|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Kupujemy kampera - Peugeot Expert 1.9 TDI kamper z podnoszonym dachem
superjachu - 2017-06-29, 16:59 Temat postu: Peugeot Expert 1.9 TDI kamper z podnoszonym dachem Cześć szukamy dla naszej trójki małego mobilnego kampera na wyjazdy weekendowe jak i na krótkie wakacje.
Generalnie wpadł mi w oko
https://www.otomoto.pl/of...r-ID6yX3KX.html
pytanie czy ktoś widział to auto? czy ktoś jest może z okolicy i za opłatą byłby w stanie oglądnąc to auto.
pozdrawiam serdecznie jan
Bim - 2017-06-29, 17:34
Też Cię witam na forum
mrsulki - 2017-06-29, 17:38
Po pierwsze to nie jest kamper tylko pojazd turystyczny (nie ma kibla).
Po drugie na pewno nie dla 3 tylko max dla 2 osób i to na wyjazd weekendowy a nie na dłuższe wojaże.
Tego typu pojazdy to na dłuższą metę tylko na wszystkomające kempingi taki namiot na kołach.
Bim - 2017-06-29, 17:54
mrsulki napisał/a: | Tego typu pojazdy to na dłuższą metę tylko na wszystkomające kempingi taki namiot na kołach. |
Na kempingi sie zgodzę
Jak leje to przynajmniej moga posiedzieć jak 2 ludki, dokupią przedsionek i będą jeździć jak Izola
Pod warunkiem ,że w dziale powitań sie przedstawią i będa pełnoprawnymi uczestnikami forum
MAWI - 2017-06-29, 18:20
Witamy, witamy.
superjachu - 2017-06-30, 16:01
Bardzo dziękuje za odpowiedzi , choć liczyłem że może ktoś z Forumowiczów akurat oglądał tą konkretną sztukę.
Jestem świadomy minusów "namiotu na kółkach" i braku wychodka, ale własnie tego szukam, auta na weekendy. Do tej pory zdarzało nam się sypiać w "zwykłym" busie z materacem dmuchanym, wiec i tak wydaje mi się że tego typu auto to przeskok w jakości.
Pozdrawiam Jan
|
|