Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Nadwozia kempingowe i zabudowy - Pokrowce na siedzenia

tom-cio - 2016-09-11, 18:07
Temat postu: Pokrowce na siedzenia
Jak w temacie,ma ktos moze namiary na kamperowe pokrowce na siedzenia przednie?Kiedys kupilem na alllegro ale to jakas jednorazowa okazja byla i teraz nie moge znalezc.Wiecie gdzie to zdobyc?Chodzi ii otakie jakie mam,typowo kamperowe,ale musze jeszcze ogarnac na tylne siedzenia.Zdjecia stare ,z czasow budowy,ale nie chce mi sie schodzic nowych cykac,zreszta na tych starych wygladaja lepiej jiz teraz,po 70tysiacach...
leszekk - 2017-04-24, 15:31

Podłączam sie do tematu.
Panowie też potrzebuje pomocy nie mogę znajść pokrowcy na siedzenia ,jeżeli coś jest to( śliski ortalion ) czy jak to zwał, proszę o namiary jeżei ktoś ma.Dziękuję.Sorrry za zdjęcie na boku,fotele z pasami i podłokietnikami regulowanymi

McGali - 2017-04-24, 22:43

leszekk napisał/a:
Podłączam sie do tematu.
Panowie też potrzebuje pomocy nie mogę znajść pokrowcy na siedzenia ,jeżeli coś jest to( śliski ortalion ) czy jak to zwał, proszę o namiary jeżei ktoś ma.Dziękuję.Sorrry za zdjęcie na boku,fotele z pasami i podłokietnikami regulowanymi

:ok http://www.roco-pokrowce.pl/

leszekk - 2017-04-25, 11:36

Dzięki McGali za link napisałem może coś dobiorą :)
wojtekd - 2017-04-25, 13:39

Zamawiałem na tej stronie, wykonanie spoko. Można polecić.
http://pok-ter.pl/ducato-...e-na-miare.html

Wojciechu - 2017-04-25, 16:11

Pokrowce ok. Co oznacza pojęcie - na miarę. Czy również szyją pokrowce, do foteli kapitańskich.
leszekk - 2017-04-25, 16:35

Hej wojtekd ,jakie masz fotele ? kapitanskie czy normalne , nie mogę znajść wzystko z oddzielnymi zagłówkami.Dzięki :lol:
tom-cio - 2017-04-25, 17:17

ja znalazlem na miejscu-mam uszyte na miare w Chorzowie,ale facet bierze miare fizycznie z fotela,jestem mega zadowolony,cena 70 zl za 1 szt,kapitanskie tez by zrobil,ale miare musi wziasc na miejscu...
Jurek Jurecki - 2017-07-09, 21:26
Temat postu: Pokrowce Fotele Kapitańskie
leszekk napisał/a:
Hej wojtekd ,jakie masz fotele ? kapitanskie czy normalne , nie mogę znajść wzystko z oddzielnymi zagłówkami.Dzięki :lol:

No i własnie, czy ktos znalazł w PL kogoś kto sprzedaje pokrowce na fotele kapitańskie/przedlużone na zagłówek/ lub kogos kto uszyje na przykład na podstawie starych zdjętych z foteli?

Ja szukam do Ducato 2004

MAWI - 2017-07-09, 21:55

prof-os napisał/a:
Czy również szyją pokrowce, do foteli kapitańskich.

Wojtek do każdych .Zrobią Ci nawet ze skóry. Nawet w Łodzi. Sam kiedyś korzystałem z usług. Nie są to tanie rzeczy ,ale można . Mi szyli chyba na ul. ??? na oś. Retkini. Trafie lub wytłumaczę zainteresowanym. Wtedy szyli do każdych .Na podstawie starych lub z fotela.a

Wojciechu - 2017-07-09, 22:24

MAWI napisał/a:
Nie są to tanie rzeczy

...jak mawia klasyk F.Kiepski.
Wiesiek - do sprawy wrócimy jesienią. Ty chyba powinieneś być nad naszym ciepłym morzem - jakie wrażenia. Ja chyba na dniach też ruszę. :spoko

martini44 - 2017-07-09, 22:38

http://www.pok-pol.pl/ polecam.... miałem styczność pracując w Seacie i Toyocie ....
MAWI - 2017-07-09, 23:04

prof-os napisał/a:
powinieneś być nad naszym ciepłym morzem

Byłem w Ustroniu do wczoraj ,ale zaczęło lać . Pewnie jeszcze w tym roku Tam zajadę , ale teraz po niedzieli na pewniaka. Znów Chorwacja. KRK :spoko :spoko

Jurek Jurecki - 2017-07-10, 22:50

MAWI napisał/a:
prof-os napisał/a:
Czy również szyją pokrowce, do foteli kapitańskich.

Wojtek do każdych .Zrobią Ci nawet ze skóry. Nawet w Łodzi. Sam kiedyś korzystałem z usług. Nie są to tanie rzeczy ,ale można . Mi szyli chyba na ul. ??? na oś. Retkini. Trafie lub wytłumaczę zainteresowanym. Wtedy szyli do każdych .Na podstawie starych lub z fotela.a

no i nadal nie wiem, znalazł ktoś miejsce gdzie mozna zamówic na "obrotowe-kapitanskie" do Ducato na przykład???????

rigg - 2018-07-08, 21:37

Odświeżam , ktoś gdzieś zrobił pokrowce na fotele kapitańskie? Jaka cena?
Bajaga - 2018-07-09, 18:29

rigg napisał/a:
Odświeżam , ktoś gdzieś zrobił pokrowce na fotele kapitańskie? Jaka cena?

Andrzej73 pewnie może ci zrobić. O jakość nie masz co się martwić a cenę to już sobie uzgodnicie, ale na 2 fotele to chyba nie zbankrutujesz

Seweryno1983 - 2018-07-10, 15:43

Również polecam POK-POL Żory. Montowałem klientowi do Merca w124 i były skrojone idealnie. Materiał tez dobrej klasy. Robią pokrowce jak i odbudowe siedzeń od podstaw. Terminy niestety odległe.
Paweł_Łódź - 2018-07-11, 16:53

znalazłem coś takiego:

https://allegro.pl/pokrowce-z-mikrofibry-szare-z-zaglowkiem-ducato-i7352728460.html

może się przyda

pozdrawiam,
Paweł

rigg - 2018-07-16, 18:21

Jak kupowałem to Niemiec mial szmaciane nakładki na fotele w kolorze beżowym :-/
Zdjąłem je, żona wzięła za wzornik i sama uszyła :mrgreen: