| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Miejsca Przyjazne Kamperowiczom - Polskie morze, Mielno, CAMPING NA GRANICY nr 125 ***
serwan - 2017-07-04, 11:35 Temat postu: Polskie morze, Mielno, CAMPING NA GRANICY nr 125 *** (54.262330, 16.074252)
Kemping od ulicy oddziela zaniedbany parking, stąd miejsce może robić złe pierwsze wrażenie, ale warto się tam zatrzymać.
Wyjątkowo czysto (łazienki, teren) otoczenie zadbane (równo, trawa ładnie przycięta), przez teren biegnie droga z kostki bauma prowadząca do miejsc postojowych; samie miejsca wyraźnie oznaczone i dyskretnie oddzielone między sobą. Oczywiście prąd, woda, widziałem miejsce do zrzucenia kota a nie widziałem do wody szarej lub odwrotnie ale nie wykluczam że są oba.
Na terenie mała knajpka (czysto i smacznie) z kącikiem zabaw dla dzieci, także na terenie plac zabaw dla dzieci starszych. Miejsca postojowe od południa mają widok na jezioro Jamno (efekt nieco psuje siatka między kamperem a wodą.
Bardzo miła i pomocna właścicielka - jak mieliśmy jazdy z kąpaniem dziecia pod prysznicami zaproponowała że udostępni nam własny (pracowniczy, ale nadal - bardziej zaciszny) prysznic.
Cenowo bez szału (chyba 52 pln za dwie osoby i kamper za dobę), ale myślę że to dobrze wydane pieniądze.
|
|