Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Nadwozia kempingowe i zabudowy - przedsionek do kampera, burstner a620

serwan - 2017-06-08, 14:52
Temat postu: przedsionek do kampera, burstner a620
hej,

dojrzewam do zakupu przedsionka do kampera; mam starą zabudowę Burstner A620, i zastanawiam się:

- przedsionki są dedykowane do konkretnych zabudów, czy tak? czy też może są jakieś standardy (np. lista montażowa na wysokości X na ścianie i do niej wszystko pasuje?

- rynek używek wygląda mało obiecująco, nowe są jednak za drogie, zastanawiam się więc nad szyciem - ktoś może zlecał uszycie takiego przedsionka? jeżeli tak, jakie to są koszty?

- no i na koniec - może ktoś ma niekochany przedsionek który by pasował do zabudowy jak w temacie, i rozważyłby sprzedaż? jeżeli tak to zapraszam do kontaktu

pozdrawiam
serwan

lwojtek - 2017-06-08, 15:29
Temat postu: Re: przedsionek do kampera, burstner a620
serwan napisał/a:
hej,

dojrzewam do zakupu przedsionka do kampera; mam starą zabudowę Burstner A620, i zastanawiam się:

- przedsionki są dedykowane do konkretnych zabudów, czy tak? czy też może są jakieś standardy (np. lista montażowa na wysokości X na ścianie i do niej wszystko pasuje?
pozdrawiam
serwan

W zależności od marki markizy: fiamma, omnistor jej modelu i długości dokupuje się tzw. safari room dedykowany do danej markizy która jest konstrukcją nośną dla ściany przedniej i ścian bocznych wzmocnionej po bokach rafterami.
pozdrawiam

Rafał76 - 2017-06-08, 15:48

W Łodzi firma szyje nowe,zobacz na przedsionki.pl
xbartman - 2017-06-08, 18:02

Ja mam do sprzedania uniwersalny do busów, kamperków: http://allegro.pl/namiot-...40.html#thumb/3
Nie używany.