Tadeusz - 2016-09-27, 12:42 Temat postu: Mikroklimaty.Odkryłem prawdziwą kopalnię utworów muzycznych z tekstami dalekich od banału i w wykonaniu plejady dawnych i młodszych muzykujących studentów, często już znanych wykonawców.
Jest to cykl audycji muzycznych Radia Rzeszów zatytułowanych "Mikroklimat".
Na youtubie jest tych audycji już kilka setek. Przewijają się w nich wykonawcy których bardzo lubimy, obecnie również aktywni i ściągający na swoje koncerty tłumy słuchaczy.
Aby słuchać tych audycji wystarczy wpisać w youtub : mikroklimat. Wyświetli się mnogość koncertów do wyboru.
Zapraszam do internetowej sali koncertowej, a na początek proponuję nieskromnie tę w której ja również śpiewam.
Tym razem śpiewam dla Was.
Acha! Dodam jeszcze, że nastawiwszy w youtube jedną audycję, mogę potem przeglądać strony forum cały czas przy muzyczce z cyklu"mikkroklimat", bo one włączają się automatycznie, jedna po drugiej.
martini44 - 2016-09-27, 16:57 [...] dylu dylu na badylu...o poranku [...] uwielbiam ten kawałek który już pare lat mi w głowie siedzi.... dzięki Tadeuszu slawwoj - 2016-09-27, 19:28 Drogi Tadeuszu ależ to
Sam to linkowalem w temacie Czego słuchają ludkowie
Przegapiło się Tadeusz - 2016-09-27, 20:03 Sławku, owszem byłą ta jedna audycja, ale ja chciałem poinformować o serii audycji "Mikroklimat".
To kawał historii z lat 60-tych i późniejszych. rysiol - 2016-09-27, 21:16 Dołączam się do gromkich braw które otrzymałeś po piosence. Pan który śpiewał po Tobie dzisiaj jest dość mocno związany z wsią Dąbrówka koło Lubatrowa.Romano - 2016-09-28, 15:12
Pozdrawiam
Danuśka