| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Po Polsce - Pomorze
Martin B - 2016-11-04, 20:21 Temat postu: Pomorze Hallo!! Pozdrawiam serdecznie
Nasz sezon wypadowy powoli sie konczy i powoli zaczynamy planowac na nastepny rok
tegoroczny sezon byl dla nas osobiscie super ,nowy camper spisuje sie wspaniale od konca czerwca do dzisiaj 8000 km zrobilismy mam nadzieje ze znajdziemy teraz czas by reportaze na nasza strone dodac ....
Ale do temat planujemy gdzies poczatek czerwca dwutygodniowy wypad do polski
mam troche problemow z znalezieniem miejsc ,moze ktos ma czas i cos doradzi i pomoze
Gdansk -znalezione przezemnie campingi sa dosc daleko od starowki ...jezeli jeden z tych to ktory,?miejsce przy Akademji Muzycznej za 36 euro zapomne ..moze gdzies prywatnie (szczegoly najlepiej na Pn.)planuje odwiedzic wydmy kolo Leby....gdzie stac by je poogladac?to na razie wszystko...Malbork jest tez planowany ....dzieki z gory za wiadomosci
OMEGA - 2016-11-04, 20:35
Martin byłem dzisiaj na Waszym blogi , cały 2016 rok " kain Land in Sicht " kiedy się wezmiecie do pracy ???
przejechaliście 8 tyś km. a żadnej relacji .
Martin B - 2016-11-04, 21:35
Hallo! Marian... sory masz racje na naszej HP.czeka duzo pracy ....ale tegoroczne reportarze z Südtirol i Zeeland (rubryka urlaubsreisen)sa gotowe dojdzie jeszcze reportarz z 3 tygodniowego urlopu w chrowacji kein Land in Sicht ....nalezy do rubryki krutkich wypadow .....bylo juz ich pare (wlasnie wrocilismy z Hollandji polnocnej)obiecuje peprawe i postaramy sie o ile czas dopisze wszystko nadrobic
Martin B - 2017-04-20, 20:15
Hallo ! od czterech tygodni jestem zajety przebudowa naszego ogrodu nie chce sie chwalic ale bedzie super (jak bede gotowy to podam zdiecia)Ale do tematu od dawna planowany urlop w polsce sie zbliza (dzieki Bogu bo kosci od kopania bola )cel Malbork ,gdansk,ustka wyjazd jutro.....ale dzisiaj patrze na pogode mam 10 dni alternatywnie jezioro Garda we wloszech tam podobno troche cieplej ale przez Alpy trzeba jechac tam dzisiaj spadl1m. sniegu drogi sa oczywiscie wolne mimo tego nie potrafie sie zdecydowac ....moze doradzicie ...dzieki
tomas67 - 2017-04-21, 04:18
Witam Co to wiele kombinować Pakuj się i jedź. My dzisiaj jedziemy kamperem na Stegne Będziemy przejeżdżać przez Malbork napiszemy Ci jaka pogoda
Roberto - 2017-04-21, 17:46
W Elblągu dziś chłodno, ale śniegu nie ma w Malborku i Stegnie podobnie
piotr1 - 2017-04-21, 21:12
U nas też było wietrznie i pochmurnie
marekoliva - 2017-04-21, 21:52
W Gdańsku nie było źle 13 st i słoneczko też się pokazywało
Skorpion - 2017-04-21, 21:57
piotr1 - 2017-04-21, 23:06
| Skorpion napisał/a: | :spoko |
Pozdrawiam i dziękuję za tele kontakt
Martin B - 2017-05-01, 16:08
Hallo!wlasnie powrocilem z....wloch jezioro Garda decyzja do wloch padla o16.30 po powrocie z pracy pogoda w polsce o 10 stopni nizsza bylo super (reportarz dodam pozniej na mojej stronie )info dla wszystkich zainteresowanych jezioro Garda jest moim zdaniem TYLKO przed i po sezonie turystycznym interesujace 2-5 stopni cel.teraz wiecej ....wakacje...to bedzie pelno i glosno ...mimo tego polecam -do polski pojedziemy chyba na poczatku czerwca mam nadzieje ze pogoda dopisze
|
|