| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Nadwozia kempingowe i zabudowy - naprawa klimatyzacji Dometic 2200
jarek73 - 2017-07-05, 13:56 Temat postu: naprawa klimatyzacji Dometic 2200 Czy ktoś może polecić mi dobry servis , padła klimatyzacja zabudowy ( prawdopodobnie elektronika )
możliwie najbliżej Torunia.
Rodzinka Cztery Plus - 2017-07-06, 09:51
A jakie objawy? Pytam, bo niedawno sam naprawiałem
jarek73 - 2017-07-06, 10:57
długa historia ,klima popsuła się dlatego że na jednym polu , było coś nie tak z prądem siadła klima i energoblok .Dałem do naprawy i myślałem że jest ok. Pojechałem do Włoch o na pierwszym campingu klima działa , agregat się załącza , ale na krótko potem staje i tak w kółko .Finał taki że coś tam schładza , ale za słabo .
Jadę do serwisu i Włoch twierdzi że to jakaś płytka elektroniczna i że jest w Niemczech i muszę czekać ok 5 dni , bo akurat przed weekendem było.
Nie chciałem psuć sobie planów , więc w markecie kupiłem klimatyzator domowy ( daje rade , ale nie wygoda z nim duża ) i pojechałem dalej .Nadal jestem w Włoszech ale w przyszłym tygodniu będe w domu i chce to jakoś ogarnąć .
piotr1 - 2017-07-06, 18:54 Temat postu: Re: naprawa klimatyzacji Dometic 2200
| jarek73 napisał/a: | Czy ktoś może polecić mi dobry servis , padła klimatyzacja zabudowy ( prawdopodobnie elektronika )
możliwie najbliżej Torunia. |
Możesz spróbować zadzwonić do Borki klimatyzacje. Robiłem u niego klimę silnikową i uważam że to super fachowiec od klimatyzacji
jarek73 - 2017-07-06, 20:04
Dziś otrzymałem info od przedstawiciela Dometica na Polskę że najbliżej Torunia polecają firmę Lew z Gdańska . Wymieniałem tam kiedyś okna dachowe i byłem zadowolony , będe próbował tam , ale na razie nie mogę się dodzwonić .
piotr1 - 2017-07-06, 20:07
| jarek73 napisał/a: | | Dziś otrzymałem info od przedstawiciela Dometica na Polskę że najbliżej Torunia polecają firmę Lew z Gdańska . Wymieniałem tam kiedyś okna dachowe i byłem zadowolony , będe próbował tam , ale na razie nie mogę się dodzwonić . |
Pozdrów Zbyszka
|
|