Klub miło¶ników turystyki kamperowej - CamperTeam

Jugosławia* - Mursko Sredisce - Povile

valdes - 2016-08-01, 07:40
Temat postu: Mursko Sredisce - Povile
Witam,

Może kto¶ jechał podobn± tras± - nie spieszy mi się , więc moje założenie jest takie, żeby nie płacić za autostrady albo zapłacić jak najmniej jak się da ;-) - pytanie czy kto¶ z Was kojarzy odcinek drogi nr 23 z Karlovac przez Generalski Stol, Josipdol, Krizpolje do Senj? Chodzi mi o to czy nie ma tam jakich¶ ekstremalnych podjazdów, zjazdów, przecisków, super korków?

Jeżeli s± to czy lepiej do Povile koło Novi Vinodolski jechać autostrad± przez Rijekę czy przez Senj?

Auto dziadunio 1992 1.9 bez turbiny 70KM

SlawekEwa - 2016-08-01, 20:56

valdes napisał/a:

Raczej takim sprzętem nie polecam, bardzo dużo stromych i ciasnych podjazdów i zjazdów. 2.8 idTD miał tam co robić :chytry

valdes - 2016-08-30, 07:43

SlawekEwa napisał/a:
valdes napisał/a:

Raczej takim sprzętem nie polecam, bardzo dużo stromych i ciasnych podjazdów i zjazdów. 2.8 idTD miał tam co robić :chytry

Wyprawa się udała, dziadunio dał radę, mało tego - w drug± stronę czyli do domu jechałem jeszcze bardziej pokręcon± tras±, na mapie droga biała czyli drugo albo trzeciorzędna, od Novi Vinodolskiwidoki , Donji Zagon, Ledenice, Breze do Karlovaca; na riwierę bajeczne, po drodze spotkali¶my dzikie konie, trasa cakowicie, aż do domu bez opłat autostradowych , tylko paliwo i do przodu ...niezapomniana....