|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Zagraniczne - zmiana planów?
CAPOMAN - 2017-07-05, 13:07 Temat postu: zmiana planów? Kol- moje plany poszły się...
Pierwotnie miały jechać trzy ekipy- łącznie z moją załogą - naszym celem miała być Czarnogóra lub Albania.
Jedna ekipa odpadła ze względu na sytuację awaryjną w pracy a druga- ze względu na L4 i uziemienie w domu- zresztą nie istotne- jestem wkr
Efekt jest taki, że jestem sam i bez planów- teraz się zastanawiam co robić... czy jechać i rzucać się na takie trasy samemu (wiadomo- różne aspekty bierze się pod uwagę).
Na pokładzie 3 dzieciaków (8/5/2). Preferujemy noclegi na kempingach (wyjątki w trasie).
Może ktoś się wybiera w tamtym kierunku? może połączymy siły - wyjazd planowaliśmy na 29 lipca / 2 tygodnie.
slawwoj - 2017-07-05, 13:12
Samemu też dobrze się jedzie. Moze nawet jest więcej plusów dodatnich. Z dzieciakami to warto przejechać sie szlakiem aquaparków albo parków rozrywki.
Bim - 2017-07-05, 19:26
CAPOMAN napisał/a: | jestem wkr
Efekt jest taki, że jestem sam i bez planów- teraz się zastanawiam co robić... czy jechać i rzucać się na takie trasy samemu (wiadomo- różne aspekty bierze się pod uwagę). |
Plusem jazdy w grupie jest towarzystwo na postoju pod warunkiem ,że .....
Masz pełny luz przynajmniej nie musisz panować logistycznie nad karawaną i nastrojami
Jechać jechać
może poznasz inny aspekt podróży poza kempingami.
mrsulki - 2017-07-05, 21:32
CAPOMAN, Dawaj z nami do Rumunii i Bułgarii startujemy 26.07 po pracy.
CAPOMAN - 2017-07-05, 21:46
Już po pracy, więc jestem on line:)
mrsulki- naprawdę z miłą chęcią- tylko Rumunie zaliczyłem w poprzednim roku ... Rumunia jest beee- przekonaj się do Czarnogóry no, ale fakt do Bułgarii nie dojechałem
W grupie jest ten plus, że jest jeszcze inna alternatywa rozmowy, integracji itp. a tak...co mi pozostaje....żona - rozmawiam/ przebywam z żoną codziennie i teraz jeszcze urlop - juz widzę te wieczory pełne konwersacji
Brodacz77 - 2017-07-06, 01:21
Maurycy - to może skusisz się na Grecję? Tylko my startujemy 8 lipca a to ciut wcześniej niż Twoje plany.
|
|