Kamperowców podróże nie kamperowe - Orient Expres.
Świstak - 2017-01-08, 11:58 Temat postu: Orient Expres.Póki co - dane mi było poznać to tylko z filmu, ale może kiedyś dane mi będzie zobaczyć jak na tym specjalnym pociągu pojawi się logo CT....
slawwoj - 2017-01-08, 13:19 Będzie znowu co oglądaćlepciak - 2017-01-08, 13:52 Temat postu: Re: Orient Expres.
Świstak napisał/a:
Póki co - dane mi było poznać to tylko z filmu, ale może kiedyś dane mi będzie zobaczyć jak na tym specjalnym pociągu pojawi się logo CT....
Świstaku - jeżeli potrafisz zmniejszyć logo CT 120 razy to zapraszam do mnie w wolnej chwili. Zamocujemy logo na parowozie mojej kolejki i dam Ci nawet poprowadzić ten specjalny pociąg. krzlac - 2017-01-08, 14:31 Temat postu: Re: Orient Expres.
lepciak napisał/a:
[ Zamocujemy logo na parowozie mojej kolejki i dam Ci nawet poprowadzić ten specjalny pociąg.
...a i drinki pewnie będą w cenie, bo w Orient Expresie podobno nie są wliczone w cenę biletu.yahoda - 2017-01-08, 20:24 Temat postu: Re: Orient Expres.[quote="Świstak"]Póki co - dane mi było poznać to tylko z filmu, ale może kiedyś dane mi będzie zobaczyć jak na tym specjalnym pociągu pojawi się logo CT....
A ja się pochwalę, że osobiście było mi dane nad Bajkał pociągiem pojechać - kilkanaście lat temu. Co prawda nie był to Orient-Express - lepiej, klasa plackartnyj (czy jakoś tak), gdzie poniekąd są przedziały, ale nie ma tej ścianki z drzwiami, jak u nas, czyli takie boksy (słychać, jak ktoś chrapie na końcu wagonu). Czterodniowe "bratanie" się z Rosjanami - ech... ciężko.
Oczywiście zwiedzania Moskwy także doświadczyłem, nawet ten chór na kremlu na żywo usłyszałem. Poza tym rejs po Bajkale w warunkach sztormowych, dwudniowe przejście granią Sajan, Irkuck...
No ale dość tych przechwałek. Świstaku, dzięki za wspomnienia