| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Miejsca Przyjazne Kamperowiczom - miejsce przyjazne kamperowiczom
Wojciech Majsak - 2008-08-18, 20:26 Temat postu: miejsce przyjazne kamperowiczom Jednym z przyjaznych miejsc dla członków camperteam to przecież Sandomierz i camping "Browarny". Bez względu na ilość osób koszt 25zł - niestety bez prądu lecz wszystko inne tak. Polecam
eler1 - 2008-08-18, 20:29
Super miejsce sprawdzone polecam a przy takiej cenie poprostu
DARO - 2008-08-18, 20:38 Temat postu: CT misja rozjemcza Ktoś ....musiał przetrzeć szlak ....możeby zarazić innych właścicieli campingów ????? ...nalepek CT Luois ma wiele
eeik - 2008-08-18, 20:58
No pięknie, oby Pana "krok" w stronę kamperomaniaków zaczęli naśladować inni włodarze kempingów.
louis_cypher - 2008-08-18, 21:37
Powiem po kamperowemu Wojtuś tak trzymaj i do zobaczenia na zlocie lub wcześniej
BiG Team - 2008-08-18, 22:09
Bardzo nam się to podoba.
Pozdrawiamy Panie Wojciechu i do zobaczenia
Dembomen - 2008-08-18, 22:15
Hej!
Przy sposobnej okazji postaramy się skorzystać z życzliwości w najbliższym czasie.
Hej!
wbobowski - 2008-08-18, 22:36
Nam często droga w Polskę lub za granicę będzie wypadać przez Sandomierz i teraz możemy skorzystać z oferty. A dla Twojej wiadomości jeden z zaprzyjaźnionych campingów na Mazurach członkom CampeTeamu liczy 20 zł za dobę z prądem niezależnie od wielkosci załogi. I ostatnio miał wielu gości z naszej Braci.
louis_cypher - 2008-08-18, 22:41
| wbobowski napisał/a: | | na Mazurach członkom CampeTeamu liczy 20 zł za dobę z prądem |
no to teraz poleciałeś po bandzie
janusz - 2008-08-18, 22:58
Włodku to było trochę inaczej, chociaż też zapłaciłem 20 zł za dobę. Nawet lekko posprzeczałem się z Panią kempingową, chciałem zapłacić więcej i odmówiła. To było 10 zł od osoby, dzieci nie liczą. W naszej grupie nie było małżeństwa trzy osobowego Wiem dokładnie bo płaciłem dwa razy. Raz przed wyjazdem, a drugi raz wracając z Gizycka.
stefan - 2008-08-18, 23:13
Witam! Jak by nie bylo jest bardzo milo ze sa ludzie ktorzy jednak potrafia zrozumiec zagadnienie i wyciagnac wnioski.Do rosolu golabek wystarczy ale on jednak na dachu.Ale trzy wrobelki w garsci to juz golabek... Pozdrawiam.Stefan.
wbobowski - 2008-08-18, 23:23
| janusz napisał/a: | Włodku to było trochę inaczej, chociaż też zapłaciłem 20 zł za dobę. Nawet lekko posprzeczałem się z Panią kempingową, chciałem zapłacić więcej i odmówiła. To było 10 zł od osoby, dzieci nie liczą. W naszej grupie nie było małżeństwa trzy osobowego Wiem dokładnie bo płaciłem dwa razy. Raz przed wyjazdem, a drugi raz wracając z Gizycka. |
Januszku, jeśli dzieci nie płacą, to w kamperku są najczęściej tylko rodzice (bez dziadków) to dalej wychodzi 20 zł od kampera z prądem. Więc chyba napisałem zgodnie z prawdą. Sam zresztą to potwierdziłeś.
janusz - 2008-08-18, 23:30
Oczywiście ze napisałeś prawdę. Tutaj chciałem być dosyć ścisły bo to prawie negocjacja cen dla członków CT na innych kempingach.
Co do dziadków różnie bywa. Byliśmy Wy i My na takim zlocie gdzie załoga składała się z teściowej, zięcia i córki/wnuczki
wbobowski - 2008-08-18, 23:44
| janusz napisał/a: | ... Byliśmy Wy i My na takim zlocie gdzie załoga składała się z teściowej, zięcia i córki/wnuczki |
A to już wtedy ich problem, ale wyjątek tylko potwierdza regułę.
stefan - 2008-08-18, 23:57
Witam! Dodatkowo jeszcze finansowo karac czlowieka za tesciowa?!To nieludzkie! Pozdrawiam.Stefan.
SlawekEwa - 2008-08-19, 04:35
| janusz napisał/a: | | Byliśmy Wy i My na takim zlocie gdzie załoga składała się z teściowej, zięcia i córki/wnuczki |
Była teściowa. zięć, córka, wnuczka, ojciec i babcia
prezesuu - 2008-08-19, 08:33
Ja też na tym samym mazurskim kempingu miałem taką cenę (10,-PLN za osobę), ale jeszcze Was tam nie było. Zniżkę dostałem za to, że ciocia "Pani kempingowej" była moją sąsiadką przez ścianę i pobiesiadowaliśmy z gospodarzem. Na plus dla tego kempingu jest jeszcze to, że podwożą na zakupy do miasta jak jest taka potrzeba.
janusz - 2008-08-19, 12:47
I pieczywo przywożą na miejsce.
prezesuu - 2008-08-19, 20:38
| janusz napisał/a: | | I pieczywo przywożą na miejsce. |
Tak, ale około 10-tej i jest duża kolejka
Wojciech Majsak - 2008-08-19, 20:59
| stefan napisał/a: | Witam! Dodatkowo jeszcze finansowo karac czlowieka za tesciowa?!To nieludzkie! Pozdrawiam.Stefan. |
Ok! Jeżeli załoga będzie sładała się również z teściowej to tylko 15zł
stefan - 2008-08-19, 21:51
Witam! | Wojciech Majsak napisał/a: | | Jeżeli załoga będzie sładała się również z teściowej to tylko 15zł | - ja nizej podpisany Stefan zobowiazuje sie uroczyscie polecac kamping pana Wojciecha Majsaka wszystkim ktorych znam i poznam w przyszlosci.Przy okazji bytnosci w kraju odwiedze osobiscie.Czlowiek z tak szlachetnym charakterem nalezy w kazdy dostepny sposob pomagac.Pozdrawiam wszystkich.Stefan.
Wojciech Majsak - 2008-08-20, 16:24
| stefan napisał/a: | Witam! | Wojciech Majsak napisał/a: | | Jeżeli załoga będzie sładała się również z teściowej to tylko 15zł | - ja nizej podpisany Stefan zobowiazuje sie uroczyscie polecac kamping pana Wojciecha Majsaka wszystkim ktorych znam i poznam w przyszlosci.Przy okazji bytnosci w kraju odwiedze osobiscie.Czlowiek z tak szlachetnym charakterem nalezy w kazdy dostepny sposob pomagac.Pozdrawiam wszystkich.Stefan. |
Pozdrawiam Pana serdecznie oraz Wszystkich przy tej okazji. Oczywiście oczekuję na Pana i pozostałych z otwartymi ramionami.
zbychu91 - 2008-08-23, 17:49
Mielismy w planach Sandomierz wracajac z Cisnej,malo mielismy stanac na ,,Browarnym"
ale po przeczytaniu ,,listu" omineliśmy szerokim lukiem i Sandomierz i sam kemping .
(mysle ze nie tylko my)
pozdrowienia dla pana Wojtka!
przemka - 2008-08-25, 15:40
Teraz chyba wszyscy będą w szoku po tym co napiszę.Czy ktoś kiedyś był na kempingu za 7,50 od osoby i nic więcej.Bmimył też prąd i cała reszta,łazienka co prawda do bani, bo z uroczymi żyjątkami.Łazienka była własna, a wody do woli więc nie było problemu.Staliśmy 10 kroków od jeziora Gopło w Złotowie.Był to ośrodek sportowo rekreacyjny Zakładów Tłuszczowych w Kruszwicy.Mam ciągle dowód wpłaty.Nawiasem , Gopło jest bardzo brudne .
stefan - 2008-08-25, 15:50
Witam! Moze stad ta cena ktora wykreowal rynek? Pozdrawiam.Stefan.
Dembomen - 2008-08-25, 15:52
Hej!
| przemka napisał/a: | Nawiasem , Gopło jest bardzo brudne . |
..i nie tylko te!!
Hej!
przemka - 2008-08-25, 15:55
Teraz chyba wszyscy będą w szoku po tym co napiszę.Czy ktoś kiedyś był na kempingu za 7,50 od osoby i nic więcej.Był też prąd i cała reszta,łazienka co prawda do bani, bo z uroczymi żyjątkami.Łazienka była własna, a wody do woli więc nie było problemu.Staliśmy 10 kroków od jeziora Gopło w Złotowie.Był to ośrodek sportowo rekreacyjny Zakładów Tłuszczowych w Kruszwicy.Mam ciągle dowód wpłaty.Nawiasem , Gopło jest bardzo brudne . coś narozrabialam z tym postem i nie mogę sobie z tym poradzićnapisał sie 3 razy,sory
paf - 2008-08-25, 15:56
| przemka napisał/a: | | coś narozrabialam z tym postem i nie mogę sobie z tym poradzićnapisał sie 3 razy,sory |
napisał się ale posprzątał się a teraz jest numer 4
BiG Team - 2008-08-25, 16:53
to z tej radości, że taka dobra cena, post sam się powtarza
gino - 2008-08-25, 17:05
| janeczka napisał/a: | | to z tej radości, że taka dobra cena, post sam się powtarza |
czyli ...rowniez PROMOCJA
przemka - 2008-08-25, 17:40
noooo super promocja moich umiejętności
StasioiJola - 2008-09-02, 21:07
Nie przejmuj się Przemko! Ja tam gdzieś też umieściłem 2 jednakowe posty. Ale może dzięki temu prędzej zdejmą ze mnie piętno "początkujący" :-D :-D :-D A swoją drogą dobrze że pan Wojtek przeciera drogę dla innych właścicieli campingów i to we właściwym kierunku- czyli Panowie -CENY W DÓŁ dla camperowców.
Załoga G - 2012-05-06, 18:17
Byliśmy na campingu Browarny od 1do 5 maja 2012 w Sandomierzu i było super, ceny są w porządku do oferty, kemping czyściutki, spokojny, 5 minut od rynku.
Właściciel bardzo miły i dostaliśmy zniżkę za CAMPERTEAM.
Witold Cherubin - 2012-05-06, 21:43
Mówta i piszta co chceta, a my na kampingu Browarny byliśmy już kilka razy i twierdzimy, że jest to bardzo dobry kamping, świetnie położony u podnóża starówki - bardzo dobre miejsce wypadowe na wycieczki rowerowe i piesze.
Pana Wojtka serdecznie pozdrawiam i życzę, aby miał jak najwięcej gości, bo z tego co wiem, to wielu kamperowców i cycepkowców nie korzysta z jego kampingu, stając na dziko w okolicy.
Mnie się tam świetnie mieszkało, sanitariaty są czyściutkie, a cena jest moim zdaniem bardzo zachęcająca, zwłaszcza dla członków CT.
Rozmawiałem z korzystającymi z tego kampingu obcokrajowcami, też byli bardzo zadowolenie zarówno ze standardu kampingu, jak też z jego położenia.
Pozdrawiam wszystkich korzystających z kampingu Browarny w Sandomierzu
gino - 2012-05-07, 06:51
| Witold Cherubin napisał/a: | | Mówta i piszta co chceta |
co do samego miejsca..nam tez sie na Browarnym podobało ..
| Witold Cherubin napisał/a: | | życzę, aby miał jak najwięcej gości, bo z tego co wiem, to wielu kamperowców i cycepkowców nie korzysta z jego kampingu, stając na dziko w okolicy. |
ale dzieje sie tak trochę na jego własne życzenie..
Pan Wojciech Majsak chciał aby nakazać wszystkim kamperowcom przymusowy pobyt na jego kempingu używając do tego Policji i Straży Miejskiej
była o tym dość obszerna dyskusja na forum...
i w/g mnie, był to tzw ''strzał w kolano'' ... nic nie wskórał .. a swoimi listami do PC , artykułami ,i ogólną nagonką na wolność kamperowców... zniechęcił...
P. Majsak..popełnił błąd..no ale nie popełnia ich ten..co nic nie robi
myślę że błąd jest do naprawienia...ale troche czasu musi minąć..
Camper Diem - 2012-05-07, 06:56
gino masz rację
ja przez te akcje p.Majsaka odwiedziny Sandomierza odłożyłem na "bliżej nieokreśloną przyszłość"
gino - 2012-05-07, 06:58
Krzysiu..ale Sandomierz warto odwiedzić...przepiekne miasto
Camper Diem - 2012-05-07, 07:00
odwiedzę Sandomierz, ale jeszcze tyle Polskich miast, miasteczek i wsi pozostało... do tego czasu niechęć na pewno minie
|
|