| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Remontujemy kampera - uszczelki okien nieotwieranych
serwan - 2017-03-10, 22:13 Temat postu: uszczelki okien nieotwieranych hej,
mam w alkowie na ścianie czołowej okno; będę chciał je wyjąć, uszczelnić, osadzić na nowo - przy czym najchętniej użyłbym nowej uszczelki; pytanie skąd taką wziąć / gdzie szukać. z jednej strony ma objąc ~25 mm ściany alkowy, z drugiej kilka milimetrów krawędzi szyby. ktoś może wie czy / gdzie można takie cuda znaleźć?
pozdrawiam
serwan
serwan - 2017-03-10, 22:44
znalazlem. 100 za metr biezacy..! ktos zna sklep z rabatami dla studentow?..
zbyszekwoj - 2017-03-11, 09:45
Może lepiej okno zaslepić ?
serwan - 2017-03-11, 12:40
zastanawiałem się prawdę mówiąc ale dojrzewam raczej do zastąpienia istniejącego okna we froncie alkowy (ma pęknięcie i tak) nowym, klejonym z pleksi, i nałożonym 'z zakładką' na istniejący otwór.
swoją drogą ktoś robił taką podmiankę okna?
pozdrawiam
serwan
chemik - 2017-03-11, 14:12
witaj!
mam ten sam problem z przednim oknem w alkowie, czy możesz podesłać link/ adres tego sklepu?
dzięki
Gewehr - 2017-03-11, 14:53 Temat postu: Re: uszczelki okien nieotwieranych
| serwan napisał/a: | hej,
mam w alkowie na ścianie czołowej okno; będę chciał je wyjąć, uszczelnić, osadzić na nowo - przy czym najchętniej użyłbym nowej uszczelki; pytanie skąd taką wziąć / gdzie szukać. z jednej strony ma objąc ~25 mm ściany alkowy, z drugiej kilka milimetrów krawędzi szyby. ktoś może wie czy / gdzie można takie cuda znaleźć?
pozdrawiam
serwan |
Skąd jesteś?
serwan - 2017-03-12, 14:59 Temat postu: Re: uszczelki okien nieotwieranych
| Gewehr napisał/a: | | serwan napisał/a: | hej,
pozdrawiam
serwan |
Skąd jesteś? |
wawa
Gewehr - 2017-03-12, 16:08
Uszczelkę w rękę i podjechać na Puławską 74. Gość sprzedaje gumy techniczne od kilkudziesięciu lat. Powinien coś wymyślić
|
|