Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Kupujemy kampera - Prośba o tzw "rzucenie oka"

witkosie - 2017-02-11, 16:57
Temat postu: Prośba o tzw "rzucenie oka"
W związku z tym że jesteśmy w trakcie poszukiwania tego "jedynego" prosimy o wszystkie za a nawet przeciw

https://www.olx.pl/oferta...D5-IDh2xxd.html
Niestety Naszą przygodę z kamperem dopiero zaczynamy dlatego prosimy o pomoc w ocenie.

Szukamy kampera do około 40 tys dla dwójki dorosłych i dwoje Dzieci 10 i 4 lat.

Po dzisiejszym spotkaniu z MRSULKI wiemy na co patrzeć mniej więcej a na co nie, za co oczywiście dziękujemy i z niecierpliwością czekamy na Nasz pierwszy wspólny wyjazd tataaa😊

kubanski - 2017-02-11, 17:11
Temat postu: Re: Prośba o tzw "rzucenie oka"
witkosie napisał/a:
prosimy o wszystkie za a nawet przeciw

Poza źle spasowanym lewym narożnikiem,co jest w sumie nie tak istotne,na tych zdjęciach g..... widać.
Ja nie mogę jak widzę w wyposażeniu kampera TV i CB radio.

izola - 2017-02-11, 17:11

Wygląda na zadbany , jeśli to można wg zdjęcia widzieć , jeżeli technika jest dobra , to ? Pojechać zobaczyć, wszystkie zakamarki sprawdzić...ostatnią decyzję sam podejmujesz bo musi pasować do wymagań :spoko
witkosie - 2017-02-11, 17:13

Pisaliśmy do właściciela o więcej zdjęć bo to tak w sumie kawałek drogi jest. Niestety pozostało bez odzewu :-/
SlawekEwa - 2017-02-11, 17:20

kubanski napisał/a:
i CB radio.

Pod gniazdem zapalniczki to co tam jest? :bajer

CORONAVIRUS - 2017-02-11, 17:21

8348 wyświetleń ogłoszenia czyli oferta trochę już wisi na OLX ... cena jest normalna za ten rocznik zatem jeśli jeszcze nikt nie kupił to znaczy ,że coś w nim odstrasza klientów ... co ? to wie tylko właściciel i ci co oglądali .

Weź ze sobą kogoś kto się na tym zna i sprawdzi stan , jesteś żółtodziobem kamperowym,więc nie masz wymagań co do swoich preferencji , ustawienia wnętrza itp ... co ułatwi Ci decyzję o zakupie ... mówi się,że dopiero trzeci kamper jest taki na miarę dobrany co jest faktycznie prawdą :)

na fotkach i tak nic nie zobaczysz bo mało kto przysyła fotki uszkodzeń , do cywilizowanych krajów w tej mierze nam jeszcze brakuje :)

witkosie - 2017-02-11, 17:31

No niestety laikami jesteśmy nie ma co tu ukrywać. Dlatego też zwracamy się z prośbą o pomoc. Rzeczywiście ogłoszenie już trochę wisi widocznie coś i może jest na rzeczy. Właściciel Świntuszek :-P pewnie i ma coś za uszami ale My też jestesm6 świadomi że to nie jest kamper nowy z salonu i liczymy się z tym że zapewne trzeba będzie jeszcze nie raz sięgnąć do kieszeni
CORONAVIRUS - 2017-02-11, 17:35

musicie sprawdzić stan ścian , dachu i podłogi ... jeśli tam zgnilizna i grzyb to naprawy tego są bardzo kosztowne ... BARDZO KOSZTOWNE !!!
kubanski - 2017-02-11, 17:36

witkosie napisał/a:
Niestety pozostało bez odzewu :-/

Dobrej jakości zdjęcia zamieszcza się w ogłoszeniu.Ja nigdy nie dosyłam.Zainteresowany kupnem wsiada i jedzie pomimo odległości.Przynajmniej odsiani są niezdecydowani.Jak ma za daleko niech nie jedzie.Może brutalne,jednak sprawdza się w 98%

witkosie - 2017-02-11, 17:46

No brutalne brutalne nikt nie mówił że będzie lekko
witkosie - 2017-02-11, 17:59

Po rozmowie z Panem ufff ciężko było wszystko sprawne etc miał problem z nagrzewnicą i ja poprostu odłączył
kubanski - 2017-02-11, 18:03

witkosie napisał/a:
Po rozmowie z Panem ufff ciężko było wszystko sprawne etc miał problem z nagrzewnicą i ja poprostu odłączył

Będzie ciężko.

Pani umieszczona na zdjęciu o sprzedaży kampera mówi mi wszystko.Chociaż było zapytać
czy ona w cenie.Może jeszcze jak dorzuci ten drewniany katamaran to przejdzie.

witkosie - 2017-02-11, 18:09

Hehe dobre zawsze to lepiej niż Cekaemie tyle wyświetleń
witkosie - 2017-02-11, 18:17

Jest taka piosenka, zawsze myśleliśmy że to dla grzybiarzy , zaczyna się Kiedyś Cię znajdę... teraz już widzę że trzeba zacząć się uczyć refrenu do konca
mrsulki - 2017-02-11, 18:19

witkosie napisał/a:
miał problem z nagrzewnicą i ja poprostu odłączył

Wymiana nagrzewnicy to 0,5h z piwkiem.

tomas67 - 2017-02-11, 19:02

Nagrzewnice w Fiacie to standard :spoko to jest pikuś
Podstawa to zabudowa tak jak pisał ci kogut :bajer

MER-lin - 2017-02-11, 19:15

witkosie napisał/a:
Jest taka piosenka, zawsze myśleliśmy że to dla grzybiarzy , zaczyna się Kiedyś Cię znajdę... teraz już widzę że trzeba zacząć się uczyć refrenu do konca

Ta piosenka jest hymnem komorników. :diabelski_usmiech

witkosie - 2017-02-12, 07:39

Coooo? ! Gdzie tam zaraz komorników. Pozostańmy przy tym przyjemniejszym. Nie i komornikami z zawodu też nie jesteśmy :shock:
martini44 - 2017-02-12, 08:31

niektorzy "nagrzewnicą" określają piecyki zabudowy :spoko
witkosie - 2017-02-22, 12:07

Witamy serdecznie.
Chcielibyśmy podziękować wszystkim za pomoc cenną sugestię i uwagę. A szczególnie oczywiście Radkowi i Marcie :)
Nasz kamper demonem prędkości nie jest ewentualnie przy otwartym oknie lekki wiatr we włosach. FIAT Ducato 1.9 '98 82 KM... jest parę rzeczy oczywiście do remontu ale jesteśmy optymistami :wyszczerzony: .
Pozdrawiamy wszystkich serdecznie
Do napisania ;)

mrsulki - 2017-02-22, 13:30

Widzieliśmy na własne oczy, zacny nabytek. Zrobić co do zrobienia i cieszyć się podróżami. Jeszcze raz gratuluję zakupu :szeroki_usmiech . Pomoc nasza niewielka za to trunek zacny :szeroki_usmiech . Trzeba będzie opić nabytek w Grudziądzu coby się nie rozsechł.