Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Hand made - ręczna robota - Projekt instalacji elektrycznej w Kamperze

blackhawk - 2017-06-04, 22:41
Temat postu: Projekt instalacji elektrycznej w Kamperze
Witam.
Czy ktoś wykonuje projekty instalacji w Camperach , bardzo pilnie potrzebuje zaprojektować instalację do Blaszaka , czy zna ktoś lub kogoś kto takie projekty wykonuje , podał bym wytyczne co potrzebuje i żeby na tej podstawie zrobić projekt instalacji i jaki byłby tego koszt .

Pozdrawiam
Jarek

mrsulki - 2017-06-05, 05:08

BYŁO !Szukaj! jest u góry strony taki magiczny przycisk "Szukaj". Poza tym niemal każda relacja z przeróbki blaszaka na kampera, a jest ich bez liku, zawiera schemat. Więc miłej lektury...
blackhawk - 2017-06-05, 06:14

Każdy schemat jest inny każda zabudowa jest inna i każdy chce co innego a to są gotowce potrzebuje indywidualny projekt instalacji pod moje potrzeby. Uwierz mi czytałem te informacje i wiem że ktoś robi ale teraz nie mogę tej osoby znaleźć.
Pozdrawiam

SlawekEwa - 2017-06-05, 06:20

Napisz na PW do usera frólik robi kampery to może i zaprojektuje Ci instalację.
mrsulki - 2017-06-05, 08:56

blackhawk, nie bardzo rozumiem jaki inny schemat chciałbyś uzyskać. Kamper to nie rakieta kosmiczna, więc z gotowego schematu wystarczy wziąć urządzenia które Ci potrzeba i gotowe. To nic osobistego, ale jak na podstawie tych schematów nie potrafisz ogarnąć to raczej zleć wykonanie instalacji komuś kto się na tym zna unikniesz błędów, nie namarnujesz czasu i pieniędzy.