Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Kupujemy kampera - Szukacie kampera, okazja ?

DC - 2017-05-07, 18:47
Temat postu: Szukacie kampera, okazja ?
Tak śledzę sobie to ogłoszenie od zeszłego roku, może dlatego że miałem takiego samego i dziwię się że nieznalazł jeszcze klienta. Cena zeszła z 49tyś. do 39 tyś., auto wygląda na fotach w oryginale, niewidać śladów napraw i twórczego rękodzieła, o co chodzi? Jeśli chodzi o układ wnętrza to jest bardzo uniwersalny, silniczek 90km daje radę nawet na autostradzie, w tej cenie to okazja. Oczywiście żeby niebyło nieznam właściciela, niezapłacił mi za pozytywne opinie i niewiem gdzie ten kamper stoi, ale jeśli ktoś go oglądał to info, bo może to jakaś mina, albo ma pięciu właścicieli którzy niemogą się dogadać. Na pierwszego kampera to okazja. :wyszczerzony
Aha, chodzi o Fiat Ducato Chausson nr. ogł. 6811926145 oczywiście Alleg.....

Tomek1974 - 2017-05-07, 23:34

No właśnie też to chciałem o niego zapytać. On już był wystawiany jakieś 2 miesiące temu. Rozmawiałem z Panem, właścicielem jest córka albo córka go użytkowała (mieszka na stałe w Norwegi- córka). Ale później ogłoszenie się skończyło. Dla mnie to kawałek bo stoi w Pionkach jeśli dobrze pamiętam.
Ktokolwiek widział prośba o info wdzięczność ma będzie nieskończona. :wyszczerzony:

silny - 2017-05-08, 04:53

Hej , dziadkowie , nie łaska nauczyć się wklejać linki do ogłoszeń :-P
silny - 2017-05-08, 04:55

http://allegro.pl/kamper-...6811926145.html

40 sekund roboty :evil:

CORONAVIRUS - 2017-05-08, 07:36

Maciej S. napisał/a:
Boczne poszycia alkowy przy przyprzejściu na duży płat blachy zarówno po stronie kierowcy i pasażera zafalowania, co może świadczyć o utracie sztywności konstrukcji alkowy czyli zgnilizna.
Chyba, że zdjęcia są żle wykonana, albo to jest brud.

racja

Andrzej 73 - 2017-05-08, 07:42

W moim Chaussonie nie było listwy łączącej blachy alkowy w tym miejscu , mieściła się na górze dachu.
Bywały starsze modele z tym połączeniem. Napis Chausson powinien być po prawej stronie.
Tak jak tu

ZEUS - 2017-05-08, 09:34

silny napisał/a:
dziadkowie , nie łaska nauczyć się wklejać linki do ogłoszeń

ten "dziadek" którego w tym przypadku dyscyplinujesz jest starszy od Ciebie aż o 2 lata... :-P :diabelski_usmiech :spoko

DC - 2017-05-08, 14:08

Faktycznie, tej fałdy niewidziałem, chyba alkowa się trochę zmęczyła i oparła się na daszku :wyszczerzony: Może jakaś stara historia i już jest sucho . Jeśli chodzi o kopiuj/wklej to czasami zapominam jak to na tym moim ipadowym ustrojstwie się robi, ale żeby odrazu od dziadków :roll:
Tomek1974 - 2017-05-08, 18:21

Bardzo dziękuję za info też tego nie zauważyłem. Pytanie czy przypadkiem ktoś już go nie oglądał. A jeśli tak to czy może mógłby się podzielić wnioskami.
Pozdrawiam :kwiatki:

Michalcc - 2017-05-10, 21:55

Zafalowania na alkowie
1.9TD
Kamper mały
Nie ma nic o doposażeniu - solary, poduszki w zawieszeniu?

okazji raczej nie ma?

GAMSYSTEM - 2017-05-11, 13:50

Dzięki bardzo !
Pozdrawiam
Mirek