| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Po Polsce - Lubelszczyzna nowy kemping w Nałęczowie nr 65.
krak - 2016-08-30, 21:52 Temat postu: Lubelszczyzna nowy kemping w Nałęczowie nr 65. Witam.
W formie autoreklamy dla tych co znają i dla tych którzy jeszcze nie byli na naszym nowym kempingu. Z racji ,że sami jesteśmy karawaningowcami (to prawie kamperowicze) staramy się aby na naszym kempingu wszystko było jak w najlepszym porządku.Serdecznie zapraszamy.
www.ukraka.pl
Film z drona
https://www.youtube.com/watch?v=uhD0qz7nky4
opinie na google:
https://www.google.pl/map...R5jDBsQ_BIIcTAK
wlodo - 2016-08-31, 08:49
| Cytat: | | staramy się aby na naszym kempingu wszystko było jak w najlepszym porządku |
Dziękujemy za ofertę,dobrze jest wiedzieć,że po drodze jest coś fajnego.
A,mam takie pytanie,które nurtuje mnie od dawna,i nie tylko mnie...
Co kieruje właścicielem kempingu,że cena za przyczepę czy namiot 4+,jest 15 zł,a za kampera 25 zł.
Kamper zajmuje tyle samo miejsca co przyczepa,nie mówiąc już o namiocie.
Mój 6 osobowy zajmuje tyle co dwa kampery!!
Sprzedajesz w końcu swym gościom usługę,wynajmujesz kawałek gruntu i oddajesz do użytku całą resztę.
Na czym polega różnica w korzystaniu jeśli w każdym z ww.są po dwie osoby?
Misio - 2016-08-31, 10:06
Również wiele razy zastanawiałem się nad cennikiem na kempingach. Samochód i przyczepa to min. 10 metrów, czyli 15 zł. A nasz kamperek liczy sobie 5,20 m, czyli 25 zł. Wychodzi na to, że gdybym przytargał samą przyczepę to musiałbym zapłacić 35 zł.?
Krzysztof M - 2016-08-31, 11:40
Za podłączenie do prądu to płacimy podwójnie?
krzlac - 2016-09-01, 08:31
Kamper znowu droższy niż samochód + przyczepa. Nie chodzi mi o dwa złote, ale drażni mnie polityka: "było na konia, musi być na bata".
EwaMarek - 2016-09-01, 09:12
Wydaje mi się ,że głównie kasa...
Przyczepą stajesz na dłużej a kamperem na kilka dni. Wniosek nasuwa się sam...
marian.marian - 2016-09-06, 20:58
Jedziemy pożegnać lato 16 września, ktoś chętny?
chemik - 2016-09-07, 10:20
a odpowiedzi na pytanie Misia dalej nie ma odpowiedzi.... i chyba nie będzie..!!!
Wojciechu - 2016-09-07, 10:37
| krzlac napisał/a: | | Kamper znowu droższy niż samochód + przyczepa. Nie chodzi mi o dwa złote, ale drażni mnie polityka: "było na konia, musi być na bata". |
Bardzo podoba mi się to powiedzenie o "koniu i bacie" - niestety jest to prawda i przykro, że takie podejście mają ci co sami kamperowali, a teraz oferują podobne podejście na ktróre niedawno pewnie się wk......
krak - 2017-04-26, 12:08
W odpowiedzi na pytanie Misia. Stanowisko pod kampera wiąże się z dodatkowymi kosztami np. najazd do zrzutu nieczystości i to wpłynęło na różnicę ceny, wszystkie rozważania typu "konia i bata" nie mają nic z tą polityką wspólnego.
Pozdrawiam Krakowiak Łukasz
krak - 2017-04-26, 12:37 Temat postu: Sezon na kempingu "U Kraka" Witam
Ze względu na dużą liczbę telefonów z pytaniem odnośnie otwarcia kempingu w tym sezonie.
Uprzejmie informuję ,że kemping jest otwarty.
Dla osłody dodam ,że w tym roku na kempingu zainstalowaliśmy nowe atrakcję (sauna+jacuzzi)
https://1drv.ms/i/s!Apq0SMbMWzgVnD-ptB5tpdqz2HTq
yuras - 2017-04-26, 14:04
Dostałem przydział do sanatorium w Nałęczowie na maj to wypróbuję te urządzenia.
lwojtek - 2017-04-27, 16:35
Byłem tam tydzień i polecam. Spokój cisza pojedyńcze załogi pewnie z powodu krótkiego okresu działania kampingu. Bardzo dobra lokalizacja w trójkącie Kazimierz D. Lublin, Puławy a i do Kozłówki niedaleko. Właściciele mają dodatkowo mały zwierzyniec z konikami, kozami, krową alpejską o ile dobrze pamiętam - fajna atrakcja dla dzieci. Przez cały pobyt ciepła woda 24h/d , czysto w sanitariatach i łazienkach. Właściciele mili i pomocni, pan Łukasz nasze uwagi realizował od razu w miarę możliwości. Ponieważ mieszkam na Dolnym Śląsku rzadko bywałem na tzw. ścianie wschodniej bo kierunki urlopowych wyjazdów były z reguły w rejony pachnące lawendą a urlop krótki i zawsze dni było za mało. W końcu w ubiegłym roku pojechaliśmy zwiedzać nowe dla nas piękne strony naszego kraju.
marian.marian - 2017-08-10, 19:40
Jutro się wybieramy. Tym bardziej, że w pobliżu jest fajna impreza http://www.aeroklub.lubli...bu-lubelskiego/
|
|