|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Hand made - ręczna robota - Przerejestrowanie blaszaka na samochod specjalny
Kalipuno41 - 2016-08-28, 19:19 Temat postu: Przerejestrowanie blaszaka na samochod specjalny Witam serdecznie, jeszcze tu nic nie pisalem, raczej zbieralem informacje do przerobki wlasnego auta. Po rocznej przebudowie mojego ducato chcialem przerejestrowac go na samochod specjalny. Kupilem go jako samochod ciezarowy juz bez przegorody miedzy kierowca i czescia ladunkowa. Jest takze zarejestrowany na cztery osoby. Dwa przod i dwa tyl. Niestety moja stacja diagnostyczna w Trzciance kolo Pily nie wie jak sie do tego zabrac. Wymagaja kwity na montaz mebli, ogrzewania, instalacji wodnej, w sumie na wszystko i to z zakladu do teakich przerobek uprawnionego. Co mam robic? Czy intnieje mozliwosc kontaktu z jakims diagnosta ktory mi w tym pomoze. Prosze bardzo o jakies info. Pozdrawiam.
Kalipuno41 - 2016-08-28, 19:22
Czy moze jest ktos z okolic Pily, kto moglby mi poradzic w tym temacie?
yahoda - 2016-08-29, 19:22
Gdzieś już tu na forum czytałem o zmianach w związku z przerejestrowywaniem takich aut, a dokładnie tu:
http://www.camperteam.pl/...der=asc&start=0
Może Ci się przyda.
A ciekawe jak ten problem rozwiązują firmy profesjonalnie przerabiające blaszaki na kampery. Może tam wiedzy poszukać?
|
|