| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Indywidualne - Koncert zespołu OMEGA w Polsce
arek - 2017-03-11, 08:16 Temat postu: Koncert zespołu OMEGA w Polsce W ramach obchodów jubileuszu w Piotrkowie 18 marca odbędzie się spotkanie na szczycie prezydentów Polski i Węgier, a na 25 marca podczas Dni Przyjaźni Polsko-Węgierskiej na terenie giełdy samochodowej przy ul. Dmowskiego wystąpi legendarna grupa Omega. 23-24 marca upłynie pod znakiem Międzynarodowych Targów Turystyki Kulinarnej w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych nr 4, którym towarzyszyć będzie forum gospodarcze na linii Polska-Węgry z ofertami dla przedsiębiorców.
27-28 maja to czas dla miast partnerskich, które nie tylko zatańczą, ale i pokażą regionalne potrawy. Latem o odpowiednią promocję miasta zadba Aeroklub Ziemi Piotrkowskiej, który podczas Fly Festu zaprezentuje pokazy walk powietrznych. Oprócz tego Stowarzyszenie Talenciaki zaprosi 800 tancerzy na 800 lat Piotrkowa. Odbędzie się także Ogólnopolski Festiwal Wokalny „Najpiękniejsze są polskie piosenki”, podczas którego lokalne zespoły zmierzą się w przeglądzie kapel. Na finał, 16 czerwca, w MOK zaplanowano koncert Anity Lipnickiej.
Miasto partnerskie dla Piotrkowa to Mosonmagyorowar
jerry Gdansk - 2017-03-11, 09:07
Kto ich jeszcze pamięta bo ja na pewno, hicior wszystkich prywatek
https://www.youtube.com/watch?v=QhQdIAj70ec
zbyszekwoj - 2017-03-11, 09:28
| jerry Gdansk napisał/a: | | Kto ich jeszcze pamięta |
Dla młodych to piosenka Zakopawer.
W młodosci ja wolałem jednak Lokomotiv GT.
janusz - 2017-03-11, 10:36
| jerry Gdansk napisał/a: | | Kto ich jeszcze pamięta bo ja na pewno, hicior wszystkich prywatek |
Byliśmy jakieś 3-4 lata temu na występie w Sali Kongresowej. Koncert fajny, śpiewali nawet "Dziewczynę..." ale gdy spojrzało się na widownię to wrażenie że czas płynie nieubłaganie było ogromne. 99,9% tetryków. Że nikt w czasie koncertu ani na scenie ani na widowni nie zeszedł z racji wieku to aż dziwne.
Może jak występ będzie przy okazji i za darmo będzie inaczej.
Spax - 2017-03-11, 11:50
Gyöngyhajú lány - kto to potrafi wypowiedzieć?
Chica de pelo de la perla - to już mi bardziej pasi.
janusz - 2017-03-11, 12:22
| Spax The Dog napisał/a: | | Gyöngyhajú lány - kto to potrafi wypowiedzieć? |
Nie jest tak źle, dwa kielichy i wszystko wymówimy i to z odpowiednim akcentem. Na impresie w Berekfu.... coś tam normalnie bez problemu wytłumaczyliśmy muzykowi czego chcemy posłuchać.
Misio - 2017-03-11, 19:52
Ale szkoda że w tym terminie. Bo wtedy właśnie żegnamy zimę i topimy Marzannę. Chętnie byśmy posłuchali Omegi na żywo. Rewelacja.
Gregorio - 2017-03-11, 20:42
Wy topicie Marzannę a ja chętnie powitam wiosnę słuchając Omegi Nie mogę przegapić takiej okazji tym bardziej, że grają prawie na moim "podwórku"
|
|