| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Nadwozia kempingowe i zabudowy - Kamper bez lodówki czy oślepłem?
Socale - 2016-09-10, 13:21 Temat postu: Kamper bez lodówki czy oślepłem? http://otomoto.pl/oferta/...n-ID6yw6KW.html
To jak chmielowe pyszności tam... na ciepło?
ZEUS - 2016-09-10, 14:04
może pod kuchenką gazową jest wstawiona jakaś lodówka do zabudowy z frontem meblowym...
slawwoj - 2016-09-10, 14:06
Ale nie widać kratek na zewnątrz
ZEUS - 2016-09-10, 14:09
może kompresorowa?
Roberto - 2016-09-10, 15:04
Spotkałem się z tym, że jeśli zabudowa jest w wersji zimowej to często nie ma kratek od lodówki tylko wyciąg na dach.
O ile pamiętam to lodówka w tym modelu jest pod kuchenką i faktycznie ma front meblowy.
CORONAVIRUS - 2016-09-10, 16:18
dokładnie ...on ma lodówkę tam gdzie każdy inny ...zasilanie wentylacji z podwozia a wyciąg w dachu... nad lodówką na blacie widać zamaskowany kanał wentylacyjny . Kanał może być mniejszy niż rozmiary kratek jeśli powietrzu pomagają wiatraczki , wszystko śmiga i piwko zawsze chłodne
Socale - 2016-09-11, 11:55
Ale w ogłoszeniu nie wyszczególnił obecności lodówki, inne wyposażenie owszem.
Z drugiej strony... to nie widzę problemu by kamperową lodówkę wstawić, problem w tym czy ten egzemplarz mi odpowiada - lubię kampery z pięterkiem.
.
.
.
EDIT:
Mina!!!
Tym samym jeśli władza uzna, niech przeniesie ten temat do bardziej pasującego działu w celu ostrzeżenia.
Powód:
CORONAVIRUS - 2016-09-11, 16:47
zaraz mina ... e tam ... nie było tak strasznie jak szyba przednia nie dostała
oferta w PL to 90 % po przejściach
ale dwie fotki na tych samych kaflach robione czyli sprzedawca powinien się pochwalić przeszłością
frólik - 2016-09-11, 20:23
Jeśli rozmawiałeś ze sprzedawcą i on nie uświadomił Cię że kamper był naprawiany, to rzeczywiście mina... lecz jeśli nie rozmawiałeś to proponuję nie zakładać z góry że to mina.
Kiedy wreszcie dotrze do kupujących kampery w Polsce fakt, że jeśli auto jest tańsze od oferowanego w Niemczech to musiało mieć przygodę. Kwestia tylko na ile sprzedający jest uczciwy i czy naprawa była wykonana rzetelnie.
Socale - 2016-09-11, 21:08
Sęk cały w tym że są wyjątki cenowe w Niemczech.
Drugi sęk w tym, że cena omawianego jest normalna=jak bez przygodowego.
CORONAVIRUS - 2016-09-11, 21:21
| Socale napisał/a: | Sęk cały w tym że są wyjątki cenowe w Niemczech.
Drugi sęk w tym, że cena omawianego jest normalna=jak bez przygodowego. |
dlatego Niemcy nie kupują w Polsce bo nie są tacy naiwni jak nasi
nie sprawdzałem tej ceny ale w Niemczech za to samo w fajnym stanie może być różnica i 50 % w zależności od poczucia wartości właściciela fury i nikt nikomu nic nie powie ...
mz3545 - 2016-09-11, 21:42
Wyjatki cenowe mogą być i w Polsce społeczeństwo się bogaci i sa przypadki ze po prostu ktoś sprzedaje szybko i daje atrakcyjna cenę
|
|