| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Kupujemy kampera - A może tego kampera ktoś zna? Fiat Ducato LMC Liberty
Janusszr - 2016-11-02, 22:42 Temat postu: A może tego kampera ktoś zna? Fiat Ducato LMC Liberty Jak w temacie.
Bardzo proszę o recenzję tego sprzętu:
http://otomoto.pl/oferta/...l-ID6yD9Pz.html
Rowerek - 2016-11-02, 22:46
masz nie daleko jedz zobacz wygląda dobrze
Janusszr - 2016-11-03, 09:19
Wiem, że nieźle wygląda.
Moja załoga to dorośli 2+2. Czy w takim aucie-domku, będzie w miarę przyjemnie dla 4 osób. Mam zerowe doświadczenie. Właściciel mówi, że sprzedaje ze względu na to, że chce kupić coś większego.
Bronek - 2016-11-03, 09:51
Moim zdaniem Nie.
Ale każdy kamper jest na dwie osoby
Na cztery kupował bym alkowę lub integrę , tak by wyrko dodatkowe nie kolidowało ze stołem
Mały garaż na graty .
Ale łazienka fajna
Takie niechlujne ogłoszenia mnie wkur...
nawet zdjęcia są do dupy , brak danych . A potem pretensje , że dzwonią i zawracają tyłek i nie kupują .
Fordek - 2016-11-03, 09:55
Fajny kaperek ale tylko dla dwóch osób . Jak masz codziennie rozkładać i składać łóżko na stole jadalnianym - to nie będzie to przyjemne. Wierz mi. Ale dla dwóch osób czemu nie ?
Szukaj raczej coś z alkową - jeżeli wszyscy są sprawni fizycznie . Jeżeli dwie osoby niesprawne to łóżko na dole + alkowa ( albo łóżko opuszczane ) . Miałem już dwa kampery - uwierz - ma być wygodnie .
Wystawiłem w dziale sprzedaży swojego - tylko chyba masz mniejsze środki przeznaczone na zakupy ? Ale szukaj coś w tym stylu lub z drugim opuszczanym łóżkiem .
Janusszr - 2016-11-03, 10:05
Och, jak ja Was lubię
Środki są ograniczone, bo jest jeszcze w planach dobry ponton i spalina do niego.
Dzięki !!!!!!
Fordek - 2016-11-03, 10:26
Do samochodu dorzucam : ponton Kraken 330m - Proscan marine + silnik zaburtowy Yamaha 6KM + linia paliwowa Yamaha - wszystko na gwarancji - niestety cena wywoławcza wzrośnie . W garażu pod łóżkiem mam zamontowany specjalny uchwyt stojak do przewożenia silnika w pionie .
Bronek - 2016-11-03, 10:27
| Janusszr napisał/a: | | Środki są ograniczone, bo jest jeszcze w planach dobry ponton i spalina do niego. |
Odpuść , i gadaj z Fordkiem
Co prawda nie widać rozkładu , ale kamper obszerny z dużym garażem , to podstawa.
PS za stręczycielstwo nie pobieram opłat .
Fordek - 2016-11-03, 10:50
Dzięki Bronek.
Nie widać rozkładu i wnętrza bo pościągałem już pokrowce i materace do domu - nie trzymam ich w kamperze bo po zimie pachną wilgocią a i przeprać trzeba będzie przed sezonem .
Takie zdjęcia nie zachęcałyby do kupna .
W ostatnich dniach kolega kupił większego kampera to moja Pani zadała pytanie - czy nie możemy kupić ładnego integrala ?
Powiedziałem - jak przejdzie na emeryturę - zatem mam półtora roku na sprzedawanie.
Co do rozkładu to typowy Rimor Katamarano 8 z garażem i alkową.
Janusszr - 2016-11-03, 10:54
| Fordek napisał/a: | Do samochodu dorzucam : ponton Kraken 330m - Proscan marine + silnik zaburtowy Yamaha 6KM + linia paliwowa Yamaha - wszystko na gwarancji - niestety cena wywoławcza wzrośnie . W garażu pod łóżkiem mam zamontowany specjalny uchwyt stojak do przewożenia silnika w pionie .
|
Przemiły Fordku,
dorzucasz, ale podnosisz cenę, czyli nie dorzucasz Trochę mały ten ponton i silnik jak na moje potrzeby.
Drukarka do pieniędzy mi niestety siadła
Comsio - 2016-11-03, 12:17
Tak mi się wydaje że te LMC oglądałem w Nadarzynie. Wypowiedz gościa też się zgadza. Jak to ten sam, to trza luknąć dach nad kabiną, jest po naprawie.Po za tym
Jest na dwie duszyczki,
Janusszr - 2016-11-03, 12:30
Tak Wiesiu, to ten sam. To Ty zwróciłeś mi na niego uwagę
Dzisiaj o tym uszkodzonym dachu sam właściciel mi powiedział. Jak na spowiedzi
Oceniam sprzedawcę na uczciwego, tylko te dwie osoby-duszyczki
|
|