|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Pomoc koleżeńska - Węgry - potrzebny sklep z akcesoriami motoryzacyjnymi
koder - 2016-08-11, 09:49 Temat postu: Węgry - potrzebny sklep z akcesoriami motoryzacyjnymi Cześć,
Będąc obecnie na Węgrzech (Pápa) uszkodziło mi się jedno mocowanie dachowe, tzw. śruba T 10mm:
To jest część mocowania bagażnika narciarskiego/rowerowego - adapter na belki z rowkiem. W kraju podskoczyłbym po prostu do najbliższego Norauto i dokupił, ale tutaj z tego co widzę Norauto nie handluje.
W związku z tym prosiłbym jakąś dobrą duszę o podanie nazwy Węgierskiej sieci sklepów z akcesoriami moto (bagażniki dachowe itp), albo jakiś konkretny sklep, żebym sobie mógł takie coś dokupić (z całym mocowaniem).
Z góry dzięki.
Spax - 2016-08-11, 11:29
http://tinyurl.com/jsar5rn
"tetőcsomagtartó" - tak po węgiersku chyba się zwie bagażnik.
Czy nie prościej podjechać do ślusarza i dorobić?
EDIT:
Coś żle działa ten link cco podałem w Firefox. W chrome jest ok pokazuje co należy hmm.
LISTA:
Kényelmes utazás - Csomagtartó Rendszerek
Sklep samochodowy · Tapolcai út
Otwarte do 19:00
Gombos Bt. Csomagtartószerviz
Producent elektroniki · Jász u.
Otwarte do 17:00
A&P Tetőcsomagtartó - Thule Partner
Sklep samochodowy · Üllői út
Otwarte do 18:00
Modul-Stor Hungary Kft.
Sklep AGD · Malom u.
Otwarte do 17:00
Csomagtartó Szaküzlet
Szent Imre út
Veszprém Jutas Kft.
Kisréti u.
Coolautoo Webáruház
Sklep samochodowy · Kadocsa u.
Otwarte do 18:00
kimtop - 2016-08-11, 11:37
Takie coś dorobią Ci w każdym większym gospodarstwie rolnym
koder - 2016-08-14, 00:40
Dziękuję wszystkim za pomoc. Ostatecznie udało się dorobić takie mocowanie we własnym zakresie - po prostu wkręciłem w odpadłą podkładkę odpowiednią śrubę (6x80). Jako, że teraz trzyma dodatkowo łeb, to wydaje się solidniejsze od oryginalnego. W każdym razie - przetrwało drogę do domu, łącznie z prędkościami austradowymi.
Jeszcze raz dziękuję za pomoc.
Spax - 2016-08-14, 11:12
Polak potrafi
|
|