Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Nadwozia kempingowe i zabudowy - jaki organizer-szafki materiałowe wiszące polecacie

silny - 2017-07-02, 19:15
Temat postu: jaki organizer-szafki materiałowe wiszące polecacie
borykam się z zagospodarowaniem garażu i wolnej powierzchni ściany obok łóżka górnego .
może ktoś ma fajne i sprawdzone rozwiązania. nie wiem gdzie kupić jakieś torby wiszące na ścianę , byłoby to idealne rozwiązanie.

gdzieś nie wiem gdzie , widziałem takie coś. nie były to zwykłe organizery tylko głębokie , materiałowe jakby półki ze sztywnego materiału.

jeśli ktoś mógłby coś podpowiedzieć byłbym wdzięczny, nie wiem gdzie się zakręcić , gooogle nic mi nie podpowiada :(

:spoko

Powsinogi - 2017-07-02, 20:45

My mamy koło łóżka nad garażem drewnianą długą i wąską półkę, wyłożoną na dnie takim sztucznym filcem. Idealne na klucze, telefony etc.
W garażu oprócz gratów kempingwych mamy lekką konstrukcję metalową z drewnianymi półkami ze sklejki, do tego wsuwane są skrzynki transportowe. Całość przykręcona do podłogi i ścian. skrzynki przed wypadnięciem blokowane grubymi gumami.
Tam trzymamy dodatkowe osłony p/słoneczne, składane wiaderka etc. rupiecie kempingowe, buty trekkingowe, kaski rowerowe i takie tam.
Bo półek mamy mało w kamperze i rzeczy potrzebne nieubraniowe wylądowały tam.
Całość lekka, demontowalna. Porządek utrzymuje fajnie.

izola - 2017-07-02, 21:37

ja uszyłam sobie wg. własnych potrzeb...
ale jak nie potrafisz, nie masz czasu ... a potrzebujesz organizery i przeróżne boxy , czy inne worki do przechowywania , to radzę zajrzeć do Ikei, oni mają spory wybór w tych sprawach ...a kolory i ceny też mają przyjazne ;)

silny - 2017-07-03, 06:13

Tak , uszyyć to raczej nie dam rady ;) wyskocze do ikei , tylko proszę się nie śmiać - najbliższa 100 km :haha:
Viper - 2017-07-04, 08:11

Możesz zamówić w sklepie wysyłkowym może nie najtaniej ale jest spory wybór.

http://www.go-market.pl/s...izer&sub=Szukaj

:spoko :spoko :spoko

wielkopolski - 2017-07-05, 19:27
Temat postu: wiszące szafki
Dzisiaj widziałem takie szafki wiszące w Castoramie.
silny - 2017-07-06, 20:20

ooo , fajnie , jaki dział :-P

rano lecę :spoko

piotr1 - 2017-07-06, 20:49

silny napisał/a:
ooo , fajnie , jaki dział :-P

rano lecę :spoko

Super pozdrawiamy :spoko :spoko :spoko