Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Miejsca Przyjazne Kamperowiczom - Ustronie Morskie dla Kamperowiczów nad samym Morzem!

Ustonie - 2016-07-31, 10:33
Temat postu: Ustronie Morskie dla Kamperowiczów nad samym Morzem!
Dzień dobry Wszystkim Kamperowiczom,

Chciałbym Państwa bardzo serdecznie zaprosić do odwiedzenia naszego miejsca przyjaznego wszystkim Kamperowiczom, tym najmłodszym i tym większym :)

Nasze Pole znajduje się zarówno w centrum Ustronia Morskiego jak i nad samym morzem.
Bardzo zależy mi na osobistym dbaniu o Państwa komfort i wygodę.

W razie jakichkolwiek pytań zapraszam serdecznie do kontaktu lub o odwiedzenie naszej strony internetowej: http://pola-ustronie.pl/ +48 609 054 004

Pola Ustronie
ul. Bolesława Chrobrego 23
78-111 Ustronie Morskie
woj. zachodniopomorskie

Pozdrawiam, życząc Wszystkim udanych Wakacji!
Zbyszek

Zobacz gdzie się znajdujemy

MAWI - 2016-08-01, 11:25

Pozdrawiam załogę pola i Ciebie Zbyszku osobiśie.
Na wstępie pragnę zaznaczyć ,że nie jestem w żaden sposób uwikłany finansowo z tym polem. :szeroki_usmiech
Pragne jednak potwierdzić powyższe i powiedzieć ,że zarówno nasza załoga jak inne załogi ( JAWA, GĄTKI, TARKOSIE) i kilka innych. Od kilku lat gościmy w tym miejscu. Nie jest to miejscówka na zloty , tylko kameralne, na kilka kamperów. :spoko :spoko

JaWa - 2016-08-02, 14:44

Witamy Zbyszku !!

Fajne miejsce, wjazd z deptaku, a furtka z drugiej strony wprost na plaże, bliżej już być nie może. Wszystko na miejscu, lody, jedzonko, zimne piwko nawet Ci przyniosą pod kamperka. :pifko
Na drugi rok mamy obiecane więcej miejsca na kampery. Cena bardzo rozsądna.
Polecam.

maga - 2016-08-02, 16:28

Znam to miejsce,bardzo fajne bo w samym centrum,byłem tam kilka razy na :piwo:
ale nigdy nie widziałem :kamp
Teraz na hasło CT będę również tam gościł :ok

StasioiJola - 2016-08-02, 16:35

Odwiedzimy. odwiedzimy bo z Ustroniem wiążą się same miłe wspomnienia z czasów młodości!! :szeroki_usmiech :spoko
ZEUS - 2016-08-02, 16:56

JaWa napisał/a:
Cena bardzo rozsądna.

na jakim poziomie lokuje się w/w "rozsądek"? zapoznałem się z ofertą wskazanej strony
Ustonie napisał/a:
naszej strony internetowej: http://pola-ustronie.pl/
i nie znalazłem cennika dla Kamperowiczów chociaż zaproszenie skierowane jest również do nich
Ustonie napisał/a:
Dzień dobry Wszystkim Kamperowiczom,

oczywiście można zadzwonić, napisać ... ale może warto oprócz cennika napisać jeszcze w kilku słowach na jaki serwis można liczyć...

wlodo - 2016-08-02, 19:24

ZEUS, :brawo:
MAWI - 2016-08-03, 07:42

ZEUS napisał/a:
oczywiście można zadzwonić

I tego się trzymajcie . A co do liczenia na serwisy? Na placu masz toalety ,prysznice ,miejsce na kota , wąż z wodą ,prąd i tyle. Ceny właściciel ustala sam ( ale robi to z korzyścią dla kamperowiczów) uzależnia je głównie od czasu pobytu. Zawsze można się z nim dogadać.

JaWa - 2016-08-03, 07:53

MAWI :brawo

My płaciliśmy za dwie osoby i kampera 50 zł.
Na innym kempingu w Ustroniu, typowym dla kamperów i przyczep, daleko od centrum i ok. 500 m od morza było 80 zł.

Ustonie - 2016-08-03, 18:27

Dzień dobry Wszystkim Kamperowiczom!

Bardzo Państwu dziękuję za tak wspaniałe komentarze napisane do mojego zaproszenia.
Nie spodziewałem się takiego odzewu. Jest mi niezmiernie miło, że podobał się Państwu pobyt u nas!:)
To właśnie cieszy nas najbardziej, gdy nasi goście są zadowoleni i czują się u nas jak w "domu".
Ps.
W dniu dzisiejszym odwiedził nas z niespodzianką kolejny Miłośnik Kamperów - Jacik, pięknym Peugotem!

Życzę wszystkim szerokiej drogi i wyśmienitego wypoczynku!
Mam nadzieję do zobaczenia jeszcze w tym roku!;)

Zbyszek

jacik - 2016-08-03, 21:25

JaWa Dzięki za cynk. Właśnie kończymy wyprawę brzegiem morza od strony Szczecina w poszukiwaniu taniego kempingu przy samej plaży.
Jak przeczytałem post to stałem ulice dalej na miejskim parkingu. Szybkie zbadanie miejsca i ceny i jestem już na kempingu.
Właściciele bardzo mili i pomocni.
Z jeden strony morze z promenadą z drugiej kościół i Biedronka, każdy znajdzie coś dla siebie.

dodano po 4 dniach:
P.S. Mieliśmy zostać do niedzieli ale tu jest dużo atrakcji w centrum dlatego zostajemy jeszcze tydzień.
Virgin ma tu zasięg LTE (9zl za 10 GB w promocji wakacyjnej ) to wieczorkami przy szumie fal można dowoli serfować :kawka:
Zdjęć nie mogę wrzucić z telefonu a laptopa jeszcze nie wyjmowałem,
nawet TV nie wyciągnięty.

jacik - 2016-08-12, 20:39

W niedziele zwalniam miejsce.
Niestety urlopu się skończył.
Miejsce naprawde fajne w samym centrum miasta z wyjściem na promenadę.
Gorąco polecam :)

Ustonie - 2016-08-28, 14:00

Dziękuję bardzo za odwiedzenie naszego Pola!

Sezon dobiega końca, jednakże pogoda jest wyśmienita -aż takiej w tym roku jeszcze nie było. Także zapraszam jeżeli ktoś z Państwa będzie w pobliżu... Tak jak uczynił to nasz dzisiejszy, kolejny gość z Trójmiasta ;)

Pozdrawiam z upalnego Ustronia!
Zbyszek

Wojciechu - 2016-08-28, 16:13

Już wpisałem do "kapownika". W roku przyszłym pojedziemy. :spoko :spoko
silny - 2016-08-28, 18:26

hej Ustronie , tak panowie chwalili że jechałem do ciebie w środe , a że jechałem 11 od Piły to nie dojechałem bo po drodze były - Mielno/lipa - Chłopy /lipa -i niestety Sarbinowo , tu ładniejsza połowa zadecydowała że leżymy.

mam jednak nadzieje że dojade i w tej sprawie pytanie -
-czy jesienią coś tam sie dzieje , mieszkasz tam może :?: bo żona marzy o sztormie i na jakiś wekend będziemy szukać miejsca jak powieje mocniej .

jak nie wyda to na dziko gdziekolwiek ale dzicz to ja mam na co dzień więc nie lubie ciszy :lol:

Ustonie - 2017-04-28, 23:28

Dobry wieczór wszystkim Kamperowiczom ;)

Mam nadzieję, że u Was wszystko układa się wyśmienicie!

Uprzejmie informuję, że przygotowania do sezonu, na który już dzisiaj Was serdecznie zapraszam ruszyły pełną parą!

Cieszę się ogromnie, że kilkoro z Was potwierdziło już swoją obecność, a tym samym, że będziemy mogli w tym roku razem pogrillować popijając zimny browarek;)

Dawajcie koniecznie znać co tam u Was słychać, jak się mają Wasze Kampery i czy planujecie chociaż na kawkę do nas zawitać? :)

Serdeczne pozdrowienia z Ustronia Morskiego!
Zbyszek,

+48 609 054 004
Pola-Ustronie.pl