Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Kupujemy kampera - Prośba o podpowiedź

GAMSYSTEM - 2017-05-13, 14:12
Temat postu: Prośba o podpowiedź
Witam
Chciałbym kupić coś interesującego i już miałem jeden watek na forum. Chciałbym was poprosić o opinię na temat takiego kamperka https://www.olx.pl/oferta...html#8121f72865
silnik 1,9 tdi fiata i przebieg ponoć niecałe 80tys. wygląda wg. mnie ładnie. Martwi mnie tylko co zrobić gdy trafi się uraz przedniej szybki.
Bardzo proszę o podpowiedzi w tej sprawie.
Pozdrawiam
Mirek

krimar - 2017-05-13, 15:17

GAMSYSTEM napisał/a:
co zrobić gdy trafi się uraz przedniej szybki

szykować kwotę równą połowy wartości pojazdu

GAMSYSTEM - 2017-05-13, 15:29

Czyli nie ma co się tym interesować. Można wiedzieć dlaczego tak krytycznie oceniacie. Co bym wiedział na przyszłość :roll:
Mirek

leszekk - 2017-05-13, 21:07

Hej to tylko moje zdanie szukaj czegoś z mocniejszym silnikiem 1.9 trochę słabo a kamper spory .pozdrawiam
silny - 2017-05-14, 11:36

Kiedyś chciałem go kupić , innyn koleś sprowadził go z zachodu, jeżdziłem , macałem

I. G Ł A

Poważnie.

Dla mnie jednak za stary

Bierz......

CORONAVIRUS - 2017-05-14, 12:30

wczoraj znalazł nowego pana :) wiem kto ale nie powiem :) wszystkie sprzęty działały bez ściemy :spoko
DC - 2017-05-14, 21:00

Widzicie i to jest najleprzy przykład aby niekierować się tylko rocznikiem. Więkrzość patrzy na rocznik wydadzą 60tyś. za zgniłka z 2000r. i będą latać od serwisu do serwisu, a tutaj ładny okaz który w dobrym stanie jest wart 35-40tyś. wystawiony za znacznie mniej bo rocznik i w tym kraju nikt go niekupi :roll:
Ładny kamper premium, gratuluję nowemu właścicielowi.

silny - 2017-05-15, 04:56

Wiesz .......

Igła - lgłą , ale zabytkowość technologiczna to nic :roll:

91 rok,.

:bukiet:

GAMSYSTEM - 2017-05-20, 22:38

Otóż to, widzę, trzeba nabrać trochę odwagi i kierować się własnym rozumem, choć sugestie innych uważam za cenne. Jak pojawia cię coś ciekawego trzeba być naprwdę szybkim bo zaraz znika. Ostatnio pojawił się też taki w ogłoszeniu https://www.olx.pl/oferta...html#a9ccdacea7
Co o tym myślicie. Ten z ogłoszenia za prawie dwie stówy,....... piekny, ale to jeszcze nie na moje możliwości. :-P . Pozdrawiam serdecznie!

Andrzej 73 - 2017-05-20, 22:54

GAMSYSTEM napisał/a:
Co o tym myślicie.

Wygląda na oryginał. Czy jest szczelny i such z fotek nie wywnioskujemy.
Brak fotek tylnej ściany.
Fotki to fotki trzeba zobaczyć z bliska , dotknąć , powąchać itd.
:spoko

Jacek Górka - 2017-05-20, 23:51

GAMSYSTEM napisał/a:
Otóż to, widzę, trzeba nabrać trochę odwagi i kierować się własnym rozumem, choć sugestie innych uważam za cenne. Jak pojawia cię coś ciekawego trzeba być naprwdę szybkim bo zaraz znika. Ostatnio pojawił się też taki w ogłoszeniu https://www.olx.pl/oferta...html#a9ccdacea7
Co o tym myślicie. Ten z ogłoszenia za prawie dwie stówy,....... piekny, ale to jeszcze nie na moje możliwości. :-P . Pozdrawiam serdecznie!

Wygląda na zadbany egzemplarz :spoko