Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Po Polsce - Przez Polskę na GAZIE

kubak - 2008-06-21, 17:59
Temat postu: Przez Polskę na GAZIE
http://www.reklamanagazie.pl/darlowo.html
paf - 2008-06-21, 18:59

kubak, rewela - powodzenia i dawaj znać jak idzie

mam jednak prośbę - w jednym miejscu na forum a nie w trzech bo się pogubimy ;)

kubak - 2008-06-26, 09:24

paf napisał/a:
kubak, rewela - powodzenia i dawaj znać jak idzie

mam jednak prośbę - w jednym miejscu na forum a nie w trzech bo się pogubimy ;)

Przepraszam, ale strasznie się podnieciłem ta naszą ekspedycją.

Jak na razie dotarliśmy naszym dziadkiem do celu (650km) i wszystko przebiega zgodnie z planem bez najmniejszych awarii. <odpukać w niemalowane>

Najnowsze fotki z wyprawy

http://www.reklamanagazie...p?g2_itemId=275

Pozdrowienia na GAZIE ;)

martes - 2008-06-26, 09:37

Kubak wygląda to super....
martwie się żebyście jakiegoś konfliktu militarnego nie rozpoczeli, takie nagromadzenie jednostek :zimno
Trochę piwa i ... Jak rozpętałem 4 Wojnę .... :haha:
Super pozdrawiam , bawcie się towarzysze....

eler1 - 2008-06-26, 10:14

Ze dwa lata temu jechałem przez Darłówek podczas tego zlotu- z postoju zrezygnowałem gdyż mój kamperek był za bardzo cywilny a żadnej wyrzutni rakiet nie miałem na dachu :) :haha:
kubak - 2008-07-01, 19:41

eler1 napisał/a:
Ze dwa lata temu jechałem przez Darłówek podczas tego zlotu- z postoju zrezygnowałem gdyż mój kamperek był za bardzo cywilny a żadnej wyrzutni rakiet nie miałem na dachu :) :haha:

Kamperek bez wyrzutni, to jakieś nieporozumienie ;)

Wypad oceniam w kategorii jednej z "wypraw życia". 200% sukcesu. W drodze powrotnej pokonaliśmy 680 km w 18,5h. Wiem, że to wynik słabo powalający, ale biorąc pod uwagę wiek naszego wehikułu i jego prędkość przelotową (60km/h), to chyba niczego sobie.

Fotki całej ekspedycji są na stronie, której adres podawałem już kilkakrotnie więc tym razem nie będę się powtarzał.

Pozdrowienia na GAZIE ;)

wbobowski - 2008-07-01, 21:44

Gratulacje dla krajana. 1300 km na kołach takim zabytkiem - duży wyczyn. Gdy organizowałem rajdy pojazdów zabytkowych, niezbyt wielu decydowało się na jazde na kołach. Tym bardziej chylę czoła.
kubak - 2008-07-05, 10:41

wbobowski napisał/a:
Gratulacje dla krajana. 1300 km na kołach takim zabytkiem - duży wyczyn. Gdy organizowałem rajdy pojazdów zabytkowych, niezbyt wielu decydowało się na jazde na kołach. Tym bardziej chylę czoła.

Dokładnie 1425km (zgodnie z dziennikiem pokładowym).

Gdybyś jeszcze kiedyś organizował rajdy dla takich zabytków to możesz na nas liczyć. Z drugiej strony, w przypadku tego typu samochodów i tego typu zlotów, nie widzę żadnej frajdy w transporcie na lawecie na drugi koniec Polski, tylko po to by się pokazać. Chociaż nie ukrywam że tego typu "lanserka" jest dość częstym zjawiskiem.

Dzięki za gratulacje.

Pozdrowienia NA GAZIE ;)