| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Dania - Sasquatcha i Asi wyprawa do Danii.
Tadeusz - 2008-07-10, 17:26 Temat postu: Sasquatcha i Asi wyprawa do Danii. Jak wiecie, Asia i Rafał wybrali się na wyprawę do Danii. Zamierzają zwiedzać najciekawsze obiekty architektury, muzea, miasta, ale tez zapewnić rozrywkę swoim małym pocieszkom.
Oto meldunek z trasy przysłany dzisiaj ok. 17.30:
Nie mamy ochoty jechać dalej. Jesteśmy w Spreewaldzie. Przepiękne miejsce. Pływamy łódkami po kanałach. A teraz pijemy kawę na rynku w Lubbenau. Ale Dania czeka. :-D
Bawcie się wesoło. Życzymy Wam samych miłych przygód. Szerokiej drogi i wysokich drzew.
rafalcho - 2008-07-10, 22:01
Witam,
Byliśmy w Danii 3 lata lemu i uważam, że jest to bardzo atrakcyjny kraj zarówno dla stardszych jak i dla dzieci ....
Mam nadzieję, że Tadeusz to potwierdzi .....
Pozdrazwiam z Luskemburga, gdzie właśnie jastem
eeik - 2008-07-11, 07:07
Nie za dobrze się macie, jedni w Dani, inni w Lulsemburgu
a co niektórzy w ROBOCIE
to jakis żart chyba
Życzę wszystkim udanych wojaży )) i czkeam na wrażenia z Legolandu )))
Tadeusz - 2008-07-11, 10:35
| rafalcho napisał/a: | Witam,
Byliśmy w Danii 3 lata lemu i uważam, że jest to bardzo atrakcyjny kraj zarówno dla stardszych jak i dla dzieci ....
Mam nadzieję, że Tadeusz to potwierdzi .....
Pozdrazwiam z Luskemburga, gdzie właśnie jastem
|
Oj, tak! Potwierdzamy to w pełni, zarówno my, czyli Halszka i ja, jak i załoga baja02, czyli Basia i Jacek,oraz JaWa, czyli Wandzia i Jacek Jesteśmy teraz razem nad pięknym Jeziorakiem i wraz z Leszkiem i Mirką gawędzimy o naszych przygodach. Dania zajmuje w tych opowieściach poczesne miejsce, bo niezwykle przyjazna, piekna i atrakcyjna.
bonusik - 2008-07-11, 11:07
No to mam nadzieję,że się nie zawiodę.
Wyprawiam sie na Bornholm w sierpniu...
Co prawda jazdy niedużo bo tylko do Świnoujścia,potem hop-siup promem,będzie bardziej stacjonarnie..
Ale za to pojezdzimy sobie na rowerach,bedziemy bliżej natury...hehe
Podobno mają niezłe pifko z ich jedynego browaru na wyspie
Romek - 2008-07-11, 12:25
| bonusik napisał/a: |
Wyprawiam sie na Bornholm w sierpniu...
Co prawda jazdy niedużo bo tylko do Świnoujścia |
Może byłbyś zainteresowany małym spotkankiem ze szczeciniakami .......
bonusik - 2008-07-11, 12:52
Z miła chęcią jeśli nie sprawiłoby to problemu.W drodze powrotnej moglibyśmy się spotkać na kawce....
eler1 - 2008-07-11, 18:45
| eeik napisał/a: | Nie za dobrze się macie, jedni w Dani, inni w Lulsemburgu
a co niektórzy w ROBOCIE
to jakis żart chyba
| nie tylko wy jak też
pozdrowienia i ciekawej relacji
rafalcho - 2008-07-15, 15:24
| eeik napisał/a: | Nie za dobrze się macie ... inni w Luksemburgu
to jakis żart chyba |
Faktycznie jak pisałem swój post , to byłem w Luksemburgu .....
a teraz już po wakacjach ....
i tak jak pisaliście ... ROBOTA, bo trza odrobić przeciąg w portfelu ...
Pozdrawiam
sasquatch - 2008-07-30, 23:34
A ja wrócę do tematu ponieważ wróciliśmy już :-)
Na wytworzenie soków trawiennych - takich w oczach proponuję jedno zdjęcie (na razie) - tytuł "Dania" i tyle :-)
eeik - 2008-07-31, 08:39
Sas ty się chyba nie boisz
A co dalej ?????
Ja niecierpliwa jestem, i wtedy robię się złośliwa, dawaj te foty
sasquatch - 2008-07-31, 20:16
Witam. Trochę trzeba czasu poświęcić by z ponad 2000 zdjęć wybrać odpowiednią ilość by nie zanudzić odbiorców i by było ich wystarczająco aby opowiedzieć historię naszej wyprawy.
Zapraszam tutaj:
http://picasaweb.google.c...jczyk/Dania2008
Pozdrawiam
Sasquatch
Bim - 2008-07-31, 20:58
Sasquatch
Super zdjęcia w połączniu z ich opisami ,ciekawy jestem dalszych fotek. Fajnie uchwyciłeś rodzinny wątek z pociechami. Szkoda że zostanie królewnie tak mało w pamięci z tego co zobaczyły jej oczy.
sasquatch - 2008-07-31, 21:32
Dzięki Bim. Niestety nie bedzie więcej fotek. Mógłbym pokazać około 2000. Tylko wtedy byś żadnej z nich nie zapamiętał.
A teraz jak sięgniesz do pamięci to widzisz przynajmniej trzy - wolę te 3 z 70 niż 0 z 2000.
Zawsze robię porządną selekcję. Później jeszcze jedną. Następnie idę spać. Asia robi swoją selekcję I na koniec jeszcze jedną. Aparaty cyfrowe nie usprawiedliwiają wielkich ilości zdjęć. Nie po to je wynaleziono.
Bedą jeszcze fotki "użytkowe" - typu miejsce noclegowe albo jak naprawić koło opaską zaciskową. Tylko później trochę.
Pozdrawiam.
eeik - 2008-07-31, 22:20
Rewelacja, jak moge prosić opis wyprawy
Chętnie bym powieliła, zwłaszcza te czekolady i dmuchanie kieliszków do wina
Tolo-Digli - 2008-08-01, 10:04
Śmiało można żec zajefajne foty poprostu bajka
Tadeusz - 2008-08-01, 20:43
Sasiki moje miłe! Obejrzałem te zdjęcia z zachwytem. Poznałem wiele miejsc w których byliśmy z Halszką. Cieszymy się, że skorzystaliście z niektórych namiarów.
Wkrótce i my opiszemy naszą wyprawę i pokażemy niektóre fotki. Można je zresztą obejrzeć tu: http://community.webshots.com/user/sakowski46
Ale na Waszych zdjęciach są małe pocieszki, dlatego je wolę. :-D
bonusik - 2008-08-02, 08:17
Kurcze...aż oczy się cieszą gdy oglądam te fotki....
Tylko pozazdrościć,wspaniała wyprawa
Będę miał okazję wraz z rodzinką spróbować choć odrobinkę Danii już niedługo ..co prawda Bornholm to mała wyspa ale podobno "coś piknego"
Pozdrowionka
sasquatch - 2008-08-02, 08:17
Tadeusz: Kropkę w skrócie usuń bo w tej postaci nie działa.
Albo ja poprawię: http://community.webshots.com/user/sakowski46
JaWa - 2008-08-02, 13:14
Wydaję mi się, że Picassa chodzi zdecydowanie lepiej. :-x
CrazyJack - 2008-08-05, 15:45
Zdjęcia z klimatem, świetnie oddają jak dobrze wam tam było
Jak kiedyś będe miał dzieci to na pewno tam pojade
sasquatch - 2008-09-05, 21:29
Na camperparkach, pod zakładką Denmark zmieniłem ikonki prawie wszystkich miejsc, na których spaliśmy. Zmieniłem ich kolor by było od razu widać, które są potwierdzone (odwiedzone). Dodałem też zdjęcia do opisów tychże miejsc.
http://camperpark.pl/main...untry=17&type=1
Zapraszam. Może niedługo bedzie też opowieść...
sasquatch - 2008-09-05, 21:48
A wpadłem na taki pomysł. Prześlijcie mi informacje gdzie byliście w tym roku (jak ktoś pamięta :-)) Dajcie namiary i zrobimy własną mapę gdzie byli camperteamowcy. Wtedy każde takie miejsce będzie potwierdzone (zmieni kolor). Skoro tam ktos był to istnieje to miejsce i jest prawdziwe. Może fajna mapka powstać :-) - przede wszystkim pewna.
Co o tym myślicie?
Pozdrawiam
TOMMAR - 2008-09-06, 06:07
pomysł przedni. Poznajduje dokładne namiary i wrzucam
pilocik - 2008-09-06, 07:14
Dobry pomysł. Pozdrawiam
eeik - 2008-09-06, 13:30
Super, tylko my w tym roku marnie ((((
rafalcho - 2008-09-08, 10:04
| sasquatch napisał/a: | A wpadłem na taki pomysł. Prześlijcie mi informacje gdzie byliście w tym roku (jak ktoś pamięta :-)) Dajcie namiary i zrobimy własną mapę gdzie byli camperteamowcy. Wtedy każde takie miejsce będzie potwierdzone (zmieni kolor). Skoro tam ktos był to istnieje to miejsce i jest prawdziwe. Może fajna mapka powstać :-) - przede wszystkim pewna.
Co o tym myślicie?
Pozdrawiam |
Masz mój opis o krajach beneluxu, ... ale nie spaliśmy w żadnym CamperParku...
Pozdrawiam
Rafal
|
|