|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Bezpieczeństwo - Tego jeszcze nie było ukradli SOLARA !!!
Jacek Górka - 2017-06-17, 20:30 Temat postu: Tego jeszcze nie było ukradli SOLARA !!! Znalazłem na Campermajstrach info o kradzieży Solara z kampera zaparkowanego pod domem Ktoś już miał taką przygode??? Dobrym rozwiązaniem przy montażu Solara jest zamontowanie kontaktrona który załączy alarm po odczepieniu przez złodzieja. Uważajcie na swoje domki
Flag - 2017-06-17, 21:00
a może zgubił i wczesniej nie zauważył
Jacek Górka - 2017-06-17, 21:13
Myśle że antena TV by tego nie przeżyła
zbyszekwoj - 2017-06-18, 08:56
Solar ,rozumiem, ale puszkę?
Andrzej 73 - 2017-06-18, 09:11
A solar był przyklejony na klej czy na taśmę dwustronnie klejącą?
Coś łatwo go odkleili.
Jacek Górka - 2017-06-18, 21:19
zbyszekwoj napisał/a: | Solar ,rozumiem, ale puszkę? |
Podobno ukradli nawet z kablami
Andrzej 73 napisał/a: | A solar był przyklejony na klej czy na taśmę dwustronnie klejącą?
Coś łatwo go odkleili. |
Myśle że klej był dobry ale ich nożyk jeszcze lepszy Pozdrawiam
Andrzej 73 - 2017-06-18, 22:09
Jacek Górka napisał/a: | Myśle że klej był dobry ale ich nożyk jeszcze lepszy Pozdrawiam |
Profesjonaliści
moskit - 2017-06-19, 09:42
Ewidentnie odleciał podczas jazdy, przyklejony na "słowo" niedokładnie z przerwami.
MAWI - 2017-06-19, 10:44
moskit napisał/a: | Ewidentnie odleciał podczas jazdy, przyklejony na "słowo" niedokładnie z przerwami. |
Mam od samego początku takie samo zdanie. Pytanie po co komu taka reklama .Myślę o poszkodowanym . Albo dla sensacji. Albo dla PZU.
A może z niewiedzy że odfrunął , i rano zoong. Ukradli. Bo baba by mu wydrapała oczy gdy się wydało ,że spartolił przyklejanie.
Jacek Górka - 2017-06-19, 12:25
MAWI napisał/a: | moskit napisał/a: | Ewidentnie odleciał podczas jazdy, przyklejony na "słowo" niedokładnie z przerwami. |
Mam od samego początku takie samo zdanie. Pytanie po co komu taka reklama .Myślę o poszkodowanym . Albo dla sensacji. Albo dla PZU.
A może z niewiedzy że odfrunął , i rano zoong. Ukradli. Bo baba by mu wydrapała oczy gdy się wydało ,że spartolił przyklejanie. |
Temat kradzieży został nagłośniony przez znajomego poszkodowanego a solar nie był nowym gadżetem w tym kamperku Moim zdaniem skoro nie był to model elastyczny to podczas oderwania narobił by więcej szkód i pewnie byłoby to słychać . Pozdrawiam
|
|