowcy kontra przyczepowcy , Panie z Camperteamu kontra Panowie z Camperteamu a może Mazowszaki kontra np. Górale
a może jeszcze jakieś pomysły ?
Ważne jest to kto chciałby uczestniczyć w tej zabawie ?
Zaproponowałam aby dochód - wygrana została przeznaczona na jakiś szczytny cel - do ustalenia jaki.
Beta - 2016-07-10, 23:12
Gosiu , tak jak już pisałam - ja bardzo chętnie wezmę udział w teleturnieju. Jestem za : kamperowcy kontra przyczepowcy. Wygrana najchętniej na jakieś schronisko dla zwierząt. Oczywiście jestem otwarta na inne ( lepsze ) pomysły
GOSIAARCADARKA - 2016-07-10, 23:35
Beatko, gratulacje za odwagę
Musimy zebrać 10 - ciu chętnych i odważnych , chcących się zabawić
1. Beatka (załoga BigTeam)
Beta - 2016-07-10, 23:46
Czasem oglądając Familiadę , zauważyłam , że najlepsze zespoły są mieszane czyli kobitki i faceci , bo każdy ma inną wiedzę i inne skojarzenia
Takie teamy najlepiej się uzupełniają
Czarna i Krzysiek - 2016-07-10, 23:56
My też chętnie weźmiemy udział Polecamy się
GOSIAARCADARKA - 2016-07-11, 00:04
Super,
1. Beatka (BigTeam)
2. Edyta i Krzysiek
3. Krysia (Kimtop)
kimtop - 2016-07-11, 08:42
No to ja zgłaszam moją Żonę.
Nie przepuszcza żadnej Familiady
Czarna i Krzysiek - 2016-07-11, 09:40
GOSIAARCADARKA napisał/a: | 1. Beatka (BigTeam)
2. Edyta i Krzysiek
3. Krysia (Kimtop) |
Jakby co, Nas liczycie jako jedną czy dwie osoby ?
GOSIAARCADARKA - 2016-07-11, 10:46
To zależy tylko od Was ja przyjęłam, że oboje jesteście chętni
Czarna i Krzysiek - 2016-07-11, 11:18
GOSIAARCADARKA napisał/a: | ja przyjęłam, że oboje jesteście chętni |
I tego się trzymajmy
zbyszekwoj - 2016-07-11, 14:16
To się nazywa, parcie na szkło.
GOSIAARCADARKA - 2016-07-11, 14:29
Zbyszku, to nie parcie na szkło, to coś fajnego co koleżanki i koledzy chcą zrobić dla Camperteamu i dla nas. W przeciwieństwie do Ciebie
Bądź na tyle odważny i też zrób coś fajnego a nie tylko stukanie w klawisze
Aż mnie kusi aby skomponować drugą drużynę :
Zbyszekwoj
Krimar
Bronek
Biorca
Izola
GOSIAARCADARKA - 2016-07-11, 14:31
1. Tadeusz - musi być - to moje zdanie
2. Beatka
3. Krysia
4. Edyta
5. Krzysiek
czekam na chętnych do drugiego zespołu
CORONAVIRUS - 2016-07-11, 14:33
Gosia .... jeszcze jednej nie masz a juz drugą * kusisz * ?
Ja już w familiadzie się wygłupiałem , wiem jak to tam jest ... daję szansę tym,którzy nie doznali tych pieszczot
GOSIAARCADARKA - 2016-07-11, 14:39
Adaś, powyżej Twojego postu jest lista na pierwszą drużynę - przeczytaj dokładnie
CORONAVIRUS - 2016-07-11, 14:41
już widzę ...Ty wysłąłaś a ja pisałem swój post ... lista rezerwowa to podstawa
GOSIAARCADARKA - 2016-07-11, 14:45
Adam, uważam, że jak już byłeś, to tym bardziej powinieneś się zgłosić - masz praktykę, obyty z kamerami, doświadczenie - drugi raz będzie łatwiej
Misio - 2016-07-11, 14:49
Chetnie wezmiemy udzial w Familiadzie, tym bardziej jesli chodzi o szczytny cel. MisioKot.
GOSIAARCADARKA - 2016-07-11, 14:53
1. Tadeusz
2. Beatka
3. Krysia
4. Edyta
5. Krzysiek
1. Kotek
2. Misio
3.
4.
5.
BiG Team - 2016-07-11, 15:15
GOSIAARCADARKA napisał/a: | Zbyszku, to nie parcie na szkło, to coś fajnego co koleżanki i koledzy chcą zrobić dla Camperteamu i dla nas. W przeciwieństwie do Ciebie
Zbyszekwoj
Krimar
Bronek
Biorca
Izola
|
Gosiu, piwko poleciało
Beta - 2016-07-11, 15:20
Gosiu , ponieważ nie jest jeszcze określony termin teleturnieju, to będzie potrzebna lista zapasowa. Tak na wszelki wypadek...
GOSIAARCADARKA - 2016-07-11, 15:24
Beatko, za kilka dni będą dokładne informacje na temat terminu nagrania.
Będę to ustalać z kierownikiem produkcji.
Wszystkim zainteresowanym oczywiście te informacje i ustalenia zostaną przekazane
Beta - 2016-07-11, 15:53
Super
Bronek - 2016-07-11, 16:17
GOSIAARCADARKA napisał/a: | Zbyszku, ................................
.........................
|
Niestety ja też tylko stukam , pomagam ( czasem poza a ekranem ) i piwka daje i otrzymuje . Na więcej mnie nie stać.
Realu CT nie przewiduję . Musu chyba nie ma ?
Nie widzę w tym programie nic zabawnego , kilka razy oglądałem ten program i mnie nie bawi .
Po za tym nie nadaje się merytorycznie , bo nie wiem co PiPKa, najczęściej odpowiada na pytania np :
>. sławne seriale polskie ?
-np. M jak miłość
>. polska aktorka ?
-np. Marta Żmuda Trzebiatowska
>. miasta nad morzem na wakacje?
-np. Mielno czy Kołobrzeg
>. potrawa świąteczna
-np. barszcz z uszkami
>. nosimy to na szyi ?
np. wisiorek
>. na smyczy nosimy ?
np. komórkę lub klucze
>. zabawy dziecięce?
np. w chowanego, czy berek
Zadałem sobie trud i wyszukałem. Jestem też smutas
Zaniżał bym poziom i to w TELEWIZJI PUBLICZNEJ, wolę juz tu to robić .
Ale Pozdrawiam i Życzę Wygranej , każdej ze stron . Pro Publico Bono .
qdlaty_78 - 2016-07-11, 17:08
To może na dworek w Zieleninie
BiG Team - 2016-07-11, 17:26
BIORCA napisał/a: | Gosia .... jeszcze jednej nie masz a juz drugą * kusisz * ?
Ja już w familiadzie się wygłupiałem , wiem jak to tam jest ... daję szansę tym,którzy nie doznali tych pieszczot |
Adaś, podaj kiedy to było, chętnie obejrzymy
Bajaga - 2016-07-11, 17:28
Warto by jeszcze podrzucić prowadzącemu jakiś żenujący żart na początek ( czyli suchar ), najlepiej coś o kamperowaniu
Beta - 2016-07-11, 17:51
Jeszcze się nic nie zaczęło a już jest jest trudno. Jak to na forum
Ja osobiście od zawsze biorę udział we wszystkich możliwych zabawach , konkursach , grach , itd., itp..Ten typ tak ma Uwielbiam rywalizować , ale też umiem przegrywać.
Ostatnio na moich imieninach zorganizowałam taką zabawę (podpatrzoną od Duńczyków ) , że wszystkim szczęki opadły. Śmiechu było co niemiara
CORONAVIRUS - 2016-07-11, 18:18
BiG Team napisał/a: | BIORCA napisał/a: | Gosia .... jeszcze jednej nie masz a juz drugą * kusisz * ?
Ja już w familiadzie się wygłupiałem , wiem jak to tam jest ... daję szansę tym,którzy nie doznali tych pieszczot |
Adaś, podaj kiedy to było, chętnie obejrzymy |
na moje szczęście były to czasy gdy nie było YT a płyta kompactowa sie rodziła Mam to na VHS i nadzieja w tym,że mam ostatnia kopie na świecie
ogólnie nie było źle tylko nasza rodzinna ekipa wygrała ... jak to Karol Pan powiedział wtedy , taktyczne ZERO jako młody żonkiś liczyłem na łatwa mannę z nieba a tu taka taktyczna porażka przebolałem , przepłakałem, wydałem tylko to co co zarobiłem a nie wygrałem ... na dziś jest prawie ok , moje nerwy i psychika odsapnęła ale jak widać i słychać nie zawsze jeszcze psycha pracuje prawidłowo ... łudzę się,że to wina telewizji
Gosiu ... ja mam naprawdę alergię na KURWIZJĘ , to nie jest przesada ... ten pajac szef za wielu porządnych ludzi wyp****** z roboty by mu robić przyjemności ... reklamy i tak polecą, Karol swoje zarobi ale łapy do tego nie przyłożę bo ja tylko BIORCA jestem ... Na CT BIORCA to minimum minimalne ... dziękuje za nominacje , bardzo mi miło ale z przykrością rezygnuję zgodnie z aktualnym zdaniem naszego PAPY " Nie widzę bowiem potrzeby pokazywać swojej gęby kiedy mogą za mnie zrobić to młodsi i ładniejsi"
... i tego będę się trzymał jako BIORCA na CT
izola - 2016-07-11, 18:41
GOSIAARCADARKA napisał/a: | Zbyszku, to nie parcie na szkło, to coś fajnego co koleżanki i koledzy chcą zrobić dla Camperteamu i dla nas. W przeciwieństwie do Ciebie
Zbyszekwoj
Krimar
Bronek
Biorca
Izola
|
podoba mi się bardzo sklad drugiej drużyny...same twardziele i chłopy z ja,,,mi
CORONAVIRUS - 2016-07-11, 18:50
izola napisał/a: |
podoba mi się bardzo sklad drugiej drużyny...same twardziele i chłopy z ja,,,mi |
zgłaszam zdanie odmienne
zbyszekwoj - 2016-07-11, 21:06
Skład tej drugiej drużyny mnie się podoba,ale ja niestety nie wystąpię.
Podam motywację.
Jak czytam kilka stron za i przeciw po kilkuminutowym wystąpieniu Gosi i Darka, to wyobrażam sobie te komentarze po takiej familiadzie. Jak jeszcze w stresie pierdyknąłbym np. coś seksistowskiego o mojej konkurentce z przeciwnej drużyny bo widząc skład az ręce same składają się do chęci mycia pleców.
Ale zachęcam do udziału. Miesiąc pisaniny przewiduję co najmniej, oby tylko w m-cach zimowych.
JaWa - 2016-10-10, 19:38
Widziałem w niedzielę familiadę z jakimis "kamperowcami". Gdyby to byli kamperowcy pewnie by nie dostali do zera.
Tadeusz - 2016-10-10, 19:41
JaWa napisał/a: | Widziałem w niedzielę familiadę z jakimis "kamperowcami". Gdyby to byli kamperowcy pewnie by nie dostali do zera. |
To ekipa organizacyjna Targów turystycznych. Oni kampery wypożyczają. Czasami.
Bim - 2016-10-10, 19:45
JaWa napisał/a: | Widziałem w niedzielę familiadę z jakimis "kamperowcami". |
Też widziałem
sromotna porażka
Ciekawe czy wiedzą że istnieje takie forum ja CT
Spytajcie Pana Karola w pozdrowieniach było do spotkania na zlocie
Bim - 2016-10-10, 19:49
Tadeusz napisał/a: | To ekipa organizacyjna Targów turystycznych. |
Tadeusz normalnie nadużycie nazwy nastąpiło
KAMPEROWCY z ........
Ty jako rzecznik powinieneś ich zmowtywać
co by nie psuli wizerunku "Kamperowca"