Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Po Polsce - Lubelszczyzna nowy kemping w Nałęczowie nr 65.

krak - 2016-08-30, 21:52
Temat postu: Lubelszczyzna nowy kemping w Nałęczowie nr 65.
Witam.
W formie autoreklamy dla tych co znają i dla tych którzy jeszcze nie byli na naszym nowym kempingu. Z racji ,że sami jesteśmy karawaningowcami (to prawie kamperowicze) staramy się aby na naszym kempingu wszystko było jak w najlepszym porządku.Serdecznie zapraszamy.

www.ukraka.pl
Film z drona
https://www.youtube.com/watch?v=uhD0qz7nky4
opinie na google:
https://www.google.pl/map...R5jDBsQ_BIIcTAK

wlodo - 2016-08-31, 08:49

Cytat:
staramy się aby na naszym kempingu wszystko było jak w najlepszym porządku

Dziękujemy za ofertę,dobrze jest wiedzieć,że po drodze jest coś fajnego.

A,mam takie pytanie,które nurtuje mnie od dawna,i nie tylko mnie...
Co kieruje właścicielem kempingu,że cena za przyczepę czy namiot 4+,jest 15 zł,a za kampera 25 zł.
Kamper zajmuje tyle samo miejsca co przyczepa,nie mówiąc już o namiocie.
Mój 6 osobowy zajmuje tyle co dwa kampery!!
Sprzedajesz w końcu swym gościom usługę,wynajmujesz kawałek gruntu i oddajesz do użytku całą resztę.
Na czym polega różnica w korzystaniu jeśli w każdym z ww.są po dwie osoby?

Misio - 2016-08-31, 10:06

Również wiele razy zastanawiałem się nad cennikiem na kempingach. Samochód i przyczepa to min. 10 metrów, czyli 15 zł. A nasz kamperek liczy sobie 5,20 m, czyli 25 zł. Wychodzi na to, że gdybym przytargał samą przyczepę to musiałbym zapłacić 35 zł.? :-/
Krzysztof M - 2016-08-31, 11:40

Za podłączenie do prądu to płacimy podwójnie? :lol:
krzlac - 2016-09-01, 08:31

Kamper znowu droższy niż samochód + przyczepa. Nie chodzi mi o dwa złote, ale drażni mnie polityka: "było na konia, musi być na bata".
EwaMarek - 2016-09-01, 09:12

Wydaje mi się ,że głównie kasa...
Przyczepą stajesz na dłużej a kamperem na kilka dni. Wniosek nasuwa się sam...

marian.marian - 2016-09-06, 20:58

Jedziemy pożegnać lato 16 września, ktoś chętny?
chemik - 2016-09-07, 10:20

a odpowiedzi na pytanie Misia dalej nie ma odpowiedzi.... i chyba nie będzie..!!!
Wojciechu - 2016-09-07, 10:37

krzlac napisał/a:
Kamper znowu droższy niż samochód + przyczepa. Nie chodzi mi o dwa złote, ale drażni mnie polityka: "było na konia, musi być na bata".

Bardzo podoba mi się to powiedzenie o "koniu i bacie" - niestety jest to prawda i przykro, że takie podejście mają ci co sami kamperowali, a teraz oferują podobne podejście na ktróre niedawno pewnie się wk...... :chytry :spoko

krak - 2017-04-26, 12:08

W odpowiedzi na pytanie Misia. Stanowisko pod kampera wiąże się z dodatkowymi kosztami np. najazd do zrzutu nieczystości i to wpłynęło na różnicę ceny, wszystkie rozważania typu "konia i bata" nie mają nic z tą polityką wspólnego.

Pozdrawiam Krakowiak Łukasz

krak - 2017-04-26, 12:37
Temat postu: Sezon na kempingu "U Kraka"
Witam
Ze względu na dużą liczbę telefonów z pytaniem odnośnie otwarcia kempingu w tym sezonie.
Uprzejmie informuję ,że kemping jest otwarty.
Dla osłody dodam ,że w tym roku na kempingu zainstalowaliśmy nowe atrakcję (sauna+jacuzzi)

https://1drv.ms/i/s!Apq0SMbMWzgVnD-ptB5tpdqz2HTq

yuras - 2017-04-26, 14:04

Dostałem przydział do sanatorium w Nałęczowie na maj to wypróbuję te urządzenia.
lwojtek - 2017-04-27, 16:35

Byłem tam tydzień i polecam. Spokój cisza pojedyńcze załogi pewnie z powodu krótkiego okresu działania kampingu. Bardzo dobra lokalizacja w trójkącie Kazimierz D. Lublin, Puławy a i do Kozłówki niedaleko. Właściciele mają dodatkowo mały zwierzyniec z konikami, kozami, krową alpejską o ile dobrze pamiętam - fajna atrakcja dla dzieci. Przez cały pobyt ciepła woda 24h/d , czysto w sanitariatach i łazienkach. Właściciele mili i pomocni, pan Łukasz nasze uwagi realizował od razu w miarę możliwości. Ponieważ mieszkam na Dolnym Śląsku rzadko bywałem na tzw. ścianie wschodniej bo kierunki urlopowych wyjazdów były z reguły w rejony pachnące lawendą a urlop krótki i zawsze dni było za mało. W końcu w ubiegłym roku pojechaliśmy zwiedzać nowe dla nas piękne strony naszego kraju.
marian.marian - 2017-08-10, 19:40

Jutro się wybieramy. Tym bardziej, że w pobliżu jest fajna impreza http://www.aeroklub.lubli...bu-lubelskiego/