|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Po Polsce - Kawka w plenerze
qdlaty_78 - 2017-03-04, 20:32 Temat postu: Kawka w plenerze Jako że nie odważyliśmy się na zimowy wyjazd, a pogoda sprzyja postanowiliśmy wypić kawkę w terenie. Pierwszy wyjazd w tym roku, co prawda na parę godzinek ale zawsze.Padło na Ldzań koło Pabianic. Krótki spacer, kawka i małe odwiedziny u przyjaciół w Kolumnie. Dzień spędzony aktywni i na pewno na plus
drwoy - 2017-03-04, 20:40 Temat postu: Fajnie. Ładnie tu. Nie trzeba jechać daleko by dojrzeć wiosnę i jej uroki.
Bogusław i Ewa - 2017-03-04, 20:55
Sympatyczna miejscówka,pogoda dopisała,sezon otwarty,tylko pozazdrościć
Spax - 2017-03-04, 21:02
Fajnie, fajnie - wiosna idzie.
Dobrze, że nie wybraliście się w zeszłą sobotę. W Kolumnie Grabia wyglądała tak jak na zdjęciach poniżej. Dobrze, że mieszkam po drugiej stronie drogi.
qdlaty_78 - 2017-03-04, 21:03
Niema co zazdrościć,jutro też ma być pogoda. Wsiadać i jechać.
zbiegusek - 2017-03-04, 23:43
Więc tak: Dzisiaj żeśmy z żoną przelatywali nade Grabią dwukrotnie. W dwóch przeciwsobnych kierunkach. Do miasta Łodzi i z powrotem. :) Tyle, że przez Drużbice...
Ale!
Żeby było śmieszniej, to jutro się tam wybieramy. Najpierw do rodziny w Kolumnie (pozdrowienia dla Spaxa), a później właśnie do Ldzania. Stary młyn na przesmyku pomiędzy stawami nieodmiennie robi wrażenie. No i żona ma właśnie mnie szturcha, abym napisał, że w Grabi to się uczyła pływać (z mizernym skutkiem), a z Łasku (Utraty) szła "za dziecka" do Kolumny "po rzece". Czyli brodząc w wodzie. :) Bo tak normalnie, to chodziła "po torach" :)
Pozdrowienia dla lokalesów i stowarzyszenia "Zielona Kolumna". :)
Mavv - 2017-03-26, 00:55
Urocze miejsce Kawa pewnie bardzo smakowała
Fajnie jest wsiąść w auto i pojechać gdzieś "na. kawkę". My mamy takie dwie miejscówki blisko domu (ok 10km), jeśli chcemy wyskoczyć na popołudniową kawkę. Jedna przy jeziorze, gdzie trzeba zjechać z drogi ładnych parę metrów w dół, a druga to nad rzeką, na której jest jezioro. Ta pierwsza to parking przy trawiastej plaży, z placem zabaw. Druga ma ścieżki wzdłuż rzeki, gdzie można pospacerować. Jest też plac zabaw.
MAWI - 2017-03-26, 10:53
My dziś na ławce Helu kamerkiem.
Socale - 2017-03-26, 13:19
Wszyscy jesteśmy spragnieni wiosny. Choć namiastkę aby poczuć i ruszyć gdziekolwiek więc...
Kampera wyprowadziłem ze szwagrowej stodoły i odpaliłem grilla. A co!
Wyjazd kilka metrów przed stodołę ale wyjazd i kiełbacha... ależ to wchodziło... mniam.
rjas - 2017-03-26, 23:16
Socale napisał/a: | Wszyscy jesteśmy spragnieni wiosny. Choć namiastkę aby poczuć i ruszyć gdziekolwiek więc...
Kampera wyprowadziłem ze szwagrowej stodoły i odpaliłem grilla. A co!
Wyjazd kilka metrów przed stodołę ale wyjazd i kiełbacha... ależ to wchodziło... mniam. |
No fakt, ale na na szczęście wiosna już przyszła
My spędziliśmy weekenda na Podhalu a i grill był. A co !
A jakie krokusy w Dolinie Chochołowskiej... dawno takich nie widziałem. Ostatnio chyba rok temu
No więc....sezon można uznać za rozpoczęty
|
|